Kİ 7.BÖLÜM

8.8K 472 146
                                    

İhanet."
Multii : Poyrazzcan💙

Yıldızı okşayarak,başlayın :*
Yorumlar da buluşaak^


Erkekler ile arka bahçede ki eski kullanılmayan bodrum kata geliğimiz de poyraz ensesinden tutmuştu güneyi. Karşım da çocukluğumun ve ailemin katili duruyordu, onun yüzünden çok acı çekmiştim, onun da acı çekmesi ve bedel ödemesi gerekiyordu. Yüzümde ki şeytani sırıttmayı gören sayılı kişilerdendi güney, hep bu anı bekliyormuşcasına sırıttan yüzüne tükürdüm. Sağ eliyle yüzünü silip piç gibi sırıttmaya fevam etti.

"E aselcim gösteri burada bitti dğil mi? Bunca zaman birşey yapmamış şimdi geçmiş karşıma kendinden emim konuşuyorsun." diyerek alaylı bir şekilde güldü. Buraya bizden başkası girmiyordu o yüzden kilitleme gereği duymadık. Efo yanda ki sandalyeyi poyrazın önüne fırlattığın da poyraz omuzundan tutarak güneyi otturtu. Arkamda ki kalın halat gibi olan ipi alıp sırıttarak suratına bakmaya başladım. Yavaş yavaş tırsmaya başlıyordu. Alpin yardımı ile güneyi sıkıca sadalyeyr bağlamıştık. Cebimde ki küçük bıçağı çıkarıp elimin tersiyle oynamaya başladım."Senin yerinde olsam, bu kadar emin konuşmazdım. " diyip elimde ki bıçağı sağ eline sapladım. Çığlık attığın da alp eli ile ağzını kapattmıştı.

"Ben babamı çok seviyordum," diyip suratına yumruk atmıştım. Sinir tüm vucdümü ele geçirirken derim bi nefes alıp tekmeyi karnına geçirdim. Devrildiğin de poyraz ve alp onu kaldırmıştı."O da beni severdi, sana güvendim. Defalarca gözünün içerisine baktım. Lan sana aşıktım ben.." sırıttarak suratıma bakmaya başladı. Kaşlarımı çattığım da yüksek sesle kahkaha attı."Seni sevmiyordum asel hiç bir zaman da sevmedim. Babanı gözünüm önünde öldürdüm, hepsini yaparken biraz bile içim acımadı biliyor musun? Sadece acıdım sana, hep sevgi bekleyen bir zavalıydın." yutkunup bizimkilere baktığım da alp hızlıca güneyi yere fırlattıp kafamı göğsüne yapıştırdı. Gözlerim dolmuştu sanırım..sakinleşmem için saçlarımı okşadığın da çağanın kısık sayılmayacak sesini işittim.

"Biliyor musun oruspu çocuğu asıl ben sana acıyorum. Seni sevmeyen bir adam için, kendini ona ispatlamak için birinin duygularıyla oynayıp, katil oldun. Her başını yastığa koyduğun da aselin masumluğunu nasıl yol ettiğini ve üzerine yapışmış kanı hattırla. " demişti. Güneyden ses çıkmazken efo kendini tutmayıp ona büyük bir tokat atmıştı."Bu sevilmek istemedi; zaten onu canından çok seven bizler vardık. O sadece seni sevgisi ile iyi biri yapmak istedi, ama sen güney masum bir sevgiyi bile hak etmeyen şerefsiz herifin tekisin. Asıl acıncak halde olan zavallı sensin. " alp kafamı kaldırdığın da güneyr baktım. Kafadını eğmiş hiçbirşey diyememişti. Minnettar bi şekilde bizimkilerin yüzüne baktım. İşte böyleydi..her zaman her koşulda yanımdaydılar.

Hıncımı alamamıştım. Karşısına geçip "Babamın ve benim hakkım sana helal değil, oğlum diyip seni evine aldı. Ahımız ile yaşa güney, " diyip saçlarından tuttarak yüzüme bakmasını sağladım. Sol elimi yumruk şekiline koyup suratına geçirdim. Diğer yanağını çevirdiğin de oraya da vurdum. İçimde ki ateş bi gram azalamamıştı. Saçını bırakıp geriye doğru ittekledim onu. Yere düşmesini umursamadan ellerimi çırptım. Bizimkilere bakıp, "Bırakalım da kendi çöplüğün boğulsun,şimdilik." diyip onay beklercesine suratlarına bakmaya başladım. Hepsi kafasını salamıştı.

Cebimde ki telefonu çıkarıp hızlıca alinin numarasını tuşladım. Ali bizim kadim bir dostumuzdu ve ona düşen her işimizi sorgusuz sualsiz hallerdi. Telefonu anında yanıtladığın da ona fırsat vermeden,"Ali hemen bizim okula gel, her zaman ki yerde seni bir paket bekliyor onu al ve çok sevgili necmi beye götür." beni omaylayığ kapattığın da bizimkilere göz kırptım. Yerde oluşuna ve acı içinde kıvranışına bakıp soğukca güldüm,Daha fazlasını hakkediyordu. Sadece şimdilik bu kadarını yapmıştım. 

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now