Deel 30 xx

67 3 6
                                    

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

Amber en ik gaan na de insta foto's geplaatst te hebben gelijk inpakken. We doen eerst samen mijn kamer aangezien ik altijd vergeet. We gaan nog niet bij de boys wonen maar eerst gewoon daar even blijven of te kijken of we het leuk vinden enzo. "Hoelang blijven we in LA?" Vraag ik aan Amber die kijkt wat ik aan het doen ben. "Geen flauw idee eigenlijk" Zegt ze. "Vraag ff dan weet ik hoeveel kleding ik mee moet nemen" Zeg ik. "Is goed" Zegt Amber terwijl ze haar telefoon tevoorschijn tovert.

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

Telefoon gesprek

Me: Hey! hoelang blijven we in LA?

My boy😊❤️: Hoelang willen jullie?

Me: Totdat onze ouders terug zijn?

My boy😊❤️: Hoelang is dat?

Me: Dat is ongeveer 1 maand

My boy😊❤️: Oke top! :)

Me: Thanks babe doeii! x

My boy😊❤️: Doei schat!! x

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

"We blijven er ongeveer 1 maand" Zegt Amber die haar telefoon op mijn bed flikkert. "Oke is goed" Zeg ik. Ik gooi wat shit in mijn koffer en dan gaan we naar Amber haar kamer. Amber pakt al snel in dus dat duurde niet lang. "Ik ga de boys halen" Zeg ik en ren naar beneden. "Guys komen jullie inpakken?" Vraag ik terwijl ik de woonkamer in kom stormen. "Zullen we eerst anders nog even eten?" Vraagt Jonah. "Oja is misschien wel handig" Zeg ik. "Amber kom ff eten!" Roep ik naar boven. Ze komt de woonkamer in en we bestellen pizza. Na 30 min is de pizza er en eten we het op. "Zullen we nu wel inpakken?" Vraag ik. "Jep!" Zeggen ze en lopen mee naar boven. Ik ga op bed zitten en kijk toe hoe Jonah inpakt. Als iedereen klaar is met inpakken gaan we naar beneden. "Heeft iedereen alles?" Vraagt Corbyn. "Jep!" Zeggen we allemaal. "Let's go dan maar!" Zegt Corbyn.

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

Het is echt heel gezellig in de auto. We zingen allemaal liedjes mee en gaan helemaal stuk van het lachen. We zijn opgesplitst want de koffers moesten passen en wij zelf ofc ook. Ik zit in de auto bij Corbyn, Zach en Jack. Corbyn zit achter het stuur, ik zit naast Corbyn en Jack en Zach zitten achterin. Ik plaats snel nog even wat op mijn snap story.

 Ik plaats snel nog even wat op mijn snap story

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

We zijn onderweg naar Schiphol. Ver rijden is het niet omdat we uit Amsterdam komen ofc. Ik zit in de auto met Jonah en Daniel. Jonah zit achter het stuur en ik daarnaast. Daniel zit in het midden achterin zodat hij wel nog een beetje kan meepraten enzo. Nouja praten? We gillen meer een beetje het muziek mee.

Our lost brother ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now