Deel 33 xx

32 4 0
                                    

𝗣𝗢𝗩 𝗭𝗔𝗖𝗛:

Ik word wakker en kijk op mijn telefoon. Het is 5:43. Wtf waarom zo vroeg? Ik sta op en hoor geluid komen uit de muziek kamer. Ik loop naar de deur en open het zachtjes. Het is Esmee. Ze draait zich om en schrikt. "Fuck maakte ik je wakker?" Vraagt ze. "Ehm ja" Zeg ik. "Sorry het spijt me" Zegt ze ongemakkelijk. "Wat speelde je?" Vraag ik. "Lost boy" Zegt Esmee. "Nice! heeft Jonah het je geleerd?" Vraag ik. "Jep alleen ik kan het niet dus ik dacht ik probeer het ff" Zegt Esmee. "Gast je kan het gewoon hoor" Zeg ik. "Thanks Zach" Zegt Esmee. "Ga je mee?" Vraag ik. "Waarheen?" Vraagt Esmee. "Beneden voor ontbijt" Zeg ik. "Sure" Zegt Esmee. Ze staat op en samen lopen we de kamer uit we willen de trap aflopen tot dat er een deur open gaat. "Wtf doen jullie zo vroeg hier?" Vraagt Amber. "Esmee speelde piano en daardoor werd ik wakker" Zeg ik. "Sorry Am als ik jou ook wakker maakte" Zegt Esmee schuldig. "Nee geen sorry zeggen het klonk geweldig!" Zeg ik verdedigend. "Thanks Zachie" Zegt Esmee. "Wat gaan jullie doen?" Vraagt Amber. "Naar beneden voor ontbijt" Zeg ik. "Oke ik ga mee" Zegt Amber. We lopen de trap af en Amber en Esmee gaan aan het keukeneiland zitten. "Wat willen jullie eten?" Vraag ik. "Yoghurt" Zeggen ze in koor. Ik pak yoghurt en maak voor mezelf brood met chocopasta. Ik geef hun yoghurt en ga naast hun zitten. "Guys ik heb echt buikpijn" Zegt Amber. "Huh ben je zwanger" Zegt Esmee. Ik stik in mijn brood. "Nee sws niet" Zegt Amber lachend. "I hope so" Zegt Esmee. "Maar ik hoor pas over 3 weken ongesteld te zijn dus ik zie dan wel" Zegt Amber. We eten ons eten op. Amber loopt naar boven. "Nu alleen wij nog" Zegt Esmee lachend. "Jep" Zeg ik lachend. "Jij bent toch niet zwanger?" Vraag ik. "Wtf Zach" Zegt Esmee terwijl haar hele hoofd rood kleurt. "Is dat een ja?" Vraag ik. "Dat is een nee oekel" Zegt Esmee lachend. "Maar ik ga weer piano spelen oke?" Vraagt Esmee. "Sure" Zeg ik. Esmee staat op en loopt naar boven.

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

Ik ga naar de muziek kamer en ga weer achter de piano zitten. Ik vind dat ik het echt kut speel aangezien het ook maar 1 dag geleden was dat ik het voor het eerst deed maar Zach vind het blijkbaar goed. Ik begin met piano spelen. Ik zing er ook bij. Ik ben klaar en hoor geklap. Ik kijk achter me en zie Jonah staan. "Fuck waarom maak ik iedereen wakker" Zeg ik zacht. "Dus je hebt mij niet meer nodig" Zegt Jonah lachend. "Wel" Zeg ik lachend. "Ik ga eten doei" Zegt Jonah en loopt naar beneden. Ik speel het nummer nog een keer.

*Tijdskip 3 weken*

𝗣𝗢𝗩 𝗔𝗠𝗕𝗘𝗥:

Ik word wakker in de armen van Corbyn. De afgelopen 3 weken waren niet super speciaal ofzo. Ik heb wel vaak buikpijn gehad en heb 3x ofzo overgegeven maar dat is vast niks. Esmee en Jonah hebben weer geneukt maarja. Ik ga uit Corbyn zijn armen en stap uit bed. Ik ga naar de wc om te kijken of ik al ongesteld ben. Nope. Nouja het kan ook paar dagen later komen. Ik pak mijn telefoon en loop naar beneden. Corbyn loopt ook achter me aan. Die heb ik wakker gemaakt dus. Iedereen zit er al. "Hey slaapkop" Zeggen Jonah en Zach in koor. "Hoelaat is het?" Vraag ik. "1 uur s' middags" Zegt Jonah. "Zo laat jezus" Zeg ik. En loop naar de keuken om yoghurt te pakken. Ik doe het in een bakje en loop richting de bank. "Wij gaan ff naar het strand gaan jullie mee?" Vraagt Jack. "Nee ik blijf hier" Zegt Esmee. "Ik blijf ook hier" Zeg ik. "Ik kom mee" Zegt Jonah. "Me too" Zegt Corbyn. Ze gaan naar boven om alles te pakken en gaan dan naar buiten. Ik zit op de bank samen met Esmee. "En ben je al ongesteld?" Vraagt Esmee. "Nope het komt vast morgen" Zeg ik. "I hope so" Zegt Esmee. "We kunnen ook gewoon een zwangerschapstest doen heh" Zegt Esmee.
"Ja kan ook" Zeg ik. "Moet ik er een halen?" Vraagt Esmee. "Sure als jij het wilt" Zeg ik. Esmee knikt en doet haar jas en schoenen aan. "Be right back sis" Zegt ze en ze sluit de deur. Ik hoop dat ik niet zwanger ben.

