∞ 7

384 34 5
                                    

(POV Elisabeth)
'Ik wil onder de naam Brown op school zitten." Weet je het zeker Elisabeth eens veranderd is voor altijd veranderd." Ja ik wil als Brown op school zitten dan word ik niet meer uitgescholden voor modderbloedje." Ik zal het even veranderen. Je mag gaan.' Ik liep naar de leerlingenkamer van Zwadderich. Toen ik binnen kwam werd ik weer uitgescholden. Ik negeerde het en liep naar m'n slaapkamer. De meiden met wie ik hem deelde waren er ook. Ze waren abrupt stil.' Ik volbloed hoor anders zit ik hier niet en ik ben GEEN modderbloedje'!!!! Ze stonden er verbaast bij van whuuuuuut. Ik pakte mijn tekenspullen en liep naar buiten. Ik ging tegen een boom aan zitten en ging tekenen.
(POV Draco)
Ik liep het kasteel uit en zag Liz zitten. Ik liep naar haar toe.' Heey Brown.' Ik voelde dat ik een enorme grijns op mijn gezicht had.' Wat moet je Malfidus." Ik liep gewoon naar buiten en ik zag je zitten." Het zal wel." Ben je chagrijnig'?' Hoezo.' Ze keek me met puppy ogen aan en een vragende blik. Ik schoot in de lach. Haal die grijns van je gezicht af Draco zei ze lachend. Ik trok haar omhoog. Ik stond recht tegen over haar. Ik keek recht in haar mooie hemel blauwe ogen. Wat is ze toch knap.
(POV Elisabeth)
Ik keek recht in Draco grijze ogen. Wat is hij knap. Ik voelde vlinders in mijn buik. Wacht wat ik ben verliefd op iemand die vriendjes is met de gene die mijn ouders vermoordt heeft? JA ELISABETH BROWN DAT BEN JE JA! Draco trok me mee. Ik weet niet waar heen. Toen we stil stonden wist ik waar we waren. Het Zwarte Meer. We gingen zitten bij een boom die erbij stond.' Weet iedereen dat je volbloed bent'?' Nee denk het niet ,maar aangezien de meiden met wie ik de kamer deel hele grote roddeltantes zijn denk ik dat iedereen het weet." Patty Park slaapt toch bij jou op de kamer'?' Ja hoezo'?' Ze is verliefd op mij en ik niet op haar." Waarom trok je me eigenlijk hier mee naar toe'?' Gewoon het is hier mooi.' Deze kant van Draco kende ik niet alleen de arrogante kan die had hij ook het vaakste daar niet van ,maar de gevoelige ,lieve Draco kende ik niet. Ik kon het wel plaatsen. Hij is alleen stoer en arrogant met Korzel en Kwast erbij. Ik vond het wel schattig. Draco gaf me opeens een kus op mijn wang. Ik voelde dat ik rood werd.
(POV Draco)
Ik gaf Liz net een kus op haar wang. Ik zag dat ze rood werd. Dat vind ik echt schattig. Ik sloeg mijn arm om haar heen. Ze is echt schattig. Ze legde haar hoofd op mijn schouder. Zo zaten we een paar uur tot Liz opstond en zei: kon je mee naar De Grote Zaal? Ik knikte en we liepen samen naar De Grote Zaal.

Voltooid ~Pure Blood Secrets ~DutchWhere stories live. Discover now