7. het voicemail

1.3K 87 7
                                    

Luna echt meid waar blijf je? Je bent al een uur naar de wc. En niet alleen. Met Mikey. Schat ik wil niet wetem wat je aan het doen ben daar, maareeeh condoom gebruiken schat.
Ik hoor haar lachen door de telefoon en Luke vragen wat er is.
Niets niets. Weetje het is niet zo erg hoor dat je me hebt laten zitten met de rest. Geniet maar van wat je ook aan het doen bent met Mikey. Omg Luke! Als. Je. Mijn. Eten. Durft. Aanraken... Ja. We wachten hier al een uur op ons eten en het is nu nogmaar aangekomen. Lieverd, kom alsjeblief veilig terug. Je mama zou me vermoorden als je iets overkwam. En ik denk jou ook als je plots binnen negen maanden een kind hebt van je idool. Dus ... Veilig blijven.
Ik hou het niet meer. Dit is echt te hilarisch. Mikey kijkt me raar aan, maar het kan me niet veel schelen.
Oke. Ik ga terug eten, maar laat alsjeblieft iets weten want ik ben echt wel ongerust. Zie je in de hotelkamer. Love y.... LUKE WAT HEB IK GEZEGD!
En dan legt ze toe. Nog steeds met een lach op mijn gezicht zend ik een bericht dat alles goed gaat naar haar en m'n mama. Michael en kk besluiten om terug naar het hotel te gaan en een beetje te kletsen op de kamer tot de rest terugkomt.
----------------------------------------------------
Lieverds...sorry kort hoofdstuk. Let aub niet op de fouten in de vorige hoofdstukken. Ik moet ze nog verbeteren. Love you <3
~Luna <3

SWEET DREAMS // MICHAEL CLIFFORDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu