day -05- Megy ez ha az ember akarja

3 0 0
                                    


Isteni reggelem volt.

A laza ébredés egy kellemesen napsütéses reggellel indított. Éreztem, hogy vétek volna kihagyni most egy jó nyújtózást. Meg is találtam a tökéletes programot hozzá.

30 perces

Észrevettem, hogy a gyerek játszószőnyegének az alján csúszásgátlós gumiréteg van XD Kiraktam hátra a pici kertbe, és a vezeték nélküli fülest a géphez csatlakoztatva kimentem, hogy a friss levegőn és madárcsicsergésben tornázhassak. Nem volt a felszerelés a legpöpecebb, de teljesen energiával töltött az egész.

Ezt követően egy gyorsan és alapos zuhannyal megszabadultam minden rám tapadt dologtól, vegyük hozzá, hogy vérzős napokat élek, így a világ legtisztább emberének éreztem magam, amikor kiléptem a zuhany alól.

Ezt nem lehet űberelni. 

Ez az érzés fantasztikus.

Majdnem énekelve csináltam reggelit a kisembernek, illatoztam a házban, és elégedett voltam mindennel :D

A reggelim eztán gyors detoxikálós tea és egy szelet barna kenyeres piritós volt némi feta sajttal és zöldhagymával. ... aztán becsúszott kettő a tegnap sütött almás sütiből is XD

Legyantáztam a képem, és már mentünk is sétáltatni a pockot az erdőbe. 

Újabban imádja a futóbiciklijét és hatalmas élvezettel használja. Látványosan barnult is a kis keze.

Ebédre egy kisebb tányér gyümölcslevest ettem, mert a kicsi nem kívánta. Kapott helyette frissen sült almást és kocogott aludni. Nincs egyébként semmi almás mánia most, csak olyanom volt, hogy vettem a boltban egy "puff pastry" nevű csomagolt állatot és gondoltma megtöltöm valamivel. Főztem két hámozott és darabolt almából, némi mazsolából és pudingporból egy kis szószt és ezzel megtöltve a sütőbe dobtam . Imádta a család. Több maradt ezért a gyerekek hoztak még tésztát a boltból, csináltam még... ennyi :D


Jóga naplóm / Jóga kezdőknek egy kezdőtől!Where stories live. Discover now