Noua.

12.3K 293 28
                                    

* “Eu obișnuiam sa-i spun “bebe”, “puiuț” sau “șurubel”. Voi cum vă alintați iubitul / iubita?” - șurubel?!? Serios?

* “Sall tpu…acum cateva zile am vazut o poza pe facebook cu o baba goala in fata la laptop (baba era slaba moarta si sbarcita) laughing mi-a puteti da? funda :X :*” - Simt ca mi se face rau. Raspunsuri de pe site:
- “Ce vrei sa tragi o laba dupa ea? lasate frate baga acolo un ixxx si trage la una tanara nu orice baba cacata”
- “Vrei sa freci mielutzu uitandu-te la baba?”
- “LoL iti plac femeile batrane? Esti tare n-am ce zice”

* “Buna, va rog mutl ajutati-ma, cum pot sa-mi dizmerd noul iubit? De azi suntem impreuna si nu stiu cum sal dezmerd, nu vreau ceva complicat vreau ceva simplu si frumos, ca de la inceput Dau funda pentru cele mai frumoase” – Vrei sa il dezmierzi? Prietenul tau e miel?

* “Buna:e drept daca te masturbezi in toata ziua timp de citi va anii posa apara cancer.” – Ha?!? Invata sa scrii! Raspunsuri de pe site:
- “Cancer psihic”
- “Nu o sa apara cancer daca o sa faci pipi la cel putin 5 minute maxim 10 dupa ejaculare astfel eviti orice infectie ” – Serios?
- “Daaa apare la cot”

* “Buna TPU. Am 12 ani. Cred ca m-am {INDROGOSTIT} de o fata de la scoala. Cand vorbesc cu incepe sa rada si ii place… Ma intreb daca ma place si pe mine. Chestia e ca rade doar la mine straight face! Dau funda daca imi spuneti ca sa fac sa ma placa. Va rog ajutati-ma o plac din clasa 1. Cred ca incearca sa ma sarute… “ – Cred ca m-am {INDROGOSTIT}, cred ca da… si sunt tare fericita.

* “Fetelor,v-ar placea de un Baiat cu ochii caprui,parul blond un pic lung, de statura 1, 60 +- curat la fata adica fara cosulete sau cv de genu, dau funa!” – Raspunsuri de pe site:
- “Sunt baiat dar vulpile blonde si pitici de 1, 60 si daca as fi fata mi s-ar parea niste pitici neatragatori care o au de 5 cm”
- “tu nu sti cu cine vorbesti…nici daca o pune inadita de 5 ori nu o are cat mana mealaughing..deci nu insista cu comenturi banale ca eu vorbesc foarte vulgar deci stai la metinu tau viseaza campi cu floricele si nu mai visa aberatii ca ne suparam”

* “Cum sa fac ca atunci cand fac laba sperma sa sara pentru ca acum doar curge?” – Da robinetul mai tare.

Cele mai stupide intrebari de pe TpuWhere stories live. Discover now