1

803 50 9
                                    

Pomalým krokom som prechádzal bránou mojej novej školy. Sledoval som svoje nohy napratané v podkolienkách, ktoré tvorili čásť mojej dievčenskej školskej uniformy. Už som nedokázal uniesť ten stereotyp. Nudil som sa a chcel skúsiť niečo nové. Na vzťah som zatiaľ nemyslel... Aj tak som na chlapcov. A kvôli tomu teraz dosť riskujem. Ak by niekto zistil že som Crossdresser, tak mi to zaistí krásne problémy... A pravdepodobne šikanu. Namjoon ma síce varoval, no ja som si robil po svojom.... Ako vždy.

Vošiel som do budovy mojej novej školy a hľadal riaditeľňu.

Stratil som sa..... Ako inak

,, Ahoj. Ešte som ťa tu nevidel. Stratila si sa? '' ozval sa vedla mňa chlapčenský hlas. Otočil som sa a sledoval celkom dosť sexy chlapca. Fuuuh, takéto šťastie hneď v prvý deň som nečakal.

,, To bude tým, že som tu nová. Prepáč ale kde je riaditelňa'' spýtal som sa svojim ženským hlasom, ktorý som trénoval dosť dlho... keďže mam celkom hrubý hlas. On sa len usmial a ukázal mi aby som ho sledoval. Hmmmm, má dobrý zadok.

,, Tak toto je ona'' povedal a usmial sa

,, uhm tak ďakujem '' povedal som

,, Som Jeon Jeongguk a určite sa ešte stretneme'' zašepkal mi do ucha a následne po chodbe odišiel. Zarazene som sledoval stenu pred sebou. Tak toto bude ešte zaujímavé...

MentolSuga

My Crossdresser/TaeYoonKook Where stories live. Discover now