29. de twitcam

1.2K 72 0
                                    

Luna's p.o.v

"Nee, ik meen het Michael. IK ben er niet klaar voor denk ik. Ik heb geen idee hoe ik moet reageren en hoe zij zullen reageren op mij." Het is april. Twee maand na mijn verjaardag. Het is een zachte zaterdag in de lente en we zitten buiten in de tuin van mijn huisje pizza te eten, terwijl hij me probeert te overtuigen om onze relatie publiek te maken, wat hem dus niet lukt. "Kom op lieverd. Ze zullen je geweldig vinden." Ik zucht. "Of ze zullen me haten." fluister ik terwijl ik mijn cola verder drink met mijn rietje. "Alsjeblieft Luna, ik kan het echt niet langer verborgen houden voor hen. Ze verdienen het te weten. Ik lieg niet graag tegen de family." Hij bedoelt de fans. Ik begrijp het. Hij heeft eindelijk iets gevonden waarmee hij me kan overtuigen. Als ik nu nog altijd een fan was zou ik ook willen weten of hij een vriendin heeft. "Oké oké, het is al goed. We doen het." Hij staat op van zijn stoel en komt naar me toe. "Yaaaaaaay we gaan vanavond een twitcam houden en dan stel ik je voor aan de family." Hij draait me een toertje in het rond. 

Ik trek mijn T-shirt recht en loop mijn kamer uit. IK trek mijn jas een en pak mijn fiets. Terwijl ik naar Michael's huis rijdt, waar de jongens de twitcam zullen houden, denk ik een poos na over hoe snel alles is gegaan tussen ons. We zijn bijna een half jaar samen. Ik hou het nog redelijk lang vol voor een lange afstands relatie. Mijn ouders hadden het er niet echt gemakkelijk mee op het begin, maar ze zijn Mikey stilaan beginnen aanvaarden omdat ze zien hoeveel we om elkaar geven. Ik hoop dat de fans zich een beetje zullen inhouden. Nu zit ik in Australië voor twee weken. We zijn met onze familie op reis hier en hoewel ik meer bij Michael ben dan bij hun vinden ze het fantastisch. Ik weet het echt niet met die twitcam, maar ik doe het om hem blij te maken.

"En? Ben je er klaar voor?" Ik knik nerveus van ja, maar ik weet dat hij ziet dat ik er helemaal niet klaar voor ben. "Hé het komt goed. Dat beloof ik je." Ik knikte en liep mee naar de woonkamer waar de rest van de jongens al voor de camera zaten te wachten. "De twitcam begint over vijf minuten." zei Luke en ik ging uit het beeld van de webcam zitten. Michael zou me eerst voorstellen voor ze me zouden zien. 

"We beginnen in vijf, vier, drie, twee,yaaaay!" riep Calum en ik moest lachen om zijn speelsheid. Ashton begon met een beetje gezever over hun tour deze zomer en het nieuwe album en hoe dankbaar ze de fans zijn terwijl Luke Calum aanviel met een knuffelpinguin. Michael zat eigenlijk vooral nerveus op de zetel te zitten. Ik vind het altijd hilarisch om hun livestreams en twitcams te zien en in het echt is het nog veel grappiger, maar dan komt het moment waarop Ash zegt. "Hé jongens, ik denk dat Mikey jullie nog iets belangrijks moet vertellen." Michael zucht en kijkt nog een laatste keer naar mij. Ik glimlach hem bemoedigend toe, ookal zou het andersom geweest moeten zijn.

"Hi fam, ik wilde jullie al een tijdje iets vertellen, maar de gelegenheid kwam er nooit echt, maar nu zit ik hier. Jullie kennen Celien al een paar maanden en wel op hetzelfde moment dat we Celien hebben ontmoet hebben we Luna ontmoet. Ze is heel lief en grappig en zo en ik wil haar aan jullie voorstellen als mijn nu ja vriendin." Hij wenkt me. Ik sta op van mijn stoel en kom naast hem zitten. Voorzichtjes zwaai ik naar de webcam. "Hi!" zeg ik glimlachend. IK ben bang echt heel bang, maar ik verberg het goed, al zeg ik het zelf. "Ik hoop dat jullie haar accepteren zoals ze is en geen haat zenden want dan doe je niet alleen haar, maar ook mij pijn. Ik hou van haar en zou er alles aan doe o haar gelukkig te maken." Ik bloos en kijk naar de grond. Ik voel een zacht kusje op mijn wang en glimlach. En dan opeens komt Cal achter me zitten, zet pinguin op mijn hoofd en zegt. "En ze kan helemaal niet zingen dus geen zorgen, ze komt nooit in de band. IK moet lachen en geef hem een vriendschappelijke stomp. Ze zeggen bye tegen de fans en sluiten de twitcam af. 

Het is goed gegaan, mijn twitter werd overspoeld door haat, waar ik echt slecht van was, maar ook met keischattige berichtjes en waarschuwingen dat ze me iets aan zouden doen als ik Mikey pijn zou doen. Ik begreep hen volledig, als ik niet zelf mikey's vriendin was zou ik hetzelfde doen. Deze zomer gaan ze weer op tour. Ik zal hem missen. Mikey heeft al gevraagd of ik meega, maar ik zou niet mogen en ik kan ook niet echt. Hopelijk komt daar geen boel van. Binnen een week gaan we terug weg uit Australië. Ik mis het nu al.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Okay, ik het is kerstavond! gelukkig kerstfeest. Ik hou van al mijn lezers en van 5 seconds of summer. Ik weet dat het saai begint te worden en daarom ga ik dit verhaal binnen drie hoofdstukken afronden. Bye <3 ik hoop dat jullie ervan genieten.

SWEET DREAMS // MICHAEL CLIFFORDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu