JARUS KADNUS

1K 84 27
                                    

Hızır gibi geldim yine ..

Beğenin ve yorum atın... medyadaki Harry ya o burnundaki yarayı Marvolo yaptı. Onun gibi düşünün..

Savaş olucak dedim ama öyle bir şey olmadı. Sadece kötü bir olay ve bir düello oldu. Sorry. 🙈

Keyifli okumalar..📖

****

Harry, gözlerini açtığında Slytherin Kalesinin surlarının içindeydi. Ayrılmak zor olmuştu. Özellikle Mensia'dan, gelicem diye tutturmuştu. Onu ikna etmek zor olmuştu. Geçmiş onun için tehlikeliydi. Özellikle Harry tam olarak orada değilken.

Yerden yavaşca kalktı. Cisimlenme izni hayla olduğundan, Kara gölün olduğu yere cisimlendi. Biraz burada kalmak istediğinden, ayakkabılarını çıkartıp ayaklarını suya soktu.

''Expectro Patronum.''

Çatalboynuzlu geyiği asasından çıktığında mesajını iletti. ''Brekley Merlin ve Darley'i buraya getir.'' Başını sallayıp giden geyiğin arkasından baktı. Patronus büyüsünü ilk yaptığında yılan falan olur sanıyordu. Fakat ortaya bir çatalboynuzlu geyik çıktığında şaşırmıştı. Babasının da patronusunun aynı olduğunu öğrendiğinde ise mutlu olmuştu.

Gelenleri gördüğünde gülümsedi. ''Beyler ne bu yavaşlık..''

Brekley, yanına gelip kafasına vurduğunda geriye kaçmadı. "Mal sonunda. Neler oldu bir bilsen."

Harry, bıkkınlıkla nefesini dışarıya verdi. ''Olmadığım bir yerde sorun çıkmasa şaşırırım zaten. "

"Hadi lan ordan. Senin gitmenle alakası yok. Zaten bildiğin bir durum. Sadece sen yokken patladı.."

Harry, Darles'in söyledikleriyle gülmeye başladı. ''Tahmin ettiğim şeymi yoksa.''

"Tam olarak o.."

'' Şaka gibi. Ben bunu nasıl kaçırırım yaaa..''

Harry, kaçırdığı şeyin gerçekliği ile olduğu yere çöktü. Godric ile Rawena haftalardır tartışıyordu. Fakat herkes biliyorduki, Godric Rawena'dan hoşlanıyordu. Fakat bunu bir türlü söyleyemiyordu.

"Oda değil. Rawena herkesin içinde Godric'i lanet attı. Fakat Godric kılını bile kıbırdatmadı.."

''Hay ben böyle işin. Birileri alev aldı. Ve ben bunu göremedim... Hadi lan biriniz bana anıyı göstersin.''

Harry, üçünün de birbirlerine imalı bir şekilde bakıp kaşlarını kaldırdıklarını gördüğünde, bir şeylerin döndüğünü anlamıştı. Sonunda Brekley kendisine döndüğünde, sakin olmaya çalıştı.

''Ne halt yediniz.?''

Merlin, Harry'nin sinirli olduğunu gördüğünde anlatmanın en iyisi olacağına karar verdi. "Kardeşim şimdi şöyle. Eğer sen bizim gördüğümüz şeyi görürsen Salazar bize fena kızar. O yüzden sana zihnimizi açamayız.."

''Merlin, sinirlenmeye başlıyorum. Konu benimle alakalı, farkındayım. Ya siz güzellikle söylersiniz, yada ben zorla öğrenirim.''

Brekley, Merlin'e dikkatle baktı. Yanlış kelimeler seçmişti. Harry eğer gidip Salazar'a sorarsa ne olacaktı. Bu sefer Salazar'ın da öfkesini üzerlerine çekiceklerdi. "Ben açıklıyım. Merlin yanlış söyledi çünkü. Şöyle yapalım biz sana o anıyı seçip verelim. Sen git anılar havuzunda* bak."

Harry, derin bir nefes aldı. Darley'e döndüğünde korkuyla kendisine baktığını gördü. Aniden zihnine girdi. Darley zihin konusunda en zayıf olandı. Godric ve Rawena'nın kavgasını gördüğünde geçti. O kadar da önemli değildi. Asıl görmesi gereken yere geldiğinde öfkesinin kabardığını hissetti. Darley'in zihninden ayrılıp sinirle Merlin ve Brekley'e baktı. Müdahale edebilirlerdi. Hadi Darley tırsaktı. Ama onların müdahale etmemesini anlayamamıştı. ''Engel olmamanızın sebebi ney.?''

HARRY POTTER VE BÜYÜYEN KARANLIK Where stories live. Discover now