#87 Beszélgetésem Egy Transzfóbbal 3. rész

631 106 71
                                    


Én: Én csak azt vettem észre, hogy a fiúk és a lányok is tetszenek, azt, hogy ennek mi a neve, azt nem tudtam.

Karen: Drága barátom te 15 évesen nem fogod még tudni az igazi célodat mert úgy is volt változni az emberek 1% sem foglya (ly-os j-vel) azt csinálni amit gyermekként megálmodott. Eröltetheted, de ha rá jössz, hogy ez nem megy nem helyes akkor addigra lehet késő és itt most nem a célodról beszélek.

Lehet én vagyok a hülye, de nem értem ezt a szöveget.

Én: Te figyelj már ide. Én is akarok kérdezni valamit.

Karen: 12 évesen bazdmeg földet ettem mert miért ne te meg a pubertálásod elején kezdtél el ilyen baromságokra gondolni amit később megerősített benned az a sok mocsok amit a nertől gyűjtöttél vagy amit hallottál. Egyszóval befolyásolt téged és be lettél palizva. Kérdezz nyugodtan.

Ha te 12 évesen földet ettél akkor szerintem ott bajok vannak/voltak.

Én: Téged hogyan befolyásol az, hogy én egy 15 éves biszexuális transznemű fiú vagyok, aki tetováló művész szeretne lenni? Ez mivel hat a te életedre?

Karen: Zavar de tudod fiatal ként az ember befolyásolható. Engem nemezetinek neveltek így az lettem és csak később felnőtt ként szereztem tudomást a szivárvány emberkékről de azon mennyit felcsesztem magam. Tudod mit küldök neked egy videót majd ha unatkozol legalább az első fél órályát (ly-os j-vel) nézd meg. Abban pont a fiatalokról szól tehát 5-10-15 évesekről. Ez nem gyűlölet keltő hanem tudományos és te nem tűnsz egy nagyon hülye embernek annyira.

Én persze, hogy nem tűnök hülye embernek, mert nem vagyok az. A hülye ember neki megy a másiknak mert eltérő nézetei vannak. Sok minden után érdeklődök, amik után a szűk látókörű emberek nem. Ezért képes vagyok több pontból szemlélni a dolgokat. Persze, van amikor én is gondolkodás nélkül beszélek, viszont akkor már teljesen az érzelmeim irányítanak. És igen, többször is elgondolkodok magamon és meg sem tudom számolni mennyi hibám van. Senki sem tökéletes de, se a szexualitásommal, se a nemi identitásommal, se a célommal nincs baj, mert nem bántok vele senkit. Akit pedig zavar annak nem kell velem törődnie, inkább menjen és gondolkozzon el magán ő is!

LGBTQ+ Problems and moreWhere stories live. Discover now