∞ 8

399 33 3
                                    

(POV Elisabeth)
We gingen zitten aan de Zwadderich tafels in De Grote Zaal. Ik schepte wat eten op. Draco zat naast me. Ik werd nog steeds raar aangekeken. Na het eten liep ik naar de leerlingenkamer. Ik ging zitten op een sofa bij de haard. De meiden met wie ik een kamer deelde kwamen naar me toe en zeiden: Elisabeth je bent GEEN volbloed je bent nog steeds een modderbloedje.' Ik heet niet De Laan ,maar Brown." Het zal wel modderbloedje.' Ze liepen lachend weg. Ik rende naar buiten. Ik klopte op Hagrid's deur.' Binnen.' Ik liep naar binnen en probeerde te glimlachen naar Hagrid ,maar het lukte niet.' Wordt ge wer utgescholden vur mudderbloedju'? Ik knikte.' Ze willen niet geloven dat ik volbloed ben." Heb je hun je echte achternaam al verteld'?' Ja ,maar ze houden vol dat heel die familie dood is." Och meiske toch wij wetten dat het nit zò is.' Ik knikte.'thee'?' Nee maar bedankt ik zal maar eens terug gaan naar het kasteel.'' Goed idee meiske.'ik liep naar het kasteel. Ik liep zuchtend naar onze leerlingenkamer. Nog voor ik bij onze leerlingenkamer was werd ik tegen gehouden door Draco.' Wat moet je Malfidus." Ik geloof je en als de meiden met wie je de kamer deelt het niet geloven dan doen hun dat maar lekker." Sinds wanneer geef je om mij Malfidus'?' Nou ik heb een plan." Kom op vertel." Niet hier.' Draco trok me mee naar buiten. Het Zwarte Meer.' Kom op vertel wat is je plan'?' Nou als je met mij Korzel en Kwast omgaat willen ze vast wel geloven dat je volbloed bent." Is dat het enige'?' Nee.'
(POV Draco)
Ik had Liz nog niet alles verteld.' Als dit al werkt dan vertel ik je de rest." Geloof je jezelf dat het gaat werken'?' Uhm ja.' Ze liep boos weg. In heb het weer eens verkloot. Ik liep naar onze leerlingenkamer. Patty Park kwam meteen naar me toe gelopen.' Wat doe je toch steeds met dat modderbloedje'?' Patty laat me gewoon met rust." Antwoord Malfidus'!' Waarom zou ik Park'!' Omdat je volbloed bent en je ouders en jij inclusief modderbloedjes en die verrekte halfbloeden uitkotsen." Ik wil niet veel zeggen hoor maar Elisabeth is volbloed Park'!' Het zal wel Malfidus." Anders zal ik niet met haar omgaan hoor Park.' Ze liep beledigt weg ik hoop dat het genoeg was.
(POV Elisabeth)
Patty Park kwam naar me toe gelopen en zei: okée ik geloof je je bent volbloed. Ik keek haar aan van: Wtf bitch eerst geloof je me niet en scheld je me uit voor modderbloedje en nu zeg je dat ik gelijk heb dat ik volbloed ben?' Draco zei net.. Ik onderbrak haar en riep: en sinds wanneer luister je wel naar hem en niet naar mij? Draco was onder tussen naar ons toe gelopen.

Voltooid ~Pure Blood Secrets ~DutchWhere stories live. Discover now