Zece.

13.3K 268 30
                                    

* “De ex. daca 2 iubiti stau imbratisati toata noaptea unul peste altul(fata sub) se realizeaza actul sexual? Sau daca se saruta incet tot unul peste altul? funda” – Da, se realizeaza un act sexual cunoscut si sub numele de prostie. Este foarte posibil ca amindoi sa faceti parte din acest curent sexual nou aparut.

* “Daca ai 15 ani si nimeni nu are nimic de rau de zis despre tine(fetele) de ce nu ai f…t pana acum? RASPUNS DOAR FETELE” –  Pentru ca esti PROST! Ah da, ai si 15 ANI!

* “De ce ma simt bine dupa ce ejaculez?” – Pentru ca esti un pagan. Daca mai exista Inchizitia, te-ar fi ars pe rug!

* “Ce parere aveti despre acest citat : “Orice iubire are stropi de infinit.”?” - E kinky. Imi place…
Raspunsuri de pe site:
- “Cum am spus o iubire sincera intr-un cuplu, care sa degaje iubirea din partea amandurora, daca ati ajuns la despartire clar ceva nu a mers intre voi doi, dar o iubire pura si sincera nu are cum sa se sfarseasca vreodata, asta dupa parerea mea.” - Say what? Ce insensibila sunt in perioada asta…
- “Inseamna cel mai probabil ca chiar daca noi suntem mici, nestiutori, ignoranti si infinitul, cunoasterea absoluta este departe de capacitatile noastre, prin iubire atingem crimpei din aceasta cunoastere, atingem infinitul si evoluam, suferim schimbari iremediabile care ne definesc pentru tot restul vietii.” - Eu de ce nu m-am gandit la asta?

* “De ce baietii in fiecare dimineata au “cocoselu” sculat?” – Nelamurirea ultimului samurai…

* “Sall am 11 ani si vreau sa agat o fata ei ii place de mine dar ii place mai mult de un baiat care are tot 11 ani cum pot sa o indepartez de el si s o apropi de mine sau decat sa o apropi de mine dau funda si fata are tot 11 ani si sunt clasa a 5 a”
Raspunsuri de pe site:
- “Copilas dragalas. Prima data invata sa scrii, apoi asteapta sa mai cresti si dupa aceea eu iti dau cate sfaturi vrei!”
- “Ii dai un lantisor din bombonele, crede-ma o so dai pe spate”
- “Copilaș drăgălaș furi tu fata din coteț?! Ne coaptă ne nimic? Ai impresia că te crezi în basme?”

* “Ce se intampla cu erectia daca ma masturbez 6-7 ore pe zi” – Vrei sa bati un record? Ai o problema. Serios!
Raspunsuri de pe site:
- “O sa faci bataturi in palma…”
- “Iti dai seama ca elimini multe vitamine din tine si ramai fara calciu +ca o sa te doara si se fleoscaieste saraca orice treaba are limitele ei”
- “Osa ajungi sa te rogi de scula sa se scoale”

* “Prezervativele sunt pe numere? De exemplu cand ma duc la un magazin sa cumpar un prezervativ, cer un prezv. si vanzatoarea ma intreaba numarul sau doar cer un prezervativ si atat?” – Nu e virgin. Nu. N-are cum. Vi se pare.
Raspunsuri de pe site:
- “Poti sa il arati pe gicu la magazin si iti spune vanzatoarea, are experienta”
- “Sunt unele farmacii in care au o chestie, hmm cum sa iti explic, e un suport in care iti bagi pe3nisul si iti indica diferite marimi, dar nu in toate farmaciile depinde si de unde esti”

* “Sunt gay si imi place acest lucru. Dar am mici scapari. Pun mana pe fund la baieti. Este bine ce fac? Dau FUNDA!:)” – Daca vrei sa iei bataie, da. P.S Nu ma refer la tipul ala de bataie…

* “Heiii. Ce inseamna sa visezi 4 baieti de boboteaza? Dau funda” – Inseamna ca te-ai uitat la prea multe filme porno.

O noua parte.

Sper ca a meritat asteptarea :-) .

Astept pareri.

NoName.

Cele mai stupide intrebari de pe TpuWhere stories live. Discover now