9. wandeling

1.4K 90 3
                                    

Luna's p.o.v

Michael en ik hebben keilang twaalf vragen gespeeld. Wel het was echt tof. Ik ben echt moe. Het is zeker 3 uur s'nachts. 

"OMG Ik wist dat jullie iets hadden gedaan! Jullie liggen samen in bed. Niet echt subtiel hé!" Ik wordt wakker van Calums stem. Ik moet in slaap gevallen zijn. Ik wil rechtstaan, maar voel 2 armen rond me. Opeens hoor ik Mikey wakker worden. Het zijn zijn armen by the way. Eeeh awkward. Opeens schrikt hij op als hij beseft hoe we liggen. Allebei gaan me snel aan een andere kant van het bed zitten. We beginnen ons allebei te verdedigen met een rode kop tegen de drie jongens en Celien. Dan kijken we elkaar aan en schieten we in de lach. Niet te geloven...Ik heb in Mikey's armen geslapen. 

Ik en Celien zijn terug op onze kamer. "Oh my dnekjhfzeqfnqejklfjzmkfeazfjn, je hebt met Mikey geslapen." Ik zucht. "Ciel het is niets." ik vind het hilarisch. Nadat ze in de kamer zijn binnengestormd om 4 uur 's nachts kan ze er niet meer over stoppen. "En?" vraag ik "Hoe is Luke." ik knipoog. ze krijgt eenlichte blos op haar wangen. Ik zak op het zachte kussen terwijl ze verteld. Er is een bloemenpatroon op geprint. En ze zijn zacht zo zacht. Voor ik het weet lig ik te slapen.

Ik hoor een licht klopje op de deur. Ik kijk op m'n gsm om te zien hoe laat het is. Tien uur 's ochtens. Ik voel me nog goed uitgeslapen om maar zes uur geslapen te hebben. Verbaasd kom ik mijn bed uit. Wie de hel zou er op nu op onze deur moeten kloppen. Als het roomservice is vermoord ik ze. Ik open de deur en zie een klaarwakkere Calum staan. "Calum? Wat doe jij hier op zo'n onmenselijk uur?" Hij grinnikt zacht. "Ik kon niet meer slapen... Wil je een wandelingetje maken?" Ik kijk hem verbaasd aan. "Nu?" En dat is wanneer ik besef wie er tegenover me staat. Volgens mij ben ik nog niet goed wakker. "Ja tuurlijk, geef me een minutje ik ga me snel omkleden." Ik laat hem staan voor een open deur., grijp mijn kleren en duik de badkamer in.

Wanneer ik terugkom zit Calum op mijn bed. Celien ligt nog altijd te slapen als een blok. Om eerlijk te zijn is het meestal omgekeerd. Dat ik vandaag zo vroeg wakker ben is een uitzonderlijke prestatie."Kom we gaan de stad verkennen." fluister-schreeuwt hij om Ciel niet wakker te maken. "Waarom heb je de jongens niet mee gevraagd?" vraag ik nieuwsgierig. "Luke is ze schattig om wakker te maen, Ash is heel de dag pissig als ik dat doe en Mikey verkoopt me een klop." Ik begin te lachen. Oké, waarom niet. 

We wandelen een tijdje door de stad en  praten een beetje over hun band en de tour. "Ik vind het altijd zo jammer om een land te verlaten. Er ijn overal zo veel lieve fans om te ontmoeten. Iederen ziet ervan af, maar Mikey het meest. Met sommige fans krijgt hij echte een band. Zoals met jou." Verbaasd kijk ik op. "Met mij?" Calum knikt. "Hij vindt je echt leuk. Anders zou hij nooit subtiel je nummer hebben gevraagd en je meegenomen hebben naar het stad om daarna alleen te praten op de kamer. Misschien zou hij je zelfs daten als je hier niet woonde en een beetje ouder was." Ik begin te blozen."Niet overdrijven hé. Ik heb wel een vriendje hé." Het is overdreven wat hij zegt, maar toch moet ik lachen. "We kennen jullie nog maar een dag, nog niet zelfs, maar jullie zijn fantastisch en het zal echt jammer zijn om te vertrekken." Ik moet glimlachen. "Vergeet ons niet hé." Hij geeft me een knuffel. "Tuurlijk niet." Terwijl we terugwandelen naar het hotel kan ik maar aan één ding denken... Michael vindt me leuk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wow geschreven is het minder goed dan in mij hoofd, maar doet er niet toe. Ik heb een vraagje. Het is een liefdesverhaal, maar hoe ver gaat de liefde. Ik bedoel ik wil wel een eeeh jah smutscene schrijven, maar dat hoeft voor mij niet.  Dus comment gewoon als je er seks in wilt of niet. Lots of love.

~Luna <3

SWEET DREAMS // MICHAEL CLIFFORDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu