If You Say So (Harry Styles / SK) ♦ CHAPTER 29

795 35 0
                                    

Znudene som ovládačom prepínala všetky kanály na televízii, z ktorých som si nevedela nič vybrať na pozeranie, pri čom som bola pohodlne rozvalená na koženej sedačke v obývačke. To tam vážne nemôžu dať nejaký normálny film? Konečne som nebola unavená po tom, ako som si pospala na štyri hodiny, keď som sa vrátila zo školy. Po poslednej Harryho smske som mu už nič viac neodpísala, pretože moje viečka postupne oťažievali a hneď ako som odhodila mobil, podarilo sa mi zaspať. Po dlhej chvíli, čo som pozerala na nejaký nezmyselný kanál, ktorý som absolútne nevnímala, môj mobil zapípal. Rýchlo som sa po ňom načiahla po stole a roztvorila novú smsku.

Nová správa: Kate

"Už si sa mu ozvala, Janey?"

Nová správa pre: Kate

"Nope."

Nová správa: Kate

"Tak teraz mu ihneď napíš."

Nová správa pre: Kate

"Nope."

Nová správa: Kate

"Na čo čakáš? Na zázrak? Myslíš si, že ten mobil napíše tú smsku za teba? Nebuď hlúpa."

V tom sa domom rozozvučal zvonček, nad čím som sa pozastavila. Mám pocit, že mama už skončila v práci a zrejme si len zabudla doma svoje kľúče. Ovládačom som vypla televízor, v ktorom i tak nič zaujímavé nedávali a postavila sa zo sedačky, ešte pred tým, ako som narýchlo odpísala Kate.

Nová správa pre: Kate

"Bingo! Čakám na zázrak. Lol. Končím, prišla mama."

Keď som otvorila vchodové dvere, zarazene som ostala stáť na jednom mieste s doširoka otvorenými ústami. Moje oči si ho začali rýchlo prezerať od hlavy až po pätu a snažili sa vychutnať jeho každý jeden drobný detail dokonalosti. Jeho kučeravé vlasy boli rozstrapatené, mal na sebe oblečené čierne tričko a jeho nohy mu obopínali úzke dotrhané nohavice, ktoré mu perfektne sedeli. Moje srdce začalo ako splašené narážať do mojej hrude, pri čom som si jazykom navlhčila moje vysušené pery, snažiac sa zúfalo potlačiť myšlienku hodiť sa mu okolo krku a už ho viac nepustiť.

"Harry," zašepkala som slabým hlasom, pri tom sa mi jemne podlamovali kolená, "čo tu robíš?" Roztrasene som vydýchla, keď ma obdaroval jeho krásnym úsmevom, ktorý mi tak veľmi chýbal. Ihneď moje vnútro jasalo neopísateľným šťastím. Bolo až šialené, čo všetko mi dokázal spôsobovať.

"Keď si s tým ty nič nespravila, prišiel som ja," prehovoril jeho chrapľavým hlasom, z ktorého mi ihneď naskákala husia koža po celom tele. Kútiky úst mi jemne začali cukať do úsmevu pri pohľade na neho. Neprešiel ešte ani celý deň, čo sme sa nevideli a už sa mi to zdalo ako celú večnosť. Nedokázala som sa prestať na neho pozerať s mojím fascinovaným pohľadom. Moju vec s časom som chcela aspoň na nejaký čas zahodiť za hlavu a vychutnať si každú sekundu s ním. Aspoň na malú chvíľu. Nemôžem ho teraz nechať odísť. Potrebujem ho. Potrebujem ho cítiť čo najbližšie. Bola som rada, že teraz je tu. Neviem si predstaviť, kedy by došlo k nášmu stretnutiu. Nemala som ani tušenia, koľko času som chcela.

"Harry," potichu som opäť vyslovila jeho meno, keď som ho nechala prejsť prah dverí, ktoré som za ním hneď zatvorila. Zhlboka som sa nadýchla a pomaly vydýchla, keď som sa otočila smerom k nemu.

If You Say So (Harry Styles / SK)Where stories live. Discover now