𝗣𝗢𝗩 𝗘𝗦𝗠𝗘𝗘:

Ik loop naar naar de apotheek. Onderweg luister ik muziek met mijn oortjes. Als ik ben aangekomen loop ik naar binnen. Ik kijk even naar de merken en pak 1 goedkope en 1 dure. Ik loop naar de kassa en wil afrekenen. Er staat geen rij dus ben ik meteen aan de beurt. Het is echt awkward want er staat een jongen van ongeveer 20 achter de kassa. "Deze 2?" Vraagt hij. Nee daarom leg ik ze daar neer. "Jep" Zeg ik. "One night stand gehad?" Vraagt hij. "Pardon?" Vraagt ik geschrokken. Wtf zegt hij wel niet. "Of je een one night stand heb gehad" Zegt hij. "Volgensmij gaat dat jou geen ene flikker aan" Zeg ik geïrriteerd. "Ja dus" Zegt hij. "Nee!" Zeg ik boos. Ik wil hem zo harde klap geven heh. Gewoon denken dat ik een one night stand type ben. Ik heb gwn een boyfriend. Hij scant de testen. "Heb je een vriendje?" Vraagt hij. Wtf gaat hem dat aan. "Wtf gaat jou dat aan?!" Zeg ik geïrriteerd. "Heel veel" Zegt hij. "Nou eigenlijk heel weinig!" Zeg ik. "Jezus rustig" Zegt hij. "Rustig?! Fking jij noemt mij eigenlijk gewoon een slet zonder dat je weet wie ik ben of waarvoor ik de testen haal!" Roep ik hard. Er komt een andere medewerker aan lopen en die is gelukkig wel een vrouw. "Wat is er?" Vraagt de vrouw. Ze is rond de 35 gok ik. "Niks hoor" Zegt de jongen achter de kassa. "Ehm er is wel wat!" Zeg ik geïrriteerd. "Wat dan?" Vraagt de vrouw. "Nou ik wil gewoon deze testen kopen en hij zit allemaal privé dingen te vragen en mij te beschuldigen van een one night stand!" Zeg ik geïrriteerd. "Tycho waarom?!" Vraagt de vrouw met een stem verheffing. "Weet je wat reken jij maar af voor haar" Zegt de jongen en hij loopt weg. "Sorry voor dat! dat is dan 24,56" Zegt de vrouw. Ik steek mijn pinpas omhoog en hou hem tegen dat ding aan. "Dankjewel" Zeg ik en loop uit de winkel. Die gozer is echt niet goed wijs hoor. Ik doe mijn oortjes weer in en zet muziek aan. Ik kom aan bij het huis van de boys en loop naar binnen. "Hey" Zegt Amber. "Hey" Zeg ik nog steeds geïrriteerd door die eikel. "Wat is er?" Vraagt Amber bezorgd. "Bij de apotheek was er dus zo'n eikel die mij zat te beschuldigen van one night stand en shit" Zeg ik geïrriteerd. "Wat een eikel is hij! Maar heb je de testen?" Vraagt Amber nieuwsgierig. "Jep ik heb ze" Zeg ik. Ik loop naar der toe geef ze. "Thanks sis" Zegt ze en loopt naar de wc.
Ze heeft ze beiden gedaan en roept me. "Kom je mee naar de badkamer boven?" Vraagt ze. "Jep" Zeg ik en loop achter haar aan naar boven. We wachten even. Als we klaar zijn met wachten kijk ik bang naar de testen. "Esmee kijk jij maar ik durf niet" Zegt Amber die gefrustreerd door de kamer heen loopt. "Fuck" Zeg ik. "Wat?!" Vraagt Amber. "Je bent zwanger" Zeg ik verward. "Jullie hadden toch een fking condoom gebruikt?!" Vraag ik met een boze toon. Niet dat ik boos ben maar gwn confused. "Ja dat hebben we!" Zegt Amber die het nog niet echt kan beseffen. "Kut wat als Corbyn helemaal geen kind wil en het voor zijn carrière uit moet maken?!" Zegt Amber bezorgd. "Als hij dat moet is hij het niet waard en breek ik al zijn fking botten!" Zeg ik. "Fuck,fuck,fuck,fuck" Zegt Amber die nog steeds rondjes loopt. "Wil jij zelf wel een baby?" Vraag ik. "I don't know, ik wil wel maar nu weet ik niet" Zegt ze. "Praat dan eerst met Corbyn en beslis dan pas, oja en praat eerst met hem voordat de boys het weten" Zeg ik. "Is goed! Thanks sis" Zegt Amber en trekt me in een knuffel. "Ik ga ff op bed liggen kan je ff weg gaan?" Vraagt ze. "Ofc!" Zeg ik en ga naar Jonah zijn kamer. Dit is echt fucked up.

Our lost brother ft. Why Don't WeWhere stories live. Discover now