Deel 37 xx

50 3 15
                                    

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

"Ja hallo er zijn ook nog kleine kinderen bij!" Zegt Esmee en wijst naar Zach als we al een tijdje zoenen. Ik haal mijn lippen van die van Corbyn en schiet in de lach. "Jij bent gemeen!" Roept Zach. "I know" Zegt Esmee lachend. "Fuck you" Zegt Zach. "Ehm ga jij Jack maar neuken dan neuk ik Jonah wel" Zegt Esmee. Zach, Jack en Jonah blozen helemaal. "Kleine kleuters dat jullie zijn" Zegt Corbyn lachend. Ik ga inmiddels helemaal stuk. "Amber zullen we ff de spullen klaar zetten voor Lauren?" Vraagt Corbyn. Ik knik en Esmee legt Lauren in Corbyn zijn armen. Hij zit er een beetje mee heen en weer te gaan en geluidjes te maken. Ik kijk Esmee aan en we lachen samen zacht zodat Corbyn het niet hoort. "Kom je" Zeg ik lachend terwijl ik naar de trap loop. "Jaaa" Zegt Corbyn en komt snel achter me aan met Lauren in zijn armen. We rennen samen de trap op en gaan naar een lege kamer die naast onze kamer zit. We hebben besloten wel nog ff in dit huis te wonen want dat is makkelijker met Corbyn en dan ben ik ook niet altijd alleen thuis als hij weg is. Er zijn hier ook nog veel lege kamers dus dat is altijd handig. We komen aan bij de deur van de lege kamer en lopen naar binnen. Het is wel al roze geverfd en er hangen paar foto's en quotes, en oja niet te vergeten posters van Why Don't We en van Corbyn ofc. "Ik leg Lauren ff weg" Zeg ik. "Is goed schat" Zegt Corbyn glimlachend terug. Corbyn geeft Lauren aan mij en ik loop met haar de kamer uit. Ik ga naar de kamer van Corbyn en mij. Ik leg haar op het bed neer want we hebben nog niet echt een wiegje. Ik pak de babyfoon en neem die mee zodat als er wat is we het weten. Ik geef haar nog een kus op haar voorhoofd en ren daarna weer naar Corbyn.

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

"Wat gaan wij nu in de tussentijd doen?" Vraag ik. "Ehm we kunnen naar het strand ofzo" Zegt Zach. "Sure!" Zeg ik. De rest stemt ook in. Ik ren naar boven en Jonah komt achter me aan. Ik loop de kamer binnen en pak een bikini. "Moet ik weer mijn bananen zwembroek aan doen?" Vraagt Jonah lachend. "Is dat letterlijk nog een vraag?" Zeg ik lachend terug. "Ja dus" Zegt Jonah. Hij pakt zijn zwembroek en trekt hem aan. Ik pak mijn bikini ook en trek hem ook aan. We zijn klaar en Jonah geeft me nog snel een kus voordat we naar beneden gaan. We gaan de woonkamer in en zien dat iedereen er al staat. Waarom zijn wij altijd de laatste? "Ready?" Vraagt Daniel aan iedereen. "Jep" Zeggen we allemaal in koor. We pakken onze handdoeken en gaan naar buiten. Het is maar 5 minuten lopen dus heeft het geen nut om met de auto te gaan.

*Tijdskip dat ze weer thuis zijn*

We zijn thuis aangekomen en zitten in de woonkamer. Van Amber en Corbyn mochten we nog niet naar boven komen dusja. "Wat gaan we kijken?" Vraagt Zach. Ik kijk de boys aan met een blik waarvan ze al weten wat het betekend. "Nee Esmee geen horror!" Zegt Jonah. "Pleaseeee" Zeg ik. "Nee!" Zegt Jonah. "Bange schijterd" Zeg ik zacht. "Pardon?!" Zegt Jonah. "Je hoorde me wel!" Zeg ik bozer dan het bedoeld was. "Jezus we gaan wel horror kijken" Zegt Jack zuchtend. "Yes!" Zeg ik. "Mag ik kiezen?" Vraag ik. "Nee jij hebt al horror gekozen!" Zegt Jonah. "Maar jij gaat een niet enge kiezen!" Zeg ik. "Dan heb je maar een keer pech" Zegt Jonah en steekt zijn tong uit. Ik steek mijn middelvinger op en ga dan met mijn armen over elkaar zitten. Na een tijdje heeft Jonah er eindelijk een uitgekozen. "Oke ready?" Vraagt hij. "Jep" Zeg ik. Hij wilt op het knopje klikken maar word tegengehouden door een stem. Godverdomme Amber! "Jezus we hadden eindelijk een film en dat is erg lastig met deze twee!" Zegt Daniel. Ik steek mijn middelvinger naar hem op en hij rolt met zijn ogen. "Wat moet je?!" Vraag ik geïrriteerd. Ik heb gvd zin in horror. Nouja niet dat die film van hun zo eng is maar oke. "De kamer is af!" Zegt Amber enthousiast. Corbyn glimlacht en slaat een arm om Amber heen. "Komen jullie?" Vraagt Amber. Iedereen knikt. We staan op en lopen naar boven met Amber en Corbyn voorop. We komen aan bij de kamer en Amber en Corbyn stoppen. "Zijn jullie er klaar voor?" Vraagt Corbyn met een glimlach. We knikken. Ze openen de deur en we lopen naar binnen. Mijn mond valt open van verbazing. Ik kijk naar de rest en zie dat ik niet de enigste ben die verbaasd is. "En?" Vraagt Amber met een verwachtingsvolle blik. "Het is geweldig" Zeg ik en trek haar in een knuffel. Ik laat los en neem een stapje naar achter. Net als de rest kijk ik nog een beetje rond. Lauren ligt al in het wiegje en Jonah speelt met haar. Hij gaat ook ooit een geweldige vader worden.
(Dit moet de kamer voorstellen)

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jun 07, 2020 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Our lost brother ft. Why Don't WeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang