10|vol 2

982 45 3
                                    

Hee Jin pov

Peste 3 ani

-Mama,tata,nu va mai agitati!Este doar o simpla de zi de facultate!Spun în timp ce îmi așez mai bine tricoul alb.Mama mai avea puțin și plângea,iar tata radia de fericire.

Da,au trecut 3 ani.Sunt deja la facultate,și pot spune ca în tot acest timp am cunoscut niște persoane minunate.De curând mi-am făcut și un iubit,cu care îmi merge foarte bine.Îl cheamă Haeyeon,și se poarta foarte frumos cu mine.

Ma mir ca părinții mei l-au acceptat,mai ales tata.

—Sa ne suni dacă se întâmpla ceva,scumpo!Ma anunța tata.Cateodata era așa grijuliu cu mine de zici ca aveam 12 ani,nu 20.

—Da,tata!Va iubesc,pa!Le spun și le transmit un sărut în aer.Acestia chicotesc și îmi fac cu mâna.Urc în mașina la Haeyeon și nu înainte de a scoate un cuvânt pe gura,îmi prinde buzele într-un sărut.

—Aish!Hot mic ce ești!Îi spun râzând,bătându-l în joaca în umar.

—Ești atâta de frumoasa în uniformă asta!Îmi spune și vine mai aproape de mine.

—Multumesc,Haeyeon.Acum hai sa plecam,nu vreau sa întârzii!Îi sugerez iar acesta aproba pornind mașina.

***

—Hee Jin!O aud pe Raona cum ma striga.Îmi întorc capul și o zăresc venind spre mine.Am decis sa dam amândouă la aceeași facultate,pentru ca eram prietene bune și nu voiam sa stam despărțite.

—Ce faci?O întreb și ma sprijin de dulapul meu.

—Eh,ca de obicei.Ce ora ai?Ma întreaba.Nici eu nu știam sincer.Ma uit pe foița din dulap ce avea toate orele de astăzi pe ea,și îi spun:

—Biologie!

—Oh,atunci ne vedem peste o ora!Pa!Îmi spune făcându-mi cu mâna.Îi fac și eu la urma mea cu mâna pana iese din raza mea vizuala.

Chicotesc și îmi iau cărțile pentru ora.Ma amuza faptul ca la 20 de ani Raona încă se comporta ca un copil,însă nu ma deranja.O iubeam și așa.

Intru în sala de clasa și ma așez pe un scaun,așteptând cuminte sa vina profesoara pentru a începe ora.

***

—Cum a fost azi?Ma întreaba Haeyeon ținându-mă de mâna,și privindu-mă calm.Tocmai ieșisem de la ore,și ma îndreptam cu el spre casa.

—Mbine.Nu prea a fost cine știe ce.Îi răspund plictisita.Acesta chicoteste și îmi da drumul la mâna atunci când ajungem în fata casei mele.

—De ce nu intri și tu?

—Neah,nu vreau sa deranjez!Îmi spune,iar eu ma încrunt.

—Aish Haeyeon!Treci aici și taci!Îl i-au de mâna și îl târăsc pana în casa,unde mama ca de obicei gătea iar tata semna niște acte.

—Vai,scumpo!De ce nu mi-ai zis ca vine iubitul tău?As fi pregătit o masa!Se revolta mama și își șterge repede mâinile punându-l pe Haeyeon pe obraz.Tata se ridica de la birou și merge spre el dând mâna ca între bărbați.

—Fă-te comod,baiete!Îi sugerează tata iar Haeyeon doar da afirmativ din cap,așezându-se pe canapea.

—Aigoo,ce slăbănog ești!Ia și mănâncă!Îi spune mâna și îl ridica de la masa luându-l forțat sa mănânce.Chicotesc și îl privesc pe Haeyeon amuzata.

—Mai ia!Îi spune mama și îi întinde în fata mai multă mâncare.Uneori chiar exagera cu asta!

—Mirae,las-o mai ușor!O sa i se aplece!Îi spune tata de pe cealaltă parte.

—Aish!Nu îi asculta!Tu continua sa mănânci!Zice mama punându-i mai multă mâncare în farfurie.

—Doamna,va multumesc mult dar este prea mult!Nu pot mânca atât.Spune Haeyeon rușinat.

—Bine bine,îți păstrez pentru data viitoare!Spune mama râzând.Haeyeon se ridica rușinos de la masa și vine lângă mine,luandu-ma de mâna.

—Noi vom merge în oraș.

—Bine,copii.Haeyeon,sa o aduci pana în 10,te rog.Îl roagă tata cu o privire calma.Haeyeon doar afirma din cap zâmbind,și spune:

—Sigur,domnule!Spune și ieșim din casa.Ma bucur ca am ajuns sa am un iubit care ma iubește la fel de mult cum o fac eu.Ma bucur ca viața mea însfarsit a revenit la normal!




Ignorați va rog fundalul și celelalte chestii,vedeți și voi ce văd și eu?!😨Adică...cartea mea e prin cele populare?😅Ma bucura faptul ca este cititita și apreciata de mulți oameni,însă mie nu mi se pare o carte reușită🙃

În seara asta sau mâine apare epilogul dragilor,fiți pe faza🥺Îmi pare super rău ca termin cartea,îmi va fi destul de greu sa ma dezlipesc de ea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

În seara asta sau mâine apare epilogul dragilor,fiți pe faza🥺Îmi pare super rău ca termin cartea,îmi va fi destul de greu sa ma dezlipesc de ea... :( Dar oricum,ma bucur ca am ajuns aici alături de niște oameni minunați care m-au susținut pe tot parcursul cartii☺️💖

𝑫𝒂𝒅𝒅𝒚 😩💞/𝑷. 𝑱. 𝑴/Where stories live. Discover now