10. Afscheid

1.4K 89 6
                                    

Luna's p.o.v

We staan met z'n zessen aan het station. Celien en ik met onze kleine rugzakken. De jongens zo goed als ze kunnen vermomd. Wat nogal moeilijk is als je rood haar hebt. Mikey geeft me een verdrietige lach. Hij is zo mooi. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb een liefje: Finn. Hij is super lief en grappig en ik hou van hem, maar hij begrijpt mijn liefde voor muziek niet en dat zit onze relatie soms wat in de weg. En dan heb je nog die gevoelens voor Mikey. Hij is perfect, maar onbereikbaar. Onze trein staat klaar om te vertrekken. Celien heeft de jongens allemaal een kus op de wang. Bij luke drukt ze snel een papiertje in z'n hand. Niet te geloven. Ik moet mijn lachen bedwingen. Ik geef Luke een knuffel. "Zorg goed voor Celien hé." fluistert hij me toe. Ik beloof hem dat ik zal maken dat ze voor geen enkele andere jongen zal flauwvallen. Hij begint te blozen. Calum grijpt mijn middel een draait een toertje. "Hou je goed meid en vergeet ons niet." knipoogt hij. Ash heeft me een dikke knuffel en geeft me een knipoog wanneer ik naar Mikey ga.

"Hey." zegt hij glimlachend. "Hi." antwoord ik met een droevig lachje. Hij grijpt mijn middel en trekt me dicht tegen zich aan. Ik ga hem missen. En niet gewoon missen, maar hard missen. "Sms me soms eens wil je?" vraag ik hem. "Tuurlijk." fluistert hij in mijn oor. De conducteur blaast op het fluitje. Hij drukt nog een snelle kus op mijn wang voor de deuren sluiten. Ik ga bij Celien zitten en allebei zwaaien we als gekken tot ze uit het zicht zijn verdwenen. De rest van de tocht staren we uit het raam. Ik besef pas dat ik huil als Celien me een zakdoek aanrijkt. "Hier schat. Geen zorgen. Ze zullen ons niet zo snel vergeten."

Celien's p.o.v

Twee weken zijn gepasseerd. Met mij gaat alles super goed. Echt waar, Luke en ik smsen iedere dag en ik denk... hoop dat hij me ook een beetje leuk vindt. Hij heeft beloofd om na de tour nog eens naar hier te komen met de jongens. Met Luna is het een ander verhaal. Zij en haar vriendje Finn... Sinds we terug zijn van het concert vindt hij dat ze heel raar doet en maken ze constant ruzie over alles. Het is niet leuk voor haar, want ze wil echt bij Finn blijven en ze houdt echt van hem, maar iedere keer als hij weer zo hard is tegen haar verlangt ze meer naar Michael. Ze heeft het niet gezegd hoor, maar ze is eens blijven slapen bij me nadat ze weer ruzie had gekregen met Finn en ze heeft in haar slaap gepraat. Of toch... ze herhaalde heel de tijd een naam. Het was niet die van Finn.

Oh shit... Ik bedenk me net iets. Ik heb ooit eens gehoord dat Finn graag goedmaak seks heeft. Straks zoekt hij alleen maar ruzie met haar voor de seks. Ohhhhh that fucking bastard. Begrijp me niet verkeerd. Als ik een jongen en 17 was zou ik ook wel seks willen met m'n lief, maar niet op zo'n manier. Niet dat Luna het ooit zou toestaan, maar toch... Ik maak me zorgen om haar. Ik stuur haar wel een berichtje.

aan: Luna is de mega tofste ter wereld

Schat. Kijk uit voor goedmaakseks!

Ik besefte pas hoe raar dat klonk nadat ik het verstuurd had. En by the way...Ik heb haar zo niet in m'n gsm gezet. Dat heeft ze zelf gedaan. Tien minuten later kreeg ik een bericht van Luke.

van: Lukey

Hey babe, alles oké. Kijk wat Mikey gisteren heeft gedaan op ons concert in Kopenhagen. Zorg dat Luna het ziet.

Hij had een link doorgestuurd. dat gaan we dan maar eens bekijken zeker.

Oh mijn god... Hij geeft echt veel om haar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allé nu gaat er iets gebeuren mensjes... Ik hoop dat jullie het cool gaan vinden. hou van jullie <3

SWEET DREAMS // MICHAEL CLIFFORDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu