Hádka 32.

145 5 2
                                    

Když bylo nějak odpoledne dalšího dne a dvojčata spala šla jsem do kuchyně. Tam jsem se napila a šla do ložnice. Tam stál Cam s ultrazvukem v ruce.
,, co je tohle"ukázal na to divné
,, buď.... "
,, co to je?" zakřičel na mě
,, buď je to něco v mém břichu nebo "řekla jsem zakoktaně
,, Takže ty jsi nějak ublížila prckovi a třeba bude postižené?" práskl dveřmi a já se sesunula na zem a začala brečet. Vzala jsem jedno a potom druhé dvojče a položila je na postel. Lehla jsem si a jemně je obejmula abych je nerozmačkala. Začali taky brečet a všichni jsem s brekem usnuli. Probudila jsem se v noci a přemýšlela nad vším, tak jsem se nakonec rozbrečela znovu a znovu usnula. Vzbudila jsem se ráno a dvojčata nakrmila, potom I sebe a nakonec jsem nachystala klukům snídani, dokonce i Chloe která je už doma s Shawnem, kteří byli na koncertě. Vzala jsem kočárek pro dvojčata a dala je do vnitř. Vyšla jsem a šla do dětského parku. Představovala jsem si jak naše děti, ano věřím v to že je to druhé dítě, hrají na hřišti a my je s úsměvem pozorujeme. Za chvíli se ale sen rozplynul a já seděla sama s dvojčaty v parku kde si pobíhaly jakési děti. Najednou ke mě přiběhl chlapeček ve věku 5let.
,, doblý deň nevíšte kde je moje maminka? "řekl uplakaně
,, Neboj najdeme ji, a jak vypadala"
,, tlochu stalší než ty, klatší vlašy a jiňé, a byla malá. "podívala jsem se po parku a viděla jednu paní co vypadala jak ten chlapeček popisoval. Vzala jsem ho na ruce, odbrzdila kočár a šla rychlím krokem k ní.
,, je to ona?" zeptala jsem se
,, jo"řekl stále ubrečeně
,,dobrý den, tady chlapeček za mnou přiběhl jeslí nevím kde jste tak tady vám ho doprovázím."
,,děkuju už jsem se o něho bála" potom jsme ještě pokecali ona nám došla pro kafe a já šla potom domů.

Promiň Viki_Dallas_Grier že to tam ještě není ale tohle je bomba psát takže doufám že se líbí a že jsem tě s tím nezklamala.

Nine Magcon Boys [magcon] DOKONČENO✅Where stories live. Discover now