If You Say So (Harry Styles / SK) ♦ CHAPTER 44

822 40 6
                                    

HARRY'S POV:

Jediné, na čo som sa dokázal práve teraz sústrediť, bol tlkot jej srdca, jej krásna vôňa, ktorá ma obklopovala z každej strany. Jej drobné ruky ma čoraz viac a viac tuhšie objímali a ja som sa už nemohol cítiť spokojnejšie. Kto by to bol povedal?

Jej mäkké pery na mojom krku mi spôsobili husiu kožu po celom tele, tenké prsty presunula na moje boky, zabárala do mňa prsty, napokon pevne nimi zovrela tenkú látku môjho trička. Svoje prsty som bezmyšlienkovite vnoril do jej dlhých vlasov, jemne som ju nimi hladkal, sem-tam som za jej pramienky zľahka zaťahal. Do uší sa mi dostal jej dlhý výdych, neprestajne žmolila moje tričko na bokoch. Moju tvár som zaboril do jej vlasov, vdychoval jej omamnú vôňu, ktorej sa úspešne podarilo úplne ovládnuť moje zmysly.

Slová boli zbytočné. Ale ako plynuli sekundy, zatúžil som opäť započuť jej hlas. 

Naklonil som sa k jej uchu, perami sa zľahka obtrel o jej ušný lalôčik, "spal som vedľa teba," zašepkal som do jej ucha príliš zachrípnutým hlasom, nakoľko moje hrdlo bolo stiahnuté. Počul som, ako sa roztrasene nadýchla, keď odrazu svoje ruky obmotala okolo môjho pásu, "ráno sa prebudil vedľa teba, pozeral na teba, ako spíš," šepkal som do jej ucha pomaly a zreteľne, aby dobre počula každé jedno moje slovo. 

"Harry," pípla sotva počuteľne moje meno, na malý okamih som sa neubránil úškrnu. Zhlboka som sa nadýchol jej vône, pomaly vydýchol, keď som zaklonil svoju hlavu a zaboril ju do ohybu jej krku. Potichu som zahmkal, hneď na to som sa zamračil, keď som ucítil, že jej drobné ruky pomaly opúšťajú môj pás.

Neochotne som sa od nej odtiahol, avšak moje ruky stále zotrvávali na jej bokoch. Zahľadel som sa do jej ospalých očí, pri tom na moje pery sa prikradol menší úsmev. Zahryzla si do pery, neistá, čo mi má povedať, pri čom očami skúmala moju tvár. 

Oblizol som si jazykom spodnú peru, naďalej ju sústredene sledujúc, oči jej neopísateľne žiarili, pomaly som sa v nich začínal topiť, nevedel som od nich odtrhnúť zrak, dočista som sa v nich strácal, to neprehliadnuteľné iskrenie v jej očiach mi rozbúšilo prudšie srdce, až som musel nasucho prehltnúť, cítil som, ako sa mi začínajú potiť dlane a ja som odrazu ničomu nerozumel. 

Moje pery sa prekvapením pootvorili, neprestajne som hľadel do jej očí, pri čom moje ruky skĺzli z jej tela a pomaly spadli pozdĺž môjho tela. Zrýchlene som dýchal, cítil som, ako moje srdce zbesilo naráža do hrude. 

Môj vykoľajený pohľad úplnou náhodou padol na jej zľahka pootvorené pery a ja som v tej chvíli ešte viac znervóznel. Úplne som šalel, celé moje telo zaliala horúčava, odrazu sa mi ťažšie dýchalo, nespoznával som seba samého, nevedel som, čo mám robiť, tak veľmi som chcel uhnúť pohľadom a prinútiť sa, aby som sa spamätal, ale nemal som tušenia ako. Nedokázal som od nich spustiť svoje oči. Hypnotizovali ma, nútili ma po nich túžiť tak, ako po žiadnych iných. Už len pri pohľade na ne mi prišli ako tie najsladšie a ja som vedel, že aj boli. Príliš mäkké, prekliato sladké, príliš dobré a ja som si uvedomoval, že som ich túžil pobozkať znova a znova a i tak mi bolo jasné, žeby som ich nikdy nemal dosť. Chcel som zavrieť oči, vyhnúť sa im, pretože som chcel zabudnúť na to, že som zúfalo túžil po tom, aby boli len moje.

Silno som si zahryzol do spodnej pery až som musel mierne syknúť, keď som narýchlo sklonil hlavu. Tuho som zatvoril viečka, hlbokým nádychom som sa snažil spamätať, s ďalším prudkým výdychom mi pomaly dochádzalo, že sa mi to v žiadnom prípade nedarí, pre istotu som to zopakoval ešte raz, aby som sa utvrdil, že mi to vôbec nijako nepomáha. 

Čo sa to so mnou, kurva, deje? Čo si o mne teraz asi myslí? Správam sa ako úplný idiot. Keď som si navlhčil pery, pomalým pohybom som nadvihol svoju hlavu, aby som sa pozrel do jej zmätenej tváre. Jej pery boli stále pootvorené, oči mierne rozšírené, ničom nerozumela, rovnako ako ja. 

If You Say So (Harry Styles / SK)Where stories live. Discover now