11.

18.5K 253 21
                                    

* “Miam loat inima in dinti si am vb cu o fata de care imi place am vorbit si eu i-am spus de uni din clasa care o jignesc ia a spus ca ei o plac de aia fac asa ma rog si i-am zis ca si mie imi place un pic de ea dar nu cred ca va fi o ralatie am gresit nu si daca da ce sa fac” – “Tiai loat inima” in dinti? Interesant! 1. Invata sa scrii. 2. “Nuti mai loa” inima in dinti. E periculos! 3.Un dictionar de limba romana nu ti-ai ” loat “?

* “Buna TPU vreau sa va intreb si eu ceva, daca fac sex anal cu partenera fara prezervativ ma pot murdari? ce ar trebui sa facem. Multumesc pentru timpul acordat!” - WTF did i just read?
Raspunsuri de pe site:
- “De unde le scoate-ti frate? Cum sa te gandesti la asa ceva? Asta e cea mai mare temere a ta? Pfai, sunteti durere.”

* “O intrebare personala pentru fete, pentru propria mea curiozitate. Fetelor, la ce va ganditi sa va excite cand va… “ciufuliti maimuta”?” – Genial!
Raspunsuri de pe site:
- “La tine nebunulee”
- “La cai verzi pe peretiii”
- “Asta cu ciufulitu maimutei a fost maxima”

* “Credeti ca e ciudat sa il leg pe prietenul meu de scaun cand merg la el acasa si suntem singuri ?, si,,” – Nu. Deloc. Toata lumea face asta…

* “1. Sallut, am 13 ani si am marimea penisului de 11 cm. 2. De cate ori ma pot masturba pe saptamana? 3. Cum pot sa ma dezvirginez? 4. DAU FUNDA!” - …...

* “Salut, am si eu o problema, cand fac sex se tot rupe prezervativu. Care ar fi cauza?” – Faci sex cu ascutitoarea?

* “Pentru barbati: dupa 3 zile fara sex, simtiti dorinta?” - Stinge lumina…

* “Cum seduci un baiat? (Nu stiu daca ajuta dar am ochii verzi)”
Raspunsuri de pe site:
- “La varsta ta nu seduci nici o pisica, asa ca nu te mai amagi degeaba. Dupa 30 de ani poate vei fi in stare. Sedusul asta e mai mult o teapa, pentru ca de fapt respectivul se indragosteste de tine, nu lesina in 10 minute dupa ce te vede.”

Cred ca deja stiti ca astept cat mai multe pareri :-).

NoName.

Cele mai stupide intrebari de pe TpuDove le storie prendono vita. Scoprilo ora