28. Echt (2)

930 47 1
                                    

Ik heb verdergeschreven. Als je het niet wou, sla dit dan gewoon over. I DO WHAT I WANT! I'M PUNK ROCK!  Bye en geniet ...

Michael's p.o.v

Mijn handen glijden over haar rug en ik voel haar rillen van  genot onder mijn aanraking. Alleen al het effect dat ik op haar heb maakt me gek. Haar lichaam is prachtig. Het enige wat ze nog aan heeft is haar onderbroek. Verlegen kijkt ze naast zich. "Nu ben jij degene die staart." zegt ze zacht, maar ik hoor het toch. Ik grinnik en draai haar kin mijn kant. "Hé, je bent prachtig. Niet doen schoonheid." Ik kus haar zacht en knijp zacht in haar achterste. Een zachte kreun ontsnapt uit haar mond. Dat zorgt er alleen maar voor dat die bult in mijn boxers nog groter wordt en zij nog harder begint te kreunen. Ze trekt me naar zich toe. "Michael ik... Je moet .... Nu ... Alsjeblieft." smeekt ze me. Ze slaat haar benen rond mijn middel en ze duwt zich tegen mijn harde lengte aan. Ze was zo nat voor me. Ik kan het echt niet meer aan. "Weet je het zeker?" ze knikt heel snel waarna ik haar diep in de ogen kijk. Ik hou van haar.

Celien's p.o.v

"En? Wat ging Michael nog doen samen met Luna vanavond?" zeg ik terwijl ik tegen Luke's zijde aankruip. Hij kijkt me glimlachend aan. "Dat mag ik je eigenlijk niet vertellen, maar omdat ik van je hou zal ik een tipje van de sluier oplichten." Ik kijk hem nieuwsgierig aan. "Hij ging disconnected voor haar zingen met die gitaar die ze voor hem heeft gekocht en dan hoopte hij dat er nu ja, iets zou gebeuren..." Ik hapte naar adem. "Nee, je bedoelt dat ze waarschijnlijk nu samen in bed liggen?" Luke zei niets, maar aan de twinkeling in zijn ogen kon ik zien dat ik gezegd had wat er aan het gebeuren was daar in Luna's slaapkamer. Ze verdient het. Eindelijk heeft ze een jongen gevonden die het waard is. Ik ben zo blij voor haar.

Michael's p.o.v

Ze staart naar me. Het is donker,maar licht genoeg om me te zien. Ik zie haar lichtbruine ogen naar me kijken vanop het bed. Ik klim snel terug op het bed ga over haar zitten, steunend op mijn ellebogen, om haar niet te belasten met mijn gewicht. Ze legt haar handen op mijn borst. "Oh shit!" ze trekt zich vanonder me en ik laat me verbaasd zakken op mijn zijn. Ze loopt de kamer uit en even later komt ze terug met een zilveren pakketje. Ze scheurt het open en gaat op het bed zitten. "Mag ik?" vraagt ze en ik zie de blos op haar wangen. Ik moet ervan grijnzen. "Ga je gang schoonheid. Het lukt je wel." Ze rolt het condoom over mijn harde lengte. Niet te geloven dat ik dat bijna vergeten was. Oké, nu zijn we klaar.

Ik ga op haar liggen en ze grinnikt. "Nu gaat het echt gebeuren hé." Ik kus haar lippen zacht en ze opent haar mind een beetje zodat mijn tong naar binnen kan glijden en dat doe hij ook. Ze smaakt naar Luna en dat is nu mijn favoriete smaak. Ik schuur met mijn voorkant tegen de hare en zachte kreuntjes ontsnappen haar mond. "Oh shit, Luna je weet niet wat je me aandoet. Ik ga binnengaan oké? Het zal pijn doen in het begin, maar het wordt beter, belooft." Ze knikt terwijl ze op haar lip bijt. Dat is zo sexy. Oké ik doe het gewoon. Zachtjes ga ik binnen en ze kreunt zacht in pijn. Er lopen tranen over haar wangen en ik kus ze zacht weg. "Ssst schoonheid, het is goed. Zeg me wanneer ik door mag gaan hé." Ze ademt een paar keer diep in en knikt dan zacht als teken dat ik verder mag gaan. Langzaam beweeg ik in haar. Oh God ze staat zo strak. "Michael..." kreunt ze zacht. De kreunen van pijn zijn veranderd in kreunen van genot. Ik voel het komen. De kamer is gevuld met het geluid van onze kreunen.

Luna's p.o.v

"Michael..." Hij had gelijk. Op het begin deed het pijn, maar nu? Het voelt fantastisch. Mijn benen beginnen te trillen en ik sla ze nog harder rond Michael's middel. Het voelt alsof een nest van duizenden vlinders in mijn buik verspreidt. "Mikey, ik denk dat ik er bijna ben." Hij kijkt me diep in de ogen en knikt. "Ik ook bijna, nog één keer." En dan gebeurt het. Hij slaat nog een keer hard in me en tegelijk komen we. Hij schreeuwt mijn naam en ik de zijne en dan wordt zijn lichaam slap. We liggen naast elkaar. Hij trekt het condoom uit, doet er een knoop in en smijt het in de vuilnisbak.  Hij komt weer naast me liggen en ikkruip dicht tegen hem aan. "Ik hou van je." fluister ik. "Ik ook van jou. Sweet dreams, schoonheid." En na deze woorden val ik in slaap in zijn armen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieverds, gewoon een mededeling. Sweet dreams is bijna af, maar ik ben al aan het kijken voor een sequel. Ik ga maximum nog vijf hoofdstukken schrijven dus geniet ervan. bye <3

 

SWEET DREAMS // MICHAEL CLIFFORDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu