Bölüm 10; Sessizlik İçindeki Ses

6.3K 740 1.9K
                                    

Ben geldim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ben geldim... Tabii ki yeni bölümle jdkdhdjhd. Bu bölüm diğer bölümden uzun oldu haberiniz olsun ehehehe

+100 oy ve +400 yorum
❄️

Daha ne kadar bekledim merdivenlerde ama yanımdan yavaşça arkadaşıyla biri geçene kadar bedenim hareketsiz kalmıştı. Yanımdan geçen bedenler gözlerimin önünde bir gölge oluşturup beni kendime getirirken derin bir nefes alıp elimi kahverengi saçlarıma daldırdım ve dağılmasını sağladım. Başlayan dersi umursamayacak kadar kendimden geçmiştim ve lavaboya gitmem şu anlık benim açımdan daha iyi olacaktı.

Lavaboya ulaştığımda kabinlerin boş olduğundan emin olup bakışlarımı aynaya çıkardıktan sonra kısık sesle konuşmaya başladım. Bu düşüncelere başka türlü engel olamazdı.

"Ne demek istedi? İsteyerek yap..." diye düşünürken kendime umut vermemek için sesimi biraz daha kıstım. Ses tonum bir fısıltıya dönerken bu durumdan kurtulmamı sağlamıştı söylediğim sözler.

"Arkadaşlığımız... Onun için söyledi. Yani arkadaşlığımızı geliştirmek için." dedikten sonra rahatlıkla derin bir nefes alarak musluğu açtım ve yüzümü birkaç kez soğuk suyla yıkadıktan sonra lavabodan çıktım.

Bu katta bulunan otomata ilerleyip birkaç bozukluğu cebimden çıkarırken su almak için otomata attım. Otomat bana bir şişe suyu verirken sessiz koridorda büyük bir yankı uyandırdı. Sessizce gözlerimi kapatıp açtıktan sonra eğilerek suyu aldım. Kenardaki sandalyelerden birine oturup cebimden telefonumu çıkartarak Taehyung'a birkaç dakika geç kalacağımı mesaj attım.

Elimde sadece birkaç dakika su şişesiyle oturdum sessizce. Derse girmek ve Jungkook'u görmek benim yine deli gibi kalbimin atmasını sağlayacaktı. O kadar yakın olması beni heyecanlandırmıştı.

Zaman çabuk geçmişti ve ben oturduğum yerden kalkarak dersliğe ilerlediğimde adımlarım geri geri gitmek istedi ama zorladım, onları o dersliğe sokmak için zorlandım ama kapıyı çalarak sessizce içeri girdiğimde hoca sadece başıyla içeri gösterdi ve sonra konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Sınıfı birkaç saniye inceledikten sonra Taehyung'u görmüş, yanında oturan Jungkook'a sadece bir saniye bakabilirken dolu olan sınıfa ilk sırada dörtlü sandalye varken ikinci sıradan sonra beşli sandalyelere baktım. Yine ders yüzünden başka bölümden gelenler olmuştu bu yüzden Taehyung'un diğer tarafında oturan iki kişiye bakıp gözlerimi devirdim, şans kesinlikle benden yana değildi.

Ayaklarımı sessizce sürükleye sürükleye, sessiz olmam önemliydi çünkü hoca ses çıkartırsam sinirlenebilirdi, Jungkook'un yanındaki sandalyeye oturdum. Yanaklarımın düşüncelerimle kızarmaması için elimdeki suyu masama koyup göz ucuyla Jungkook'a baktım. Neyse ki bana bakmak yerine kadın hocaya bakıyor ve dersi pür dikkat dinliyordu.

Idyllic «KookMin» [✓]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin