15

34.4K 224 38
                                    

* “Hei TPU! Stiti.mie imi place de fata dar e cam satanista…la scoala vine tot timpul machiata in goth, si daca diriga sau directorul ii zic sa nu mai vina asa, incepe sa-i injure.dar GRAV! Si nici macar nu o exmatriculeaza.Ea are sanii si fundul foarte mare si are un corp de invidat si de asta imi place de ea.Nu are niciun prieten,ia cele mai proaste note,vorbeste EXTREM de rar(aproape niciodata)iar cand trece pe langa o biserica,vomita, si daca vede pe cineva ca se inchina cand trece pe langa o biserica, incepe sa-l bata si sa-l zgarie de sangereaza.Cum as putea sa o aduc pe calea cea buna si sa fiu cu ea? Odata am auzit- ca vrea sa fie gardian la poarta iadului…” – Vrea sa fie gardian la poarta iadului? E perfecta pentru tine!


* “Ce sa fac? penisul meu e de 30 de cm si creste in fiecare luna cu 3-4 cm! o fi o boala? ce sfaturi imi dati?”- Se cheama prostie. Nu are leac, dar multumeste-te cu faptul ca nu doare.

Eu am un prieten care are 16 ani si sta cu o fata de 12 chiar o place + ca o ajuta la teme ..etc.Mi se pare normal!” – Si mie. Mai ales la partea cu “o ajuta la teme”.

* “Cati DOLI suporta o femeie in timpul dragostei? DOL=Unitatea de masura pentru durere” - DOLI? Serios?

* Hei…ieri a venit iubi la mn…stateam la tv si deodata m-a sarutat,m-a luat de mana,ma trantit in pat, m-a dezbracat, ma cracanat si a inceput sa faca sex.era o senzatie SOOPER! apoi sa calmat si a zis ca a luat viagra si de aia.a doua zi am mers la restaurant.el m-a luat de mana,m-a bagat in toaleta, si nu sa mai dezbracat, am facut dry sex.AM 19 ani apropo.peste 2 minute ma manca **** de ma tavaleam pe jos, si ma ustura.DE CE? – Pentru ca esti proasta? A inceput sa doara prostia?

* “Poate ca un baiat faimos sa se indragosteasca de o fata simpla?” - Nu. E imposibil. Nici nu s-au facut o mie de filme pe tema asta…

* “Salut.
Sa trecem direct la subiect. Am 16 ani si sunt virgin… Poate o sa ziceti ca : “Ce te framanta pe tine asa ceva la 16 ani?” Dar, da! Ma famanta..toti prietenii mei au avut vreodata contacte sexuale macar odata..nu am decat sa mint ca si eu. parca mi-e rusine ca la 16 ani inca sunt virgin. Ceva sfaturi?” - Fa sex.

* “Buna. Imi place enorm de mult de un tip de 19ani. Eu am 13. Cum as pute sa.i atrag atentia? (nu vreau chesti gen: no se se uite la tine, la 13 esti prea mica pentru baieti, etc.etc.) Adica vorbim cateodata pe.net,ne salutam pe strada, dar as vrea sa ma.vada putin mai mult decat o amica. FUNDA” – ESTI PREA MICA PENTRU ORICINE. Nu am nevoie de funda.

* “De ce e dragostea o enigmă de nedescifrat? Şi inima un asemenea inamic? Să iubeşti pe cineva cu toată fiinţa ta în pofida timpului,a schimbărilor,a distanţei,a tot ce înseamnă viaţă? Să vezi mii de chipuri şi să te opreşti în loc doar pentru un singur chip,să vezi atâtea priviri şi să ai în minte o singură privire,să vezi mii de zâmbete şi doar unul singur să te înveselească,să iubeşti pe cineva din tot sufletul,cu tot cugetul,cu ultima răsuflare? Se poate trece peste asta? Să îţi ignori singura sursă de fericire nu e o soluţie.E doar renegarea a ceea ce simţi. Dacă toate poveştile sunt scrise în cartea vieţii,pecetluite de destin,al nostru unde e? Şi ce este destinul? Doar o simplă invenţie pentru labirintul numit “viaţă”.Mai există fericire,în labirint? Labirintul e închis, nu mai există cale de scăpare.Destinul este scris pe viaţă.” – Si voi credeati ca majoritatea celor de pe tpu sunt prosti…

Cele mai stupide intrebari de pe TpuWhere stories live. Discover now