Hoofdstuk 1: Een vriendin die constant zaagt

4.4K 123 14

POV Chloë

Ik zit rustig op mijn bed te staren naar mijn mooie gele muren. Toen dat ik plots iemand op de deur hoorde kloppen. Kom maar binnen riep ik. De deur ging open en zag mijn vriendin. Ik kwam uit mijn bed en ging naar haar toe. Heeej Babs riep ik heel enthousiast en gaf haar een knuffel. “Gaat alles goed met je?”vroeg Babs. Ja tuurlijk gaat alles goed met me, maar voor wat ben je eigenlijk naar hier gekomen vroeg ik. “Ik ben hier omdat ik graag wil dat je mee gaat naar het concert van One Direction.”zei Babs met een smekende blik. Babs hoe vaak moet ik je  het nog zeggen. IK GA NIET MEE! “Maar waarom niet One Direction is geweldig”zei Babs. Ik zuchtte heel diep. “Er is iets wat je voor me achterhoud he.”zei Babs. Nee echt niet zei ik. “Jawel en ik blijf hier in deze kamer tot dat je me zegt wat er is.” Ik keek haar aan en wist zeker dat ze dat meent, want ik ken haar maar al te goed.

Na 15 minuten…

“Alsjeblieft zeg nu wat er is.”vroeg Babs met een zaagstem. Oooooh goed dan ik zal het vertellen, maar stop alsjeblieft met zagen. Ik krijg hoofdpijn van je. Babs kreeg een brede grijns op haar gezicht. Ga maar zitten zei ik tegen haar en begon te vertellen.

Goed waar zal ik beginnen. Ik ben dus geboren in Doncaster, maar dat wist je al.  Ik had een beste vriend en zijn naam was Louis, Louis Tomlinson. We waren vrienden voor het leven, ik kende hem al vanaf de basisschool. Toen hij ouder werd en mee deed met de x-factor, won hij en liet hij mij achter voor de band. Ik probeerde te bellen, maar kreeg iedere keer te horen dat dit nummer onbekend was. Sindsdien heb ik hem nooit meer gezien of gesprokken. Ik heb ook sindsdien haat gevoelens gehad voor de muziek van One Direction, legde ik haar uit.

Ik stopte met mijn verhaal en zag dat de mond van Babs open stond. Gaat alles goed met je, moet het nog even bezinken ofzo?vroeg ik. “Ik kan echt niet geloven dat Louis van One Direction je beste vriend is.” Was mijn beste vriend zei ik tegen haar. “Nee, hij heeft nooit gezegd dat hij jou niet meer als beste vriendin wilt.”zei Babs. Babs, hij zou mezelf niet meer herkennen. Hij is me totaal vergeten zei ik tegen haar. “Dat kun je pas weten als je hem ziet.”zei Babs met een knipoog. Ik hoef hem niet meer te zien zei ik. “Tuuuuurlijk”zei Babs “Daar trap ik echt niet in. Je bent verliefd op hem.” Ik werd woedend op haar. Ga weg zei ik. “Maar…” Nee Babs ik ga niet mee naar het concert en ik ben absoluut niet verliefd op die idioot.

We were best friendsLees dit verhaal GRATIS!