Privet Drive

813 71 36
                                    

Sihir dünyasındaki herkes önceden Almanya şimdi ise Neltharion olan ülkede gökyüzünde tehditkar bir şekilde uçan ejderhayı izliyordu. Tek olağanüstü olan bu da değildi. Harry James Potter, ejdarha ile aynı yükseklikte olan tahtında oturmuş vaziyetteydi. Tüm gazetelerde tek bir manşet vardı. 'Almanya artık yok.'
Korku ile haberleri okumuşlardı. Çünkü hazırda savaş açmayı bekleyen bir kaç ülke vardı. Fakat şimdi hepsi vazgeçmiş durumdaydı. Bir ülkeyi yok eden kişinin kendilerine yapacaklarından korkuyorlardı.

İtalya Başkanının söylediklerine göre şehrin altında da tehlikeli yaratıklar bulunmaktaydı. İşin garip yanı ise herkes bu kadar kötü olayın olduğu yere gelmek zorundaydı. Tüm büyücü ailelerinin ellerine ulaşan mektup fazla tehtitkardı. Ya bu büyük toplantıya katılmak zorundaydılar ya da ölmek zorundaydılar. Bu toplantı bir nevi Harry'nin isteğine inanıp da kaç kişinin geleceğine yönelikti. Şuan da tüm büyücü evlerini kurt adamlar ve ruh emiciler arıyordu. Eğer bir kişiyi dahi bulurlar ise öldürmek ile görevlendirilmişlerdi.

Harry yanındaki Lordlarına baktı. Arkadaşları geçmişe bu sabah gitmişlerdi. Sadece Carmen yanında kalmıştı. "Draco etrafı kolaçan et. Herkesin tam olmasını istiyorum."

"Hemen efendim."

Harry Draco'nun gitmesinin ardından bu sefer Marvolo'ya döndü.

"Sen gizlilik büyülerini hallettin değil mi.?"

"Hallettim merak etme."

Draco tekrar geldiğinde sorar gibi baktı.

"Herkes burada. Okulları bir günlük tatil ettiğimiz için öğrenciler de burada. Özellikle Hell Hountlar konuşmanı merakla bekliyorlar."

"Aynen öyle bende şahitim bu duruma. Senden gelicek olan konuşma için çok heyecanlılar."

Harry Pansy ve Draco'ya gülümsedi. Yokluğunda Hell Hountu çok iyi şekilde büyütmüşlerdi. Okulda bulunan her kişi dövmesini seve seve almıştı. Harry'nin tek bir işareti ile yanına giderlerdi. Ya da söylediği şeyi sorgulamadan yaparlardı.

Harry her şeyin tam olduğuna kanaat getirip ayağa kalktı. Büyücülere tek tek baktı. Kendisinin kalktığını gören Alduin'in yanına uçtuğunu görmesiyle boşluğa bir adım attı. Fakat boşluğa değil Alduin'in zırh gibi sağlam bedenine basmıştı. Tam da istediği gibi. Boğazını temizledi. Bütün kulakların kendisinde olduğunu bildiğinden konuşmasına başladı.

"Sevgili büyücü ve cadılar. Hepinizi geldiğiniz için kutluyorum. Beni memnun ettiniz. Çünkü bana zorla büyücü kanı döktüren kişilerden fazlası ile bıktım artık... Şimdi asıl toplanma amacına gelirsem. Bazılarının beni sevmediğini biliyorum ama sevmenizi istemiyorum zaten. Söylediklerimi yapın ve kurallarımdan dışarıya çıkmayın. Bu dediklerimi yaparsanız yaşarsınız. Aksi takdirde büyücü kanınız umrumda olmaz, hepinizi öldürürüm. Cehennemi sizin o ruhlarınız ile doldurmaktan hiç çekinmem. Beni Kralınız olarak kabul etmekten başka bir seçeneğiniz yok. Ben sizin deyiminiz ile Sağ kalan çocuğum. Kahramanım.!"

Harry ile birlikte onun şartsız yanında olan kişiler son sözü üzerine gülmeye başladılar.

" Neyse olduğunuz yerin görüntüsü size bazı şeyleri göstermiş olmalı. Bana ülkece savaş açanın sonu budur. Yaşama hakkı tanımam. Sizleri son kez uyarıyorum. Eğer bir daha bana karşı tek bir ülkenin dahi savaş aştığını görürsem, size hak falan tanımam. Bir savaş olması durumunda ülkelik durumunu ortadan kaldırırım. Küçük kenar mahallerine dönüştürürüm o ayyaş ülkelerinizi. "

Ses çıkmaması üzerine devam etti.

" Asıl olan meseleye gelirsek. Ben 11 yaşıma kadar sihir den nefret eden bir ailenin yanında kaldım. Bu yüzden mugglelara olan büyük bir düşmanlığım var. Herkesin tanıdığı Voldemort'ta öyle. Bugünden itibaren savaş hazırlıkları yapmanızı istiyorum. Benimle savaşmak zorunda değilsiniz. Sadece bilginiz olsun. Eğer muggle anne ve babanız varsa ve hayla bakanlığa ailenizin kaydını yaptırmamışsanız, hemen yaptırın. Ve onu yeni ülkemiz Neltharion'a getirin. Büyücü dünyasında evi olmayan herkese Neltharion da ev verilecek. Bu sayede aileniz ya da sevdiğiniz eşleriniz ölmemiş olucak. Muggleların bir atasözü var : Kurunun yanında yaşta yanar. Yakarım hepsini acımadan. Gidip de sormuycam Sihri seviyor musunuz diye. Asla benden böyle bir şey beklemeyin. Şimdi evlerinize gittiğinizde dediklerimi yapın. En fazla 1 ay sonra savaş başlıycak. Artı herkes koruma büyülerini hazırda tutsun. Savaşmak isteyen kişiler ise askerlerin başı olan Bellatrix Lestrange'in yanına gitsinler. Kendisi her zaman bakanlıkta. Ayrıca kendisini uyardım, o yüzden yanına giderken korkmanıza gerek yok. "

HARRY POTTER VE BÜYÜYEN KARANLIK Where stories live. Discover now