12

9.5K 233 23
                                    

* “Prietena mea mi-a zis ca “o face” cu mine doar daca o las sa nu se epileze la subrat si acolo jos, ca o face doar pe maini si picioare.Cu toate ca o vrea ea mai mult mi-a spus ca e un fel de test, daca o iubesc.Sigur ca o iubesc, dar ce credeti ca ar trebui sa fac?” – Cum adica o “face doar pe maini si pe picioare”? Da, si eu cred ca e un test. Vrea sa vada daca esti prost sau nu. Se pare ca ai picat testul.

* “Salut TPU! Am si eu o intrebare: de ce ma doare codul drept atunci cand eu ma masturbez? ( vreau sa specific ca nu stiu bine tehnica de abordare a penisului meu ) Multumesc anticipat” – Ce tare e asta: “vreau sa specific ca nu stiu bine tehnica de abordare a penisului meu”. Abordeaza-l direct. Uita-te in “ochii” lui si spune-i ca-l iubesti. Daca iti scoti cateva coaste poti sa il si saruti.

* “Salut TPU! am si eu o intrebare: vaginul are 3 intrari? Daca da, care dintre cele 3 e gaura potrivita. Va multumesc anticipat!”
Raspunsuri de pe site:
- “Cate penisuri ziceai ca ai tu? ca trebuie sa iti gasesti una compatibila tot cu 3 intrari. ”
- “Da, are 3 intrari: de sus, de mijloc, de jos. Fiecare e destinata pentru altfel de copil: de sus pentru baieti, de jos pentru fete, iar de mijloc pentru cei ca re pun intrebari ca a ta”
- “NU prietene, esti informat gresit.
- “Vaginul are 10 intrari natural, si poti sa-i mai dai gauri, e ca la ureche, cate gauri vrei tu pe ea. ”
- “Esti clasa a 2 a cumva? Uite-te in pantaloni si o sa te convingi Succes poate imi dai si mie 3 fundite”

* “Buna TPU.Am o intrebare : daca un baiat iti cadoneaza ceva si iti zice sa fiti impreuna, si daca refuzi, ce ar trebui sa faci cu cadoul atunci, sa i-l intorci sau nu? De ce?” - Stai sa vad daca am inteles. Un baiat ti-a “cadonat” ceva? Serios? “Cadonat”?!?


Stiu ca e cam scurt dar urmatorul o sa fie mai lung.

NoName.

Cele mai stupide intrebari de pe TpuWhere stories live. Discover now