Κεφάλαιο 11ο - Υπό έναν όρο

3.1K 243 3
                                    

"Τι εννοείς;" τόλμησα να ρωτήσω μετά από μερικά λεπτά σιγής.

"Τι εννοώ; Αλήθεια Σάντυ; Άμα δεν είχα έρθει εκεί μέσα, αυτός ο τύπος θα σε βίαζε. Γι' αυτό σε ρωτάω λοιπόν, τι στο καλό νομίζεις πως κάνεις;" δε χρειαζόταν να τον κοιτάξω για να καταλάβω πως τα χαρακτηριστικά του είχαν σκληρύνει, και σίγουρα έσφιγγε τα δόντια του. Είχε απόλυτο δίκιο όμως. Αν δεν είχε μπει εκείνος μέσα στην αίθουσα να με σώσει,  δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω μόνη μου. Τα χρήματα τα είχα πραγματικά ανάγκη, όμως άξιζε να τα κερδίσω έτσι; Σίγουρα η ζωή της μητέρας μου ήταν πιο σημαντική από τα πάντα, ακόμη κι από 'μένα...και τα χρειαζόμουν αυτά τα λεφτά...

Ο Ιάσονας όμως, πως βρέθηκε στην αίθουσα;

"Τι δουλειά είχες εσύ στην αίθουσα;" ρώτησα και σήκωσα το βλέμμα μου πάνω του. Τα χαρακτηριστικά του ήταν όντως σκληρά, όμως κάτι άλλο ήρθε στην επιφάνεια στο άκουσμα της ερώτησης μου και ξαναχαμήλωσα το βλέμμα μου.

"Να σου αρκεί πως ήρθα, όχι για ποιο λόγο. Μπορείς να μου πεις τι στο καλό έκανες μαζί του; Για ποιο λόγο έκανες ιδιωτικό χορό;" ανταπάντησε στην ερώτηση μου.

"Τα χρειάζομαι πραγματικά αυτά τα χρήματα" ψιθύρισα κι εκείνος με πλησίασε με αργό βήμα. Σήκωσε το χέρι του στο ύψος του πιγουνιού μου, το έπιασε, και σήκωσε το πρόσωπό μου έτσι ώστε να μπορέσω να τον κοιτάξω στα μάτια.

"Τόσο πολύ ώστε να πουληθείς σε έναν μεθυσμένο;" ο τόνος του αυστηρός, έμοιαζε περισσότερο να με επιπλήττει για την πράξη μου, παρά να είναι θυμωμένος γι' αυτήν.

"Τόσο" ήταν το μόνο που είπα, και άφησε το πιγούνι μου. Το χέρι του κινήθηκε μέσα στην τσέπη από το κουστούμι του και κάτι έπιασε.

"Πες μου πόσα" δεν ήταν ακριβώς ερώτηση, όμως ήξερα σε τι αναφερόταν. Ήθελε να μάθει πόσα χρήματα χρειαζόμουν, όμως δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό.

"Δε θέλω τα χρήματα σου" ψέλισσα όμως είχε βγάλει ήδη το μπλοκ επιταγών του και ήταν έτοιμος να σημειώσει το ποσό που θα του έλεγα.

Πόσο εύκολα μπορεί να μοιράζει λεφτά; Άλλοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να τα έχουν, κι άλλοι τα σκορπάνε δεξιά και αριστερά άσκοπα.

"Πες μου το ποσό που χρειάζεσαι" είπε κοφτά.

"Δεν"

"Είπα πες μου το ποσό να τελειώνουμε" με σταμάτησε πριν προλάβω να αρνηθώ και πάλι, και με κοίταξε έντονα στα μάτια.

Η κρυφή ζωή της Σάντυ {TYS2020 Winner}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα