Filan mı felan mı?

15.1K 805 33
                                    

Tontiş Yazar Notcuğu :) : Yini bülüm geldiiii!!! Sizde biricik biri biricik yazarcığınızı kırmayıp  ÜZÜM adlı hikayemi okur yorumlarınızı bırakır bir de vote larınızı esirgemezseniz çık sivinirim öptüm iyi okumalar güloşcuklarım ( o ne mk demeyin ben diyosam sivimli bişiydir :) ) :*
Multimedia; Bölüm şarkısı :) Pandayı YERUN

Kordon ' un siyahlı beyazlı taşlarında yürürken aklıma gelen soruyla yerimde durup Berk ' e baktım . Berk de durduğumu fark edip bana ne olduğunu soran bakışlar attı . Bunun üzerine aklıma gelen müthiş sorumu sorarak galiba hayatımın en abzürt anını yaşadım .
" Ya Berk ben sana birşey sorucam "
" Yakışıklılığımın sırrıysa allah vergisi be gülüm " - abzürt piç smile -
" Yav he he de sorum o değil "
" Allah allah neymiş senin sorun ? " Bak bak yine tek kaşını kaldırdı . Ama çoh tatlı çıcık allah için . Tamam tamam konu saptı iyice .
" Ya ben hep merak etmişimdir de filan mı felan mı onun doğrusu ? "
" Meyve mı meyva mı ? " UHA ! Bu çocuk benim kayıp ikiz kardeşim çok net .
" GARŞİĞM ! " deyip çocuğun üstüne atlamış olabilir miyim sizce ? Aahhahahaahahahah tabiki yaptım . Neden ? Çünkü Meltem Yelken olmak bunu gerektirir ( cool emoji ) . Tabi sonra birazcık geç de olsa yaptığım şeyin farkına varıp geri çekildim . Berk yüzündeki memnun gülüşle bana bakarken hemen kaşlarımı çatıp kollarımı göğsümde birleştirdim . Sonunda gülmeyi bırakmayacağını anladığımda bir hışım arkamı dönüp hızlı adımlarla yürümeye başladım . Ve sanırım o an kalbim artık bana ait değildi .
" Biz falan diyelim sonuçta farkımız tarzımız . "

* Kısa ama bence güzel bir bölümdü . İstek ve yorumlar yorum kısmına .

ÜPTÜÜĞM :*

Penceredeki Meteor ( DÜZENLENECEK . )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin