Nicoollll 23.

195 5 5
                                    

O týden později :

Pohled Nikol :
Dneska by měl přijet Nash. Jsem zvědavá, no. Šla jsem ke skříni a vybrala si outfit. Nejdřív to jako každé ráno nevypadalo na nic ale potom jsem tam cosi našla. Černý crop-top s dírami a riflové kraťasy. (⬇️)

A šla jsem dolů

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A šla jsem dolů. Nikdo v kuchyni neseděl a tak jsem se podívala na hodiny. 5.45. Aha, hihihi, jsem vstávala brzo. Udělala jsem palačinky ale jako šnek. Až jsem to udělala bylo 8. Na stůl jsem nachystala nutelu, šlehačku, misku s ovocem, med, javorový sirup a všem pití. Bylo okolo 9.00 když jako první přišel Nash. On už je doma?! Přišel ke mě chytl mě za ruce a klekl si.
,, vím že jsem to pos*al ale já tě miluju. Manu, ten idiot který podvedl Stellu, mi psal že tě viděl se s někým líbat. Naštval jsem se a tak nějak se to zvrtlo a já tě podvedl. Jenže potom jsem volal se Stellou a ta mi řekla že ji podvedl a jak by tě mohl vidět se z někým líbat když jsi v MH a nezvládla by jsi přiletět tam a zpět. A že on byl celou dobu v Torontu. Já tě miluju a dlouho budu. Byl jsem hroznej ko*ot že jsem si neuvědomil dřív že mám tak skvělou přítelkyni. Miluji tě. "

,, Manu ji podvedl a tak se rozhodl ničit štěstí i nám. Ko*ot jsi možná byl, ale můj. Pos*Al jsi to a to hodně ale každý má právo dostat druhou šanci. Taky tě miluji Hamiltone Nashi Griere. A Vem si mě" konec věty jsem řekla svůdně. Nejdřív nechápal ale pak se mnou vyskočil do vzduchu a utíkal na horu.

Po půl hodině.......

,, miluju tě. Byl jsi úžasnej"
,, I já tě miluju "


Nine Magcon Boys [magcon] DOKONČENO✅Where stories live. Discover now