Gökyüzü Ve Yeryüzü

799 103 27
                                    

Vote sınırı : 40.... Bu bölüm 40 beğeniye ulaşmadan diğer bölüm gelmeyecek.

****

Gökyüzünde bulunan 5 genç büyücü en iyi öğrencilerdi. Onlara denk hiç kimse yoktu. Kurucuların yaptığı sınavda dahi kurtulmayı başarmışlar ve akıllarını kullanmışlardı.

Carmen Harley, Helga Hufflepuff ve Rawena Rawenclaw'ın yıldız öğrencisi. Bitkiler, iyileştirme ve kara büyüler uzmanlık alanıydı. Bu özelliklerini en iyi şekilde kullanıyordu. Onu geçebilen yoktu.

Rodriguez Garbez, Godric Gryffindor'un en gözde öğrencisi. Cesurluğu ve gücü ile tamamen bir Gryffindor'du. Tek fark bundan nefret etmesiydi. Karanlık büyülere fazla meraklıydı. Carmen'dan bile iyi sayılırdı. Fakat Godric Gryffindor aydınlık büyülere daha yatkındı. Bu da Rodriguez'in Gryffindor'dan nefret etmesi kaçınılmazdı.

Brekley Şryed, Salazar Slytherin'in öğrencisi. Umut vaat eden bir çocuktu. Bir çok büyüde ustaydı.

Merlin Faryes, Salazar Slytherin'in altın öğrencisi. Herkesin dilinde dolaşan Yüce bir büyücüydü. Bir çok büyüde en çok da Karanlık büyülerde ustaydı.

Harry James Potter, 4 büyük kurucunun birlikte öğrettiği tek öğrenci. Kara büyülerde, şifai büyülerde ve bir çok büyüde usta.

Ve en büyük sorun bu 5 büyücünün oldukça dikkat çekici kişiler olmasıydı. Hogwarts'ın en popüler kişileri nasıl çekici olmazdı ki zaten. Yoklukları da hemen belli olucaktı. En iyi öğrenciler ruhlar ile savaşmaya katılmıyorlar ise ne yapıyorlardı. Bu belayı başlarına açanın 5 büyücünün olduğunun ortaya çıkması ne kadar sürerdi.

Yeryüzü, en büyük kargaşasını yaşıyordu. Yenilmez 5 tane Ruh Hogwarts'ın içinde cirit atıyordu. Zarar vermekten ise çekinmiyorlardı. Bir çok öğrenci Hastanelik olmuştu. Kurucular ise Ruhları def edemedikçe daha da sinirleniyorlardı.

Salazar ve Godric ne olduklarını çözmüş olsalar da okulu bırakıp gidemiyorlardı. Rawena ve Helga öğrencileri iyileştirmekle meşgul oldukları için onlar da gidemiyordu.

5 büyücü ise Gökyüzünden bu manzarayı zevkle izliyordu. En çaresiz oldukları vakitte aşağıya inmek istiyorlardı. Onlara en çok ihtiyaçları olduğu vakitte. 4 kurucunun en aciz olduğu nokta da.

'' Cips versene oradan Merlin. ''

Merlin kutudan bir cipsi alıp Harry'e fırlattı. Kendisine de bir tane alıp arkasına yaslandı.

"Sizce ne zaman pes edicekler. Ya da ne zaman bir öğrenciyi mumları aramaya göndericekler."

Carmen viskisinden bir yudum alıp cevapladı. "Hiç bir zaman. Gururlarına yedirmezler."

Rodriguez ağzı doku bir şekilde konuştu. "Katılıyorum, asla birini göndermiyecekler. Ya da öğrencileri okuldan uzaklaştırmayacaklar."

'' Bırakalım da profesörlerimiz sorunlarını halletsinler o zaman. ''

Harry okula girmek üzere olan Marvolo'yu gördüğünde hiç oralı olmadı. Sorunlarını kendileri halletsinlerdi. Her sorun olduğunda oraya koşamazdı.

"O Marvolo değilmi.?"

'' Evet o Carmen. Geldiği gibi gitsin. Bensiz de hayatta kalabilmeliler. ''

"Seni hemen salmaya niyetim yok zaten. Daha yapıcak çok işimiz var."

Merlin, Carmen'ı onayladı. "Katılıyorum, daha hiç bir yere gidemezsin. Beni gidiş yollarını kapatmaya zorlama."

'' Merak etme gitmiycem. Sıkıldım oradan artık. Hem bir dahakine sizi de götürücem. ''

HARRY POTTER VE BÜYÜYEN KARANLIK Where stories live. Discover now