18

368 28 9
                                    

,,Naozaj už musíš ísť? Nemôžeš tu zostať ešte jednu noc" zakňučal Tae a aj s Kookom ma odmietali pustiť. Aby som to vysvetlil.....Bol víkend...Respektíve nedeľa a ja som sa rozhodol ísť domov...Preboha bol som tu 3 deň a ja už naozaj nemôžem Nama nechať dlhšie samého...Kto vie či si neodsekol prst pri krájaní cibule. Uhh....Naozaj musím ísť.

,,Yoongieeeee. Notak" kňučal Kook a hodil na mňa jeho zajačí pohlad. Nebudem klamať....Ten pohlad bol roztomilý....Musím čo najrychlejšie ísť.... Inak tu ostanem

,,V-Veď sa uvidíme zajtra v škole....a-a máte môj instagram. Môžte napísať" zamrmlal som

,,Tak fajn" povzdychli si obaja a objali ma. Pousmial som sa a nechal sa. Po chvilke som sa odtiahol a pomaly šiel.

Bol už podvečer a jemne pofukoval vietor. Bolo to príjmné a dalo sa popritom si prečistiť hlavu. Nemusel som sa teraz už starať o nič. Úlohy som urobil včera s Taem a Kookom, a nové učivo sme tiež spracovali spolu. Avšak momentálne so dúfal že si náhodou Joon nepodrezal žily pri pokuse o krájanie alebo či nerozbil dačo. Viem, že to znie prehnane ale u Nama nikto nikdy nevie.

-

Dom stojí.....Nikde žiadny neporiadok všetko v pohode, po dome sa ozýva smiech a vôňa niečoho dobrého. Pomaly som šiel chodbou až ku kuchyni. Vošiel som dnu a ostal prekvapene stáť. Na stoličke pri stole sedel Namjoon otočený tvárou ku kuchyňskej linke pri ktorej stál Seokjin so zásterou a niečo dobré varil. Ani jeden z nich si ma nevšimol a ďalej sa na  niečom smiali.

,,Poznám tiež nejaké vtipy...Hmmm....Poviem ti tento. Ako sa volá pes, ktorý vie čarovať? Labracadabrador" hneď na to sa kuchyňou ozval smiech pripomínajúci leštenie okien.

,,Ahaaaa....To mal byť vtip?" musel som sa proste ozvať

MentolSuga

My Crossdresser/TaeYoonKook Where stories live. Discover now