∞ 10

402 32 7
                                    

△⃒⃘ (POV Elisabeth)
Ik lag op bed. Ik kon niet slapen. Na sirieus 2 uur wakker te hebben gelegen viel ik in slaap.
(--skip van 1 uur--)
Aaaah. Ik zat recht op in mijn bed. Dat geschreeuw deed ik gelukkig niet hard op. Ik wil die droom echt nooit meer gewoon. De droom:
Ik en Draco liepen hand in hand langs het Zwarte Meer. Ik liet Draco's hand los en stond even stil terwijl Draco achter me stond. En toen ik me omdraaiden was Draco weg.
Ik geef om hem ja dat kan. Ik ging weer slapen.
(--skip van een paar uur--)
Ik werd wakker en zag op de wekker dat het al 8.00 uur was. Shit het is maandag. Ik deed snel mijn kleren aan en pakte mijn boeken. Ik rende naar De Grote Zaal. Pfieuw nog op tijd. Ik ging aan de Zwadderich tafels zitten. Na het ontbijt ging ik naar Kruidheelkunde of zo iets. Op naar Kas 1. We moesten van die saaie planten in een andere pot zetten. Griffoendor kreeg in totaal 50 punten erbij door Griffel.
--skip van de lessen--(srry dat ik zoveel skip)
Na alle lessen liet ik me vallen op een bank in de leerlingenkamer. Draco kwam naast me zitten.' Heey Draco." Heey Liz.' Ik en Draco voerde een normaal gesprekje. Toen ik op wilde staan kwam een 4de jaars denk ik naar me toe en vroeg of ik even mee wilde komen.
(POV Emma)
'Elisabeth kan ik je even spreken'?' Uhm ja is goed." Okée kom even mee.' Ze liep achter me aan de leerlingenkamer uit. Wie ben je eigenlijk vroeg ze.' Emma, Emma Brown.' Ik zag dat ze verbaast was.' Hoe komt het dat je me wilt spreken Emma'?' Nou je lijkt te veel op mijn moeder en ik vroeg me af of jij mijn zusje was." Hoezo dat Emma'?' Kom mee naar Professor Perkamentus." Mkée.' We liepen naar zijn kantoor toe. Ik fluisterde: chocokikkers. De wentel trap verscheen en we gingen naar boven.' Hoe deed je dat Emma? Ik moet het altijd vragen." Perkamentus verteld mij ieder jaar het wachtwoord van zijn kantoor en wanneer hij het veranderd." Ooh okée." Kun je nu even stoppen met van alles vragen'?' Ja hoor Emma.' Ik klopte op de deur.' Binnen.' We liepen naar binnen.' Perkamentus u had het in mijn eerste jaar toch over jongere familie die nog leefde'?' Ja Emma." Is Elisabeth misschien niet mijn zusje'?' Het zou goed kunnen.' Perkamentus pakte 2 dosjees uit de la. De mijne en die van Elisabeth.' Emma ik snap je nieuwsgierigheid en dit keer heb je gelijk zei Perkamentus nadat hij in onze dosjees had gekeken.' Gaan jullie deze maar naar Vilder brengen." Okée Professor Perkamentus.' Elisabeth zei eindelijk eens wat. We liepen samen naar Vilder om onze doosjees af te geven.'
Elisabeth moet ik jou eens vliegles geven'?' Is goed en zeg plies Liz ofzo." Is goed Liz morgen half uur na het avondeten." Ja is goed.' We liepen terug naar de leerlingenkamer.

Voltooid ~Pure Blood Secrets ~DutchWhere stories live. Discover now