Kİ 31.BÖLÜM

5.5K 334 174
                                    

Çok şanslıydım."
  Multii : KuralKız ..♥

' Bölüm şarkısı : Emir samur : Saçma Sapan

 
B E N  G E L D İ M!

Hem eğlenceli, hem süprüzlü bölüm .
Yıldızı okşayarak başlayın :*


Rüzgar hocanın dersinden çıktığımızda kafam patlayacak gibiydi . Düşünmekten . Gözümün önünde salanan elle yerimden sıçradım . Bizimkiler yoktu . Çağan tek yanımdaydı . Derste alpleri beden hocası çağırmıştı . Çağan özenle terden yüzüme yapışmış saçlarımı arkaya iterken,kızarık burnumu öptü.  Gözyaşlarım daha fazla dayanamayıp akarken . Çağan da ani bi hızla beni kendine çekti . Çağan içeriye baktı . Yan çapramızda olan çiçek çağana bakıp göz kırptı .    " Gençler, Bi dersliğine sınıfı boşaltın. Kantinde herşey 1 saatliğine bedavaymış bi koşu bakın.  " diyip aynı anda herkesi itekliyordu . Çiçek baş uçumuza gelip " Al çağan tabii fazla gerek olmaz ama. Bende çıkıyorum kapının önünde beklerim. Kimse gelmez rahat olun. Kapıyı da dinlemem .  " masanın üstüne bıraktığı peçeteyi çağan cebine koyup gülümsedi . Çiçek dışarı çıkıp kapıyı kapadı. 

Çağan kafamı kaldırıp gözyaşlarımı özenle sildi . Kendi masasındaki suyu, alpin çatasındaki ağrı kesiciyi ağzıma koydu. Suyu da içirdikten sonra tekrar kafamı göğsüne çekti . " Başın çatlıyor değil mi? Hepsi fazla düşünmekten . Fark ediyoruz biz herşeyi birtanem. Hadi içindekileri bana dök rahatla . Kır, dök, parçala, bağır, çağır ama gözlerinden o damlaları akıtma . Lütfen. " kafamı kaldırıp saçlarımı geriye attıp, çağana baktım . " Çağanım ben kaldıramıyorum . Belirsizlik yoruyor beni . Mavili yani rüzgar hoca kim bilmiyorum. Hep bana bakarken yakalıyorum, hep özlemle bakıyor hasretle . Onu düşünmekten abim artık rüyalarıma gelmiyor. Normal de umrum da olmaz biliyorsun . Ama bu farklı hissetiyorum da elimden birşey gelmiyor işte. Kaldıramıyorum size yansıtmak istemedim ama ne yapiyim dayanamadım. Bu ders daldığımın bile farkında değildim. Artık yoruldum düşünmekten çağanım.  " dediğim de çağan ellerimi , damarlı elerinin arasına alıp öptü . " Bak birtanem. Ben hatta biz herşeyin farkındayız. Sana tek diyeceğim şey zamana bırak. Eninde sonunda herşey açığa çıkacak. Yemin ederim kalkıp rüzgarı döveceğin hoca filan dinlemem. Senin tek damla yaşını akıtana dünyayı dar ederiz kızım . Şimdi toparlan bakiyim. Birdaha şu güzel gözlerden yaş aktığını görmek istemiyorum. Tamam mı birtanem? hem abin rüyalarına gelmezse bile o senin içinde değil mi ? Hiçbirşey senin kadar önemli değil salla .    " çağanın söyledikleri içime su serpmişti tabiri caizse . Alpin sıradaki ceketini alıp giydim gözlerimi silip, saçlarımı yukarıdan bağladım . Çağan beni ufak tebesümü ile izliyordu .

Gülüp " Tamam artık çıkalım çağanım. İyiki varsın,iyiki varsınız sizi çok çok seviyorum . " dediğim de çağan da gülüp saçımdan sıkıca öptü . Bu da onun dilinde iyiki varsın. demekti . Kapıyı açtığımızda çiçek içeriye düşecekken çağan ani bi rfleksle onu tutu. Birbirlerine bakarken, çiçeğin ağzının açıklığı çağanın şaşkınlığı gülmeme sebep olmuştu . Çiçek bi bana bi çağana bakıp kendini toparlamaya çalışırken kafasını birde çağana vurmuştu . Çağan elini başına koyunca, çiçek telaşla " Ay çağan çok çok özür dilerim . Yanlışıkla şey oldu . Valla ya . Acıdı mı buz mu koysak? Ya revire götüyim istersen? Çinenmiş tost mu katsak? Ay ben çok telaşlandım şimdi benim yüzümden biri ölecek değil mi? Çağan lütfen ölme .  " çiçek ne dediğini bilmezken , Saçmalamanın dibine vurmuştu . Çağan ise değişik bi şekilde ona bakıyordu . Ben ise kahkaha atıyordum . Çağan çiçeğin kollarından tutup  " Çiçek allah aşkına bi sakin ol, kızım bi kefenimi seçmediğin kaldı alt tarafı kafama çarptın iyiyim tamam mı? Çiğnenmiş tosta hiç gerek yok . Yeterki sakin ol be kızım .   " dediğin de bu kez değişik bakan çiçek olmuştu. Ben ise kaynana gibi onları izliyordum . Boğazımı gıcırlatıp "Gençler bölmek gibi olmasın ama . Çiçek kusura bakmasan çağanı alacağım.   " diyip imayla gözlerimi kıstım .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now