Deel 29 xx

41 3 0
                                    

𝗣𝗢𝗩 𝗝𝗢𝗡𝗔𝗛:

Ik en Esmee stappen in de auto. We doen onze gordels om en zetten muziek op. Ik leg mijn hand op Esmee haar been en lach lief naar haar. Ik zie dat ze zenuwachtig is omdat dit haar eerste keer gaat worden. "Het komt goed schat" Zeg ik zachtjes tegen haar. Ze zegt niks terug maar geeft wel een lief glimlachje. Ik rij naar het dichtstbijzijnde hotel en parkeer daar de auto. Het is ofc wel een mooi hotel met 4 sterren en niet met 1 ster ofzo. We lopen naar binnen en ik fix alles. Als alles gefixt is lopen we naar de kamer. Ik pak Esmee haar hand vast en samen lopen we naar binnen. "Ik app Corbyn even oke?" Zeg ik. "Is goed hoor" Zegt Esmee. Ze kijkt even rond in de kamer en gaat daarna even de badkamer in.

Telefoon gesprek

Me: Hey Corbyn! ik en Esmee zijn in een hotel dus we komen vanavond niet naar huis we zijn er morgen weer doeghh!!

Corbyn😎: Is goed hoor! ps doe het wel veilig!

Me: Fuck ik heb geen condoom

Corbyn😎: Haal morgen vroeg dan afterpil!

Me: Oja thanks bro! doei

Waarom ben ik nou weer zo dom om geen condoom mee te nemen? Nouja afterpil kan ook gewoon. Dan moeten we alleen wel vroeg opstaan maarja dat is beter dan dat Esmee 18 is en een kind krijgt. "Jonah heb je Corbyn geappt?" Vraagt Esmee die uit de badkamer komt. "Jep!" Zeg ik. "Top!" Zegt Esmee. Ik loop naar haar toe en zoen haar. Ik duw haar tegen de muur. Ik tik met mijn tong tegen haar onderlip en ze geeft al snel toestemming.
Haar handen liggen in mijn nek en mijn handen op haar heupen. Ze haalt een hand uit mijn nek en legt die op een van mijn handen. Ze duwt mijn hand naar beneden zodat die op haar kond ligt. Ze springt omhoog zodat ik haar soort van optil. Ze sluit haar benen om mijn middel en zo zoenen we verder. Ik haal mijn lippen van die van Esmee en begin haar nek kusjes te geven. Al snel verlaat een zachte kreun haar mond. Ik laat ook nog even een paar zuigzoenen achter. "Ben je er klaar voor?" Vraag ik voorzichtig. Dit word haar 1e keer en ik wil dat het speciaal word en ik wil dat ik niks verkeerd doe of iets wat zij niet wilt. "Ja" Zegt ze overtuigend. Ze hangt soort van op me dus ik loop richting het bed en leg haar neer. Ik ga boven haar liggen en zoen haar weer. Ze trekt mijn shirt uit en gooit hem ergens naast haar. Ik ga weer naar haar nek en geef kleine kusjes. Ik laat again weer een paar zuigzoenen achter. Esmee gaat een beetje overeind zodat ik haar shirt uit kan trekken. Ik gooi haar shirt ergens in de hoek van de kamer ofzo. Ik geef haar buik ook nog kleine kusjes en zuigzoenen. Ik kijk naar haar tieten en dan naar haar. Ze knikt overtuigend. Ze gaat weer een beetje overeind zodat ik haar beha los kan maken. Verbazend indrukwekkend gaat het makkelijk. Ik gooi haar beha ook ergens neer. Ik geef een zuigzoen en een kus tussen haar tieten in.
Dan draait het om. Nu ligt Esmee boven en ik onder. De zoent me wat al snel een tongzoen word. Als ze dat even gedaan heeft gaat ze naar mijn nek. Ze geeft kusjes en laat een paar zuigzoenen achter. Als ze dat heeft gedaan geeft ze kusjes op mijn six pack. Een zachte kreun verlaat mijn mond. "Wil je het weer likken?" Vraag ik. "Mag dat?" Vraagt ze verlegen. "Ofc! it's yours!" Zeg ik. Ze twijfelt geen moment en likt mijn six pack. Ze laat ook nog een paar zuigzoenen achter. Ze is klaar met mijn buik dus kijkt ze naar onder. "Mag ik" Vraagt ze. Ik knik. Ze opent mijn riem en trekt mijn broek naar beneden. Ik schop nog even mijn broek uit en die ligt nu achter het bed.
Ze maakt met haar hand een paar bewegingen waardoor ik al snel een boner heb. Esmee kijkt me aan en lacht een beetje. Ze stopt haar hand in mijn boxer en maakt nog meer bewegingen. Als ze stopt draait het weer om. Ik lig nu boven op again. Ik doe haar riem open en doe haar broek uit. Ik gooi hem random ergens heen. "Ready?" Vraag ik voor de zekerheid. "Ofc Jo of kan ik beter daddy zeggen" Zegt Esmee. Van binnen moet ik bijna lachen als ze het zegt maar toch word ik er best geil van. Ik doe mijn ding. Als we klaar zijn liggen we beide uitgeput op bed. Dit was geweldig. Ik ben blij dat dit eindelijk is gebeurd.
"Je was geweldig Esmee" Zeg ik. "Echt?" Vraagt ze onzeker. "Ja" Zeg ik terwijl ik helemaal buiten adem ben. "Jij was ook geweldig Jo" Zegt Esmee. Ik hou ervan als ze Jo zegt. "Waarom zeg jij Jo altijd zo cute?" Vraag ik lachend. "I don't know" Zegt ze lachend terug. "Wacht hebben we het wel veilig gedaan?" Vraagt Esmee bezorgd. "Nee maar morgen vroeg halen we wel afterpil" Zeg ik. "Oke is goed" Zegt Esmee. "Gaan we douchen?" Vraag ik. "Sure!" Zegt Esmee. We lopen samen naar de douche en stappen in. Ik was Esmee der haar en zij de mijne. Als we uit de douche komen poetsen we nog snel onze tanden en duiken we in bed. Ik leg mijn arm om haar heen en hou haar stevig tegen mij aan. "Bedankt voor deze geweldige avond" Fluister ik in haar oor en geef een kus op haar achterhoofd. "Jij ook Jo" Hoor ik nog net voordat ze in slaap valt.

Our lost brother ft. Why Don't WeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu