Ijs bloem

5 1 0
                                    

                                   Ailen
"Gaat het wel?" Ly zag nog steeds een beetje bleek. Ze knikte.
Ik keek naar Yuna en Raye die om elkaar heen vlogen en plagend in elkaars oor beten. "Die twee kunnen het heel goed met elkaar vinden he?"
Ly keek me geamuseerd aan. "Als je het mij vraagt vinden ze elkaar wel héél leuk" ik keek verbaast terug. "Je bedoelt," "je bedoelt toch niet" hakkelde ik "dat ze..."

ly begon te lachen "kijk ze dan toch" dat deed ik. Ik zag Yuna achter Raye aan vliegen. Toen ze hem had ingehaald gaf ze hem een kopje. Ze maakten een buiteling door de lucht. Ik voelde extreem blije gevoelens van haar afsralen. "Als dat geen liefde is" zei Ly lachend.

De rest van de dag hadden we het niet over de liefde tussen onze zielswezens. Ik maakte een kampvuur tewijl Ly samen met Yuna en raye een kuil naast een boom vergrootte zodat we uit de wind zouden liggen.

Toen ze klaar waren kwam ze naast me zitten. "Is het eten al klaar? Ik rammel" ik gaf haar een stukje vlees dat ik boven het vuur had gebraden en een deel van het brood. We aten in stilte. Ly en ik waren wel vaker stil maar dit keer voelde het geladen. alsof er spanning in de lucht hing.

Yuna en raye deelden een stuk vlees. Ik voelde weer die extreem blije gevoelens van haar afstralen. Het voelde als tintelingen of kriebels. 'Is dit nu hoe liefde voelt?' Vroeg ik me af. "Voel jij dat ook?" Ik achrok op uit mijn gedachten en keek naar ly "wat bedoel je?" Vroeg ik "O kom op je kan me echt niet vertellen dat je de verliefdheid niet van haar af voelt stralen" "ja dat voel ik ook" ik voelde mijn wangen rood kleuren. Ik hoopte dat ze het niet kon zien in het zwakke licht van het na smeulende vuur.

"Heb jij dat wel eens eerder gevoelt" vroeg Ly. "Nee" zei ik "ik ben nog nooit verliefd geweest" 'behalve op jou' dacht ik er achter aan. Ik schrok van mijn eigen gedachte 'stop! Dat mag je niet denken' mijn gezicht werd zo mogelijk nog roder. 'Ze vind je helemaal niet leuk, ik weet bijna zeker dat ze James leuk vind'

"Echt? Ben je nog nooit verliefd geweest?" Ik schudde beschaamd mijn hoofd.
"En jij?" "Ik wel, en ik denk dat jij dat ook weet"

Plots dacht ik aan iets dat ik ooit gekezen had:
'Als elfen verliefd op elkaar worden is het zeer gebruikelijk dat hun zielswezens een liefdes band met elkaar vormen.'

"Ik denk ook dat het niet helemaal klopt dat jij nog nooit verliefd bent geweest" ze keek me onzeker en verlegen aan. Mijn hart klopte in mijn keel. Ik voelde het, het extreem blije gevoel dat ik bij Yuna had gevoelt, de kriebels in mijn buik en de tintelingen over mijn hele lichaam.

"Ik.. ik weet niet wat ik moet zeggen"
Stotterde ik. Maar ik bleef in haar ogen kijken. Haar prachtige mos groene ogen. "Je hoeft ook niets te zeggen" ze schoof dichter naar me toe. Haar gezicht kwam steeds dichter bij. Ik verlangde naar haar. Naar mijn lippen op die van haar en naar haar warmte tegen me aan. Haar lippen waren nog maar milimeters van mijn lippen vandaan. In een vlaag van zelfvertrouwen drukte ik mijn lippen op die van haar.

Eerst zachtjes maar al gauw waren we echt aan het zoenen. Onze lippen vouwden perfect om elkaar heen als twee puzzels stukjes. Vanaf het moment dat mijn lippen die van haar raakte verspreidde een warm gevoel zich door mijn hele lichaam.

Ly verbrak de kus. "Kijk Ailen!" Ik keek. Er stond een bloem naast ons een prachtige bloem bedekt met ijs. "Dat hebben wij gedaan" fluisterde ik.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Mar 01, 2022 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Dagaleora Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu