#91 Beszélgetésem egy Transzfóbbal 6. rész

682 83 71
                                    

Én: Tudod egy időben a feministák is furcsák és lázadók voltak, de miattuk mostmár a nőknek is vannak a jogaik.... A legtöbb helyen. Mi, a melegek (itt gyűjtőnévként használom) azt szeretnénk, hogy ne legyen illegális a létezésünk, akkor is ha egy pár embert zavar. Mindig lesz valaki akinek valami nem tetszik. Lehet, hogy természetellenes, de attól függetlenül mi még mindig létezni fogunk. Nincs kőbe vésve, hogy a saját nemedhez vonzódni természetellenes lenne. A természet szabad és változatos, semmiből nincs két ugyanolyan. Az állatok között is vannak azonos nemű "párok" és őket különös módon nem zavarja.

Mindjárt jön @Why_Judas kedvec része (az állatos az)

Karen: Ha illegális lenne a létezésetek akkor már te rég a kivégzőosztaggal szemeznél várva a halálos ítéletre. Nem illegálisak vagytok csak vannak emberek (többség) akik nem tartják helyesnek a ti felfogásotokat. A kezdetbeli feministák keresztények voltak és nem férfi ellenesek csak szavazati jogot akartak amit megkaptak és nézd mivé fajult, férfi ellenesség, szexista kampány mindenféle jogért küzdenek amit már rég megkaptak, vallás, nemzet ellenesek tehát minden ami a világot valamivé tette. Amikor az emberek a nemlétező becsület vagy méltóságuk megsértését hangsúlyozzák. A nőknek voltak jogaik addig is csak szavazniuk nem lehetett.

Tévedsz barátom. A többség vagy támogat, vagy nincs róla véleménye. És miért? Mert semmi közük ahhoz, hogy a másik ember hogyan éli az életét. A másik feléről meg annyit, hogy voltak idők amikor a nőknek nem volt joga dolgozni. Nem volt joguk megszólalni, hacsak arra nem utasítják őket. Ez pedig néhány helyen még most is így van.

Én: Azok a feministák akik utálkoznak nem igazi feministák. És egy pár országban halálbüntetés jár azért, ha valaki meleg. Nem Magyarországról beszéltem, hanem a világról egyben

Karen: Az állat világban kitaszítja a falka a hibás egyedet, szinte lehetetlen, hogy két hibás vagy homoszexuális egyed találkozzon de persze ők mint kitaszítottak élnek mert nem végzik el az ösztönös feladatuk egyik legmeghatározóbb feladatát. Az állatok kitaszítják azt az egyedet is aki máshogy néz aki valami látszólagos testi fogyatékossággal született bár az elevenen felfalják inkább. Ja igen! Szaud Arábiában a pride alkalmából a meleg arabokat szivárványos kötéllel lógatták fel a szeretőikkel együtt. Bár kissé brutál ez.

Kissé brutál. Ahha. Persze. Igen. Kissé.

Én: Figyelj, te olyan ember, vagy akit sehogy se lehet meggyőzni. Én csak azt szeretném, ha elfogadnád, hogy egy csomó olyan dolog van, ami szembe megy a természettel. Figyelj, te olyan ember akit sehogy se lehet meggyőzni. Csak fogadd el a tényt, hogy vannak meleg emberek. Mi nem akarunk bántani senkit, csak nyugodtan élni egy utálatmentes világban.

Karen: De és el kell szomorítsalak kőbe van vésve, hogy minek hogyan kell lennie és a természet változatos de nem úgy ahogyan te elképzeled. Gondolkozz el azon, hogy a fajfentartás hogyan lehetséges és azon, hogy a férfi csak a nővel kompatibilis és a többi variáció zsákutca tehát értelmetlen és semmire nem vezet csak a rövidke életed elpazarlása illetve megnehezítése vagy úgymond a saját magad kicsiny vágyainak a végkielégítése. Lehet most kicsit dúrván fogalmaztam ne haragudj de sajnos ez így van. Mint pl amikor én megveszek egy drága whiskit és 1 nap alatt megiszom. Kellett a whisky csak nem kellett volna egyben meginni mert mikor az ember bódult (piás) (köszönöm hogy, leírtad zárójelbe mit jelent. Magamtól nem tudtam volna kitalálni) akkor már nem érzi az ízeket. Tehát elcsesztem a megtakarított pénzem és elcsesztem egy napot a részegséggel amit mondjuk a feleségemmel vagy a tanulással tölthettem volna. De a vágyam teljesűlt, ittam whiskyt. Elfogadom, hogy vagytok csak értelmetlen a mozgalmatok és azon csodálkozok, hogy semmi gondolkodó reakciót nem váltottam ki belőled, kicsit elszomorít de ez van legalább megtiszteltél azzal, hogy szóba álltál velem.

Te most idejöttél bullyingolni engem, meg akartál győzni, hogy nem az vagyok aki és még a közösségembe is belekötöttél. Úgy álltál nekem, hogy egy szót se olvastál a transzneműségről. Fogalmad sincs mit jelent melegnek, aszexuálisnak, biszexuálisnak, transzneműnek vagy akárminek lenni amit a társadalom elítél a hiányos tudásuk miatt. Mint te.  Pont amiatt alakult ki az egész kultúránk, mert az emberek nem szeretnek minket. Mi őszintén nem szeretnénk ráerőszakolni senkire, hogy queer legyen. Mi csak úgy szeretnénk élni, mint a többi "normális" ember. De az olyanok, mint te, megakadályoztok ebben. Nem csak engem, de rajtam kívül még több ezer embert. 

Olyan feminin férfi (najó, fiú) vagyok amilyen lenni akarok. Azt hordok amit akarok. Azt szeretek akit akarok. Azt csinálok a testemmel amit akarok. Abban hiszek amiben akarok. Azt csinálok amit akarok. Meg lehet akadályozni bármivel, de csak tudd, így is, úgy is túl fogok jutni minden akadályon amit elém állít az élet. Biztos, hogy fogok még olyan emberekkel találkozni, mint te, de én mindig meg fogom mondani nekik a magamét. És mindig meg fogok védeni mindenkit akit kell és magamat is. Ha kell fizikailag is neked megyek, csak merj egy rossz szót is szólni az LMBTQ+ közösségről, mint közösség. 

Ez most egy nyílt levél 2 (vagy 1, nem vagyok biztos) embernek.

EllaTheTravellermention a user
De főként: MichaelderShutzengel

👆Köszi, hogy adtál anyagot, már nagyon nem tudtam mit írjak ide👆
Köszönöm 👏👏👏
De most nehogy jól érezd magad, nem dicséret volt

LGBTQ+ Problems and moreWhere stories live. Discover now