3.

552 46 9
                                    

Utekal som po chodbe. Snažil som sa schovať tomu hovadu, ale on ma prekvapivo až moc dobrú kondičku. Kurva. Niežeby mi vadila pozornosť sexi hot chlapcov a to Jeongguk bol naozaj extra sexi, ale ak by sa prevalilo že som chlapec, môžem sa rozlúčiť s extra sexi hot chlapcami.

Otázka...... Ako to že som sa zrazu ocitol na zemi? A dopadol som priamo na zadok. Au.

,, Môj bože. Si v poriadku? Bolí ťa niečo? " ozvalo sa nado mnou.

,,N-Nie'' Blonďák, hnedé oči, široké ramená a plné pery. Tak toto je boh? Ani neviem ako a už som stál na nohách

,, Ešte som ťa tu nevidel. Ty budeš asi nová však? Som Kim Seokjin'' povedal s úsmevom.... Bože tak pekn..... YOONGI JUNIOR OKAMŽITE LAHNI

,, Áno. Min Yoonji'' usmial som sa

,,Hej, Jin. Nenabaluj mi ju'' ozval sa za nami Jeongguk. Otrávene som pretočil očami

,,Nezabudaj že som tvoj hyung, pabo. Úprimne moc by som sa nečudoval ak by som ju zbalil. S mojou krásou.... Ale mám Joona'' povedal a šiel k nemu. Využil som nepozornosť a pomaly sa dal znova na útek. Naozaj nestojím o znásilnenie v prvý deň.... Uh musím sa schovať. Obedové pauzy sú vždy dlhé.

Vbehol som do učebne, ktorá bola voľná a zavrel sa..... Učebňa hudobnej..... A je tu aj piáno. Och, ako dlho som už nehral. Noooo, nikde nieje zákaz, tak snáď nebude vadiť ak si zahrám.

Posadil som sa na stoličku. Prstami som jemne prešiel po klávesoch a začal hrať. Ani som si nevšimol, že si niekto prisadol a začal hrať so mnou...

MentolSuga

My Crossdresser/TaeYoonKook Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora