31| nefret ediyorum

3.3K 118 4
                                    

FİLİZ'DEN DEVAM;

Dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Neden beni çağırdıklarını merak ediyordum. Çünkü yaklaşık 10 yıldır Mardin'e gitmiyordum, onlarda beni çağırmıyorlardı. Tahminen yine bir çıkar için beni istiyorlardı. Ama anladığım kadarıyla ciddi bir durum vardı.
Yanımda uyuyan Yağız'a baktım. Nede güzel uyuyordu. Masum,temiz,saf...Onu uyandırmaya bile kıyamadım ama herkesle vedalaşmam gerekiyordu. Telefonuma bakındım biraz. Şarjı %100 olmuştu. Yağız yanımda kıpırdanınca saatin geç olduğunu farkettim sadece yarım saattiniz vardı.

"Günaydın birtanem. Dedi yanağımdan öperek.

"Günaydın. Hadi geç kalıcaz giyinelim. Dedim ve bavuldan birkaç parça kıyafet aldım.

•beyaz askılı bluz•siyah pantolon •Yağız'ın aldığı kolye•beyaz spor ayakkabım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

beyaz askılı bluz
•siyah pantolon
•Yağız'ın aldığı kolye
•beyaz spor ayakkabım

Yelda anne ve Hakan baba ile vedalaştıktan sonra Yağızla birlikte arabaya bindik. Yağız'ın yüzündeki mutsuzluğu görmemek için kör olmak gerekirdi. Beni iyi insanlara emanet etmediğini biliyordu. O yüzden böyle huzursuzdu. Ama bu sessizliği bozmak lazımdı.

"Yağızcım bak sadece 1 hafta belkide daha az. Lütfen biraz anlayışlı ol. Onlar benim ailem.

"Evet Filiz senin ailen seni ve bebeğini öldürmeye çalıştı. Bunu sende biliyorsun.

"..."

"Böyle sessiz kalırsın işte. Sende beni anla Filiz. Ben sana ve Bebeğimize zarar geldin istemem.

"Aşkım biz güvende olucaz. Tamam mı?

"Peki öyle olsun.

3 YIL ÖNCE FLASHBACK;

Kardeşim Eslem ile Amerika'ya tatile gitmek için bilet almıştık. Uçağa bineceğimiz dakika en önemli bavulumuzu evde unuttuğumuzu farkettik ve biletlerimiz çöp oldu.
Sonra eve dönmek zorunda kaldık ve tatile gitme hayalimiz suya düştü.

ŞİMDİKİ ZAMAN YAĞIZ'DAN DEVAM;

İşte buda böyle bir anımızdı. Havalimanına gelince Filiz'in bavulunu indirdim ve onu uçağa bindirdim. Camdan bana el sallaması içime oturmuştu. Onu emanet ettiğim yerleri sorguluyordum kendi kendime.
Acaba yaptığım bir hata mıydı? Yoksa daha büyük bir hata mıydı? Hatta çok büyük bir hata olabilir miydi? Bence dünyanın en büyük hatasını yapmıştım ama geri dönüşüşü yoktu

YAZARIN AĞZINDAN DEVAM;

Genç kız sonunda Mardin'e ulaşabilmişti. Bu durumda Yağız evine dönmüştü. Ama içi rahat değildi. Çocuğuna ve karısına bir şey olsun istemiyordu. Adı gibi biliyordu onun orda güvende olmadığını...Ama genç kız ailesine yardım etmeyi seçmişti. Mardin'e geldiğinde annesi ile abisi onu karşılamıştı. Onları öyle görmek Filiz'in hoşuna gitmişti. Biraz olsun kendini değerli hissetmişti. Ama saatler sonra olacakları bilmiyordu. Mehmet,Filiz'i alıp arabasına götürdü ve kendi evlerine götürdü.

KÖTÜ GÜNÜN FİLİZ'İ  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now