#90 Beszélgetésem Egy Transzfóbbal 5. Rész

623 97 105
                                    

Karen: mi az érzelem? Definiálod nekem?

Én: Egyszerűen fogalmazva jobban érezném magam férfi nemi szervekkel, azok helyett, amikkel jelenleg rendelkezem

Karen: de válaszold meg a kérdésemet

Én: Figyelj, nem vagyok szakember. Én se tudok mindent. Én, csak azt tudom, hogy hogyan érezném jobban magam a testemben

Karen: csak mond el mi az érzelem szerinted

Én: Egyébként te most egy 15 éves gyereket zaklatsz, mert nem tetszik neked a világnézete. Ez nem valami érett viselkedés

Karen: nem zakalatás ez kérlek csak kérdezlek. Csak a feleségem beszélt veled és gondoltam körül nézek. Te térsz ki néha a kérdéseim elől. Amúgy megjegyzem 21 éves vagyok és házas tehát nem áll módomba zaklatni senkit és te mentél bele a beszélgetésbe amiben semmi intim kérdést nem tettem fel csak meg akartam volna tudni, hogy egy elkóborolt lélek, hogy gondolkodik.

Ha nem ugyanazt a vallást valljuk, akkor mégis hogyan lehetnék elkóborolt lélek? Az én vallásom mindent megenged addig, amíg nem bántasz vele senkit.

Én: Én összesen négyszer kérdeztem meg tőled ugyanazt és mind a négyszer témát váltottál

Karen: Hát basszus, tisztelettel és választékos fogalmazással tettem fel neked az érdeklődő jellegű kérdéseimet és te mondod nekem, hogy nem érett??

Nem azzal van a probléma, hogy kérdez hanem, azzal, hogy mit és hogyan. Kérdezni szabad, de annak is megvan a módja.

Karen: Miért, mit kérdeztél?

Én: Hogy az én szexuális és nemi identitásom hogyan hat ki a te életedre? Miben befolyásolja azt?

Karen: Már megválaszoltam drága barátom :D csak nem vetted észre vagy nem dolgoztad fel :) de, hogy biztosra menjek elküldöm neked újra a választ.

Zavar de sehogy nem hat ki, tudod fiatal ként az ember befolyásolható. Engem nemezetinek neveltek így az lettem és csak később felnőtt ként szereztem tudomást a szivárvány emberkékről de azon mennyit felcsesztem magam. Tudod mit küldök neked egy videót majd ha unatkozol legalább az első fél órályát nézd meg. Abban pont a fiatalokról szól tehát 5-10-15 évesekről. Ez nem gyűlölet keltő hanem tudományos és te nem tűnsz egy nagyon hülye embernek annyira.

Ha ez a helyzet, akkor mi a bajod? Ha zavar, nem kell rá odafigyelni. Úgy csinál, mintha csak külön az ő arcába tolnám bele az identitásom és a büszkeségem. Mintha őt zaklatnám vele. Ha valami nem tetszik el lehet menni.

Én: Zavar, de sehogy nem hat ki. De akkor miért zavar?

Karen: mert a furcsát és lázadót és a különbözőséget akarják normának beállítani amit a pszichés befolyással lehet elérni tehát nem a természet végze el a változtatást hanem az ember ami a természettel megy szembe és ez nem helyes. Ami nem helyes az zavar. Nem érzek gyűlöletet semmit inkább ez egyfajta szánalom, hogy a fiatalabbakra mennek rá. Nyugi még a felnőtteket is ezzel butitják.

Vidd a szánalmad máshova, mert az, aki szánalomra méltó az te vagy! Semmi szükségünk a szánalmadra, főleg nem nekem. Miért ne lenne jó azt normának beállítani, hogy nem mindenki ugyanolyan. Különbözőek vagyunk és ez a szép az emberekben. Mi az, hogy még a felnőtteket is ezzel butítják? Nem helyes, hogy senki se egyforma? Miért lenne az? 

Kívánom, hogy nemzésképtelen legyél, mert egy gyerek se érdemel egy ilyen szülőt. 

LGBTQ+ Problems and moreWhere stories live. Discover now