Hoofdstuk 19: Babs vertelde me alles over de date

1.5K 72 6
                                    

POV Chloë

Ik werd wakker en keek op mijn gsm om te zien hoe laat het was. Hmm…het is 10:00 uur. Zouden Babs enz. al wakker zijn? Ik keek naast me en Harry lag rustig te slapen. Ik stapte heel rustig uit het bed en probeerde rustig te lopen, wat vlotjes ging.

Ik kwam uit de kamer en zag Babs en Niall aan tafel zitten. Ze waren natuurlijk al aan het eten. “Gaat alles goed?”vroeg Niall aan me. Ja, het gaat beter zei ik tegen hem met een glimlach. “Is dat waar?”vroeg Niall. Welk is waar vroeg ik. “Heeft Harry u echt gekust?”vroeg Niall verbaasd. Ja zei ik droog. “Waarom ben je dan weggelopen van hem?”vroeg Niall. Ik zuchtte eens diep en negeerde die vraag, ik heb echt geen goesting om daar op te antwoorden. “Gaat alles wel goed met je Chloë, moet ik je wonden soms verzorgen?”vroeg Babs. Uuhhh…niet hier dan oke?vroeg ik aan Babs. “Waarom niet?”vroeg Babs. Omdat niet zei ik, kom gewoon mee naar mijn kamer oke zei ik en sleurde haar mee naar de kamer.

“Waarom, is het zo erg dan?”zei Babs verwarend toen we in mijn kamer waren. Ik deed mijn T-shirt een beetje omhoog zodat Babs mijn rug kon zien.”Wat is gebeurt, Chloë?! Je zei tegen me dat het niet zo erg was.”zei Babs boos tegen me. Ik wou gewoon dat je ging slapen, want jullie zagen er vermoeid uit en ik wou je niet lastig vallen zei ik sip. “Oke, maar zeg me dan wat er gebeurt is”zei Babs. Dat kan ik niet zeggen. “Oke dan, ik zal je verzorgen en het kan een beetje pijn doen.” Doe maar, niks doet nog pijn….

Babs had me verzorgt, ze wou weggaan en ik hield haar tegen. “Wat is er Chloë”zei Babs. Ga je niks vertellen over de date met Niall?zei ik. Babs kwam terug en ging op mijn bed zitten en begon uitbundig te vertellen…

POV Babs

Ik ging naar de auto, want Niall was al beneden en toen ik in de auto zat, zei hij dat ik er mooi uitzag en ik zei ja Chloë heeft mijn haar en make-up gedaan al glimlachend. Niall glimlachte de hele tijd naar me de hele rit. We stapten uit en ik zag dat we bij Nandos waren en Niall zei eerst  wat eten voor dat we naar onze bestemming gaan zei hij al knipogend naar me. Als we in Nandos waren deed hij heel lief voor me en we hebben nog leuk gelachen met elkaar. We kwamen buiten en ik stapten in de auto terug. Na een paar minuten waren we alweer gestopt en we stapten uit. We gingen naar de London Eye, dus toen zat ik helemaal alleen in een cabine met hem. We hadden mooi uitzicht op heel Londen en hij zei de hele tijd lieve dingen tegen me. Toen het donker was zaten we nog altijd in de cabine en ik keek naar de lucht en er verscheen in het groot I LOVE YOU door vuurwerk. Niall glimlachte terug naar me en hij kuste me op de lippen. Toen we terug naar huis gingen vroeg hij in de auto of ik de zijne wou zijn en ik zei kei blij JA!!!

We were best friendsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu