#86 Beszélgetésem egy Transzfóbbal 2. rész

680 116 51
                                    

Sziasztok! Itt van a cringe második része is. Kaptam egy tanácsot, hogy lehet inkább, ki kéne másolnom a beszélgetéseket, a screenshotok helyett. Szóval ezt fogom csinálni.

Az emberünket elneveztem Karennek. (tudom, kreatív)

Én: Én biszexuális vagyok, tehát szexuálisan vonzódom a férfiakhoz meg a nőkhöz is.

Karen: wow elolvastam. meg transz is vagy, vagy mi az ördög

Én: Ezt nem én döntöttem el, egyszerűen csak ezt vettem észre magamon és felvettem a "biszexuális" jelzőt. És igen, transznemű is vagyok.

Karen: na ezt te, hogy hoztad össze és nem gondolkodtál azon, hogy ez helyes és megfelel a természet előírásainak? És, hogy 15 évesen nem ilyeneken kéne törd a fejed?

Akkor 15 évesen inkább azon gondolkozzak, hogy hogyan tudnék bele kötni másba?

Én: Mindenkinek más az érdeklődési köre. Én ezekre a dolgokra 3 éve jöttem rá, mert nagyon zavart, hogy nem érzem jól magam egy ciszhetero emberként. Mivel nem vagyok az. A legtöbbet igazából azon gondolkozom, hogy hogyan érjem el az egyetlen igazi célom az életben.

(Ami egyébként egy teljesen ártatlan dolog és semmi köze nincs az lmbtq-hoz. Ezt így halkan megjegyzem.)

Karen: Micsoda? Tehát te 12 évesen jöttél rá erre? Én 12 évesen azt nem tudtam mire való a fütyim te meg már azon törted a fejed, hogy mibe kéne tuszkolni a 2 nem közül? Nem gondoltad, hogy ez egy nagyon hülye döntés volt amit a gyermeki butaságod és a sok baromság amit hallottál hozta benned össze ezt?

Egy olyan 12 éves fiúval se találkoztam aki nem tudja, hogy mi a szex és hogyan működik. Különben meg a szexuális irányultság nem arról szól, hogy kivel akarsz lefeküdni és kivel nem. Az emberek vonzódnak egymáshoz, ennyi. Amúgy van olyan öt éves is aki el tudja dönteni, hogy ő nem akar fiúkkal csókolózni amikor nagy lesz. A kornak semmi köze ahhoz, hogy el tudom-e dönteni, hogy nekem mi tetszik és mi nem.   

Ennyi lesz mára mert már a gondolataim kezdenek elkanyarodni a témától. Meg szerintem nektek is elég volt. 

LGBTQ+ Problems and moreWhere stories live. Discover now