Hoofdstuk 12: We zijn geen beste vriendinnen

2.8K 96 4
                                    

POV Chloë

Louis was weg. Eindelijk hij herinnert me terug. Ik heb gezegd dat ik iets voelde voor Louis tegen Babs, maar hij is maar een beste vriend. Ik vind hem waarschijnlijk gewoon knap en leuk. Ik vind niet echt iemand leuk. Ik blijf liever happy single dan dat ik een relatie heb. Het is niet dat ik niet open sta voor een relatie, maar het hoeft niet echt voor me.

“Chloë! Chloë!” hoorde ik Babs roepen. Ja wat is er riep ik. Babs komt naar me toe gelopen en begint te vertellen.”Niall vroeg of ik mee naar Londen wou.” Ja en zei ik. “Ik zei ja en jij gaat mee.” En ik ga wat zei ik tegen haar. “Je gaat mee, ik wil niet alleen naar Londen hoor”zei Babs. En waarom denk je dat ik mee zou gaan zei ik tegen haar. “Omdat we beste vriendinnen zijn en bij elkaar blijven”zei Babs heel overtuigend. Uhhhmm…we zijn geen beste vriendinnen zei ik. “Wat waarom niet?”zei Babs triest. Omdat je al mijn zusje bent zei ik heel blij. Er verscheen een glimlach op Babs haar gezicht “Echt?”zei ze. Ja en tuurlijk ga ik mee met je en hoe komt het eigenlijk dat Niall je mee vraagt naar Londen. “Geen idee, hij knuffelde me toen je weg was en vroeg dat toen aan mij.”zei Babs kei blij.

Babs vertelde nog allemaal dingen die gebeurd waren op het podium en ging toen weg. Ik zat alleen weer op de grond. Ik ben echt zo blij voor haar. Ik denk dat er nog wel iets moois gaat bloeien tussen hun. En als dat gebeurt zal ik Babs daar mee plagen, want dat vind ik echt zo leuk.

“Hey Chloë” hoorde ik ineens van naast mij komen. Ik schrok en keek naast me, het was Harry. “Sorry liet ik jou deze keer schrikken”zei Harry. Ja toch wel een beetje zei ik al lachend. “Ik heb gehoord van Babs dat je mee gaat naar Londen?”zei Harry. Ja ik ga mee inderdaad. “Vind je dat leuk?”vroeg Harry. Ja tuurlijk Londen is prachtig zei ik al glimlachend. “Is het goed dat ik je een rondleiding geef in Londen als we er zijn? Ik bedoel we hebben toch gedaan met de tour, maar het hoeft niet he.”zei Harry. Ja dat lijkt me leuk zei ik tegen Harry.

Harry gaf me ineens kei onverwachts een knuffel. Ik kreeg er de rilling van. “Heb je het soms koud?”vroeg Harry toen hij stopte met mij te knuffelen. Nee ik was gewoon verschoten doordat je mij ineens knuffelde. “Oww sorry”zei hij al glimlachend naar me.

We were best friendsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu