'Kİ 43.BÖLÜM'+100 BİN ÖZEL🎉

4.4K 303 404
                                    

Multi: Oğluşum❤

Bu bölüm başından beri benimle beraber olan herkese hitafen :*


Bahçede ki çiçekle olan konuşmamız dan sonra hepimiz görevlendirilen yerlere doğru adımlamıştık. Heycanlanlanmıştım. Kalbimin ritmi yine düzensizleşmişti. Adarın yan etkileri de bunlardı.

Adımlarımı hızlandırıp merdivenlerden inip Kütüphaneye ulaştım. İçeriye girdiğim de burnuma gelen adarın sigara ile harmanlanmış kokusuyla beli belirsiz gülümsedim.

Arkası dönük bir şekilde hafif mırıldandığı şarkı ile önündeki boyayı karıştırırken derin bir iç çekip duvara yaslarak bu eşsiz görüntüyü izlemeye başladım.

Adar, hayatıma birden girmişti. Yeniden birini sevmek beni çok korkuturdu, birinin duvarlarımı yıkma ihtimali yüzünden sürekli aşktan kaçtım. Daha ilk görüşüm de anlamıştım adarın benim için herhangi biri olmayacağını, ki öyle de oldu. O benim için normalin çok üstündeki bir insan olmuştu.

Güney hayatımın ilk aşkıydı. Onunla değişik tanışmıştık, tabi herşey onun planıymış onu çok sonradan anlamıştım. Tamı tamına 5 yılım onun ile geçmişti. Daha küçücükken hayatıma girmiş ve beni sevdiğine inandırmıştı. Aşırı güvenim ve sempatim vardı kendisine. Kişiliğine leke sürdürmesine kimse için izin vermezdim. Daha bu kadar güçlü değilken hayatımdaydı. Benden tam 2 yaş büyüktü, her defasın da seninle evlenmek gibi hayallerim var diyip dururdu.

Ama, anlamıştım ki bizim bir geleceğimiz yoktu. Kimseyi dinlemediğim için başıma bunlar gelmişti, pişman değilim. Çünkü ne olursa olsun bir nedenden de olsa ben dersimi almıştım, o yüzden değil miydi adara ve diğerlerine bu denli uzaklığım? Hepsi hayatımın içine sıçan güney boku yüzündendi.

Adar arkasını döndüğün de beni görünce ağzını kocaman açarak gülmüştü. Bu çocuksu halleri çok hoşuma gidiyordu. Yanıma gelip elindeki fıtçayı ve değişik şekilli kalemi elime tutuşturdu. Elimden çekerek beni bembeyaz olan duvarın kenarına çöktürdü." Ben bi kaç söz buldum örnek olarak değişik, beraber bakalım mı? " kafamı salayarak onu onayladığım da yoğun duygu geçen gözlerini gözlerime dikti.

"Gökyüzü mavi ise,
Umutlar beyaz olsun.
Sonra sen,ben ne bileyim
Mutluluktan bi güzel yaşlanalım."

Gözlerimin içine bakarak kurduğu cümle kalbimin atış hızını yükseltirken elimi sakalsız yüzünde gezdirdim. Gözlerini kapatarak yüzünü elime yasladığın da içimdeki duyguları bir nebzede anlaması için konuştum.

"Bu zar zor işleyen kalple de,
Seni dünyalar kadar sevmeye devam edeceğim."

Gözleri anında açılırken yerinden fırlamıştı daha doğrusu oturduğu rafın üstünden yere düşmüştü. Şaşkın gözleri beni bulduğun da büyük bir gülümseme bahş ettim ona.

Heycanla bir o yana bir bu yana gitmeye devam ediyordu. Kolundan tutarak yanıma çektim. Tam ağzını açmış konuşacaktı ki dobra sesim ile susuturdum onu." Çocuk değiliz, sana karşı olan duygularımı inkar edecek değilim, hayatıma girmiş ve girebilecek en güzel adamlardansın adar. " mutlulukla gülümserken yaşlanan gözlerini gördüğüm de içim titremişti. Birden beni sarmalaması ile sırıttım. Bu çocuk hep beni böyle sarmalayacak mıydı? Canıma minnet.

"Asel, benim değişiğim. Yemin ederim şuan cümle kuramıyorum. O kadar mutluyum ki. Seni çok olmasa da uzun bi süredir seviyorum ve içimde en güzel şekil de yaşadım, sana nasıl bu kadar yakın oldum bilmiyorum ama iyi ki de oldu. Çok seviyorum kızım seni. Bu kovalent bağ bizi birbirimize bağlamış. " kafasını eğip göz göze gelmemizi sağladı. Göz devirirerek güldüğüm de dudağımın kenarını öpüp," Töreler evlenmemizi emreder hanım, yoksa kan dökülecektir." Kahkaha atarak adar dan uzaklaştım. Birbirimize bakarak kahkaha atıyorduk.

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now