Svatba, Grierová! 31

164 6 1
                                    

(Nicol šaty)

Pohled Nicol :
Před týdnem po tom co Roxy dojela mě Nash požádal o ruku. Samozřejmě jsem příjmula. A dneska je svadba.

Pohled Roxy :šla jsem Nicol za družičku a měla jsem červené šaty. Sice tyhle nejsou pro družičku ale Nicol se líbili a chtěla mě v nich vidět u ní na svatbě.

Potom co celý obřad skončil a oni si řekli ano jsme se s Camem přesunuli k nim

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Potom co celý obřad skončil a oni si řekli ano jsme se s Camem přesunuli k nim. Popřáli jsme jim. Najednou že Nicol půjde házet kyticí a Cam se ode mě Stratil. Ke mě se přihrnul dav a já jsem nevěděla co se děje. Byla jsem úplně mimo. Tak jsem teda už odcházela. Snažila jsem se protlačit a jak jsem byla skoro na konci v mých rukou přistála kytice. Otočila jsem se na Nicol, běžela za ní a obejmula ji. A ona mi ještě nadalo za to že jsem nechytala. Šla jsem za Camem a společně jsme Nicol s Nashem mávali. Jeli na líbánky a my máme hlídat dvojčata. Jeli jsme domů a zjistili že Jack je zase s Madison. Když jsem Madison uviděla měla jsem chuť jí vyškrábat oči.
,, Madison jak Nerada tě vidím. "
Ještě pořád vypadala v pohodě. Šla jsem rukou v ruce s Camem k JackoviJ který se zrovna bavil s Shawnem.
,, pohlídáte dneska dvojčata?" zeptala jsem se s úsměvem na rtech a ještě si skousla rty.
,, ale jistě. A buďte potichu " křičeli a smáli se za námi. No tak určitě si dokážete představit co jsme dělali. Jo a ještě jsem vám nenapsala že to bylo i na hotelu na Bali. Ráno jsem se vzbudila a běžela na záchod. Po tom co jsem se vyzvracela jsem se šla zakousnout do rohlíku ale i potom jsem zvracela. Buď je to z jídla, ale to pochybuji, anebo je to TO. Připravila jsem klukům snídani a protože nikdo nebyl vzhůru se převlékla a šla ke ginekologovi. Ten mi po vyšetření řekl :
,, tak slečno s radostí vám oznamuji že jste v prvním měsíci těhotenství a vidíte tohle? " ukázal na jakousi divnou věc, která byla hned vedle miminka na ultrazvuku.
,, ano, co to je?"
,, buď máte nějakou poruchu např něco s vaječníky a nebo je to druhé dítě "
,, jako dvojčata" šeptla jsem
,, ano" potom jsem si ultrazvuk vzala a šla domů. Zítra má Cam narozky, tak mu to dám s ještě dalším dárečkem. Doma jsem ultrazvuk schovala do obálky mezi učení, tam nechodí. Ten den jsme hlídali dvojčata a protom jsme šli spát. Vstala jsem v 7.00 a šla dolů. Nachystala jsem snídani a nechala jim lísteček že jsem někam potřebovala jít. Šla jsem vedle k sobě do toho domu co jsem kdysi měla a paní co tam bydlela, měli to pronajmuté, tak mi dala klíče a já vešla do prázdného domu. Sedla jsem do auta a jela nakoupit. Když jsem dojela tak jsem upekla corpus a další menší a ještě malí. Na to jsem dala bílí marcipán a poléla to čokoládou. Nakonec jsem vymodelovala ferary a dala to na to, k tomu jsem přiložila klíče od toho dárečku. Ano,koupila jsem mu auto. Obálku jsem dala do zadní kapsi od džínů. Budeme slavit celý den a tak jsme šla a zaparkovala auto u kluků na zahradě. Vzala dort, vystoupila z auta a šla s dortem ke klukům. Byla 1 hodina a tak jsem šla s dortem do kuchyně. Všichni seděli v obýváku, tak jsem je zavolala do kuchyně krom Cama. Tomu jsem zavázala oči a řekla ať mě chytne a jde za mnou. Dovedla jsem ho do kuchyně, sundala mu to a ukázala mu sebe ať hledá dáreček. Nejdřív u mikiny potom džín a potom dojel k zadku a z tam vytáhl obálku. Otevřel a vypadal že bude brečet. Najednou mi dal velkýho francouzáka. Kluci se ptali co tam je a když jim to Cam ukázal šli mě obejmout. Nakonec jsem vytáhla dort přešla ke camovi a řekla
,, všechno nejlepší, lásko " on sáhl na klíčky a když ucítil že nejsou z marcipánu tak se na mě podíval
,, no, hledej na mě to nenajdeš" vyšel před dům a tam nic, na zahradu a když uviděl tu nádheru. Udělal to samé jako s ultrazvukem. Sedl si do auta a kochal se, nakonec vystoupil šli jsme slavit. Párty, chlast, ale já pít nemohla protože bříško.

Jsem se přemohla 710 slov.

Nine Magcon Boys [magcon] DOKONČENO✅Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