4|vol 2

1.1K 52 14
                                    

//Peste o săptămâna//

Hee Jin stătea cuminte în sufragerie,când aude usa de la intrare.Erau părinții ei.Sa dus bucuroasa spre ei și i-a îmbrățișat.

-Mama,tata,mi-ați lipsit mult!Spune fata bucuroasa.Acestia zâmbesc,și își lasă bagajele deoparte.

Hee Jin era cam agitata înăuntrul ei.Nu știa cum sa spună ca și-a pierdut virginitatea cu un necunoscut,doar pentru ca a fost beata și nu a știut ce face.

Tatăl ei se duce în birou unde își continua munca,iar mama ei stătea liniștita în sufragerie căutând ceva la televizor unde sa se uite.

Fata se așezase pe canapea lângă mama ei,și a încerca sa își păstreze cumpătul.Stia ca tatăl ei va reacționa cel mai urat.

-Um....mami trebuie sa îți spun ceva.

-Spune scumpo.Îi spune mama ei încă căutând un post la televizor.

-De fapt,trebuie sa va spun ceva.Vreu sa vina și tati.Mama ei se uita ciudat la ea pentru câteva secunde,după îl cheamă pe Jimin.

-Ce sa întâmplat?Întreaba el uitându-se mai mult la Hee Jin.Aceasta își calcă orgoliul,și decide sa le spună.

-Vreau sa va zic ceva important,dar va rog sa nu ma certați!

-Haide iubito,spune-ne ce ai pățit.Îi spune tatăl ei.

-Pai...într-o seara când erați voi plecați,am mers cu Raona într-un club și....fata se opri când îl văzu pe tatăl ei ca deja fierbea de nervi.

-Continua,scumpo.Îi spune tatăl ei încercând sa para calm.

-Și...un băiat mi-a pus ceva în băutura...și după sa culcat cu mine.Îmi pare rău nu știam ca îmi voi pierde virginitatea cu el!Spuse fata plângând.Mama ei o luase în brațe încercând sa o liniștească,însă tatăl ei fierbea de nervi.

-Park Hee Jin,ce dracu ai făcut?!Se rostește tatăl ei,fata tresarind.Ai doar 17 ani!

-Jimin,las-o în pace.E speriata.Îi spune Mirae lui Jimin.Acesta trage aer în piept,și încerca sa se calmeze.

-Hee Jin,ți-ai pierdut virginitatea cu un necunoscut!Ce dracu a fost în caput tău sec?!Tatal ei se ridica de pe fotoliu și își baga mâinile în par agitat.

-Tata,nu o lua așa!Încerca Hee Jin sa îl consoleze.

-Îmi spui acum numele lui și unde sta!E ca și mort!Hee Jin rămase uimita.Nici măcar nu știa unde sta acel băiat.

-Dar nu știu unde sta!Ia-o ușor,ne-am protejat!

-În primul rând,ce cautai tu la ora aia târzie în club când trebuia sa înveți?

-Nu știu,ma obligat Raona.Si în primul rând trebuie și eu sa îmi trăiesc adolescenta!Se revolta fata,tatăl ei pufnind.

-Așa?!Pentru tine sa îți trăiești adolescenta înseamnă sa te culci cu toți bărbații pe care îi vezi?

-Nu!Asculta-ma!

-M-ai dezamăgit mult,Hee Jin.Nu te credeam în stare de așa ceva!Spune tatăl ei și pleacă înapoi în birou.Fata doar a privit-o pe mama sa,și și-a cufundat capul în brațele ei începând sa plângă.

//19:25//

-Hee Jin,hai la masa!Fata cobora din camera ei,și mergea spre bucatarie.Se uita ciudat când nu îl văzu și pe tatăl ei la masa.

-Mami,unde e tata?

-Încă lucrează,a zis ca nu îi e foame.Fata știa de ce tatăl ei nu voia sa mănânce.Nu voia sa dea ochii cu ea,și îl întelegea.

-Pot merge la el în birou?

-Bine....dar ai grija cum vorbești sa nu îl enervezi mai tare.Fata aproba din cap,și batu de doua ori la usa biroului.

Auzi un simplu "intra",așa ca a intrat.

-Tata,putem vorbi câteva minute?Spune Hee Jin și se aseaza pe un scaun de lângă el.

-Spune.

-Îmi pare rău ca te-am dezamăgit.Stiu ca am greșit,și sunt conștientă de asta.Dar te rog,nu fi supărat pe mine.Nu vreau sa fim certați.Înteleg perfect ceea ce simți,nu te oblig sa ma ierți,însă nu vreau sa ramai supărat pe mine.

Fata încerca sa îl calmeze pe tatăl ei,și sa se împace cu el.

-Nu am cum sa fiu supărat pe tine,pana la urma ești fiica mea și te iubesc nespus de mult.Însa pe mine ma deranjat faptul ca ai ascuns asta atâta timp.

-Știu,promit ca nu te voi mai minți niciodată!Ma poți ierta?

-Normal,iubito!Spune tatăl și și o cuprinde pe fata într-o îmbrățișare.Acestia ies amândoi din birou,și i-au cina împreuna cu Mirae.

//12:56//

Pur și simplu nu puteam sa dorm.Ma fataiam de colo-n-colo sperând ca într-un final voi adormi.Mi-am luat telefonul de pe noptiera și am mai stat puțin pe el.

M-am dus la baie unde am mai petrecut și acolo o perioada de timp.Am văzut o foarfeca lângă robinet,după m-am uitat la parul meu.Era destul de lung.M-am gândit ca nu se va supăra nimeni dacă i-au puțin din el.

Am luat foarfeca,și am băgat-o în par luând o mare parte din el.Acum îmi venea pana la umeri,arătam dragut.Am aruncat excesul de par la gunoi,și m-am întors în pat.

Ma simteam mândra ca ma îmi luasem singura o parte din par.M-am uitat încă o data la ceas și observ ca era aproape doua dimineața.Mi-am luat ursuletul de plus în brațe,și am încercat sa dorm.Maine era sambata,deci puteam sa dorm pana târziu.

______________________________________

Hey!Stiu,capitolul asta e scurt,însă ma voi revanșa cu următorul.Chiar nu mai am idei,pentru ca pe unele le folosesc la încă doua cărți și rămân fără când vreau sa scriu la cartea asta😕 Deeeci,sper sa nu va supărați ca nu postez atât de des🤷🏻‍♀️Sper ca va plăcut și nu uitați de vot🙃❤️

𝑫𝒂𝒅𝒅𝒚 😩💞/𝑷. 𝑱. 𝑴/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum