Jste Zatknut Reyi 13.

265 7 3
                                    

Šla jsem se převléct. Oblékla jsem si Nike crop-top, černé celkem krátké kraťasy, boty značky Puma a vlasy jsem si Zapletla do copánku na bok.
,, můžeme jet" řekla jsem. Cameron se na mě otočil a hvízdl. Vzala jsem pistol a dala ji za pásek který jsem si dala ke kraťasům. NaSedla jsem do auta a Cam šel vedle mě. Nastartovala jsem, zapnul rádio a jela jsem ke škole. Zvonilo a teď je dvacet minut přestávka ale vím že on odchází, sice je špatné že je tu hodně lidí ale co už. Rey vycházel z ředitelny i s ředitelem.
,, pane řediteli doufám že jste mu zatím nic nepodepsal protože pan Rey dělá mezi největšími podvody. Pane Reyi to vy jste Aiedrien přerazil tou tyčí, ona upadla do bezvědomí, potom jste ji dal do vinného sklípku ten jste zmrazil, proto víno chutnalo jako ocet, ještě než byla zmrazená jste ji říznul aby se uklidnila. Když jste ji potom vytáhl z mrazáku tak jste ji zakopal 20 metrů pod zem a ještě jste to udělal aby to vypadalo že to udělal Grey Markson. A udělal jste to protože by Aidrien řekla Adamsnovy že mu kradete peníze z účtu. " sakra teď nevím co udělá ale na chodbě jsou všichni žáci. Vytáhl pistol a namířil na mě já jsem udělala to samé. Super, všichni žáci na nás koukali s otevřenou pusou.
,, Reyi Heseley jste Zatknut za krádeže a vraždu. Odveďte si ho." řekla jsem potom policii aby ho odvedli.

Nine Magcon Boys [magcon] DOKONČENO✅Where stories live. Discover now