Çitile Yavrum

6.3K 306 77
                                    

Kayıplardaki yazar notçuğu;

Biricik okuyucularım , benim pencerelerdeki meteorlarım , hala isterseniz wp grubuna girebilirsiniz . Bunun için bana özelden mesaj atmanız yeterli :) Zaten biz artık aile olduk orada çook sefiyom sizi bebeklerim yine kocaman kocaman öpüldünüz :*

Eveeet , gelelim neden yazamadığıma. Bunca ay yazamamamın sebebi , çok yoğun bir sınav çalışmasında olmam ve duygusal bir dönem geçirmem . İnanın ki yazmayı çok denedim ama mutlaka duygusal bir şey halini aldı :/ Herneyse şimdi yine tontiş bir yazarcık olup yazıyorum :) Ayrıca aldığım mesajlar sonucu Ben Aşık Olmam hikayesini düzenlemeye ve Üzüm ' e devam etmeye ve gerekirse düzenlemeye karar verdim :) Son olarak , Meltemin bu Flash Tv den fırlamış hali artık geçti o ufak çaplı bir zaman dilimiydi :) Bütün duyuruları bitirdiğimize göre buyurun bölüme geçelim :)
Multimedia ; Meltem :)
...
Yaban Mersini mi dedi o ? Hayatta hepimizin zayıf noktaları vardır. Evet , benimki yaban mersini . Hayır tuhaf falan değil . Bir kere ben çocukken 5 kasa yaban mersini yemiş kızım . Sonrasında hastanelik olmuş olabilirim ama bu ayrı bir konu . Olayın devamında babam eve yaban mersini alınmasını yasakladığı için Can sürekli manava gidip bana yaban mersini alırdı . Canım kuzenim .
" Ver onu banaa!! " diyerek Berk ' in üzerine atladığım doğrudur . Peki tahmin edin şimdi ne oldu? Hadi hadi bakın çok da zor değil . Bu Berk salağının üstüne atlayınca bu salak dengesini kaybedip dondurmayı üzerime düşürdü .
" Ya cidden çok özür dilerim . İnan ki bilerek olmadı . " Sanki biri gözüme acı biber sokmuş gibi ateş saçan gözlerle Berk ' e baktım . Ne anlatmak istediğimi anlamış olacak ki başını eğip sustu . Derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalıştım .
" Ee süper çözümün nedir gül gibi arkadaşım benim ? " dedim imalı bir şekilde . Bir süre düşünür gibi daldıktan sonra ben ona dalmadan konuştu .
" Ben yıkarım . " YOK ARTIK! Bu tepkiyi en son lise sınavında cam şişedeki suyum düşüp bütün salon bana bakınca vermiştim . Üstelik sınıfta ex platoniğimden sevgilime , en yakın arkadaşımdan bana asılan kankama kadar ortaokul yıllarımın çok unutulmaz bir sürü karakteri vardı . Neyse ki kırılmamıştı . ( yazar bu anı yaşadı ve hala çok utanıyor -_- )
Ay yalnız bu salak yıkayayım derken benim bluzu fino köpeklerinin eşofmanları boyutunda birşeye dönüştürmesin . Yok be sanmam o kadar da safoz durmuyor . Hem ben zaten pembe sevmem neden pembe giydim ki şimdi ? Ya uf sabah sabah kafa mı kaldı bütün gece yolda telefonumdan flash tv izledim . Ama bu benim suçum değil . Kesinlikle değil . Canla para attık , ben yazı gelirse Güneşin Kızları izleriz dedim . O da tura gelirse Flash Tv izleriz dedi . Ama bunu tabii ki benim bütün psikolojim bozulsun diye yaptı . Nerden mi biliyorum ? Çünkü beni Flash Tv izlemeye mahkum ederken kendisi kendi telefonundan NBA ' in playoff larını izledi . Ben de ona bir numaralı '' nomissiz vicdonsiz '' bakışlarımı atarak diğer bir sekmeden Güneşin Kızlarını izledim . Yaşasın kötülük ! Puhahaha . Savaşın Nazlıya '' Melisa '' dediği kısımda göt gibi kalırken internetim bitince 9 yavrusuyla sokakta kalmış tekir kedi misali boynum bükük wattpaddeki kütüphaneme girdim . En sevdiğim Mahmut Tuncer Fan Fiction ınıda okuduktan sonra güzel güzel mışıl mışıl uyudum . Sonra sabah güzel güzel uyandığımda tahmin edin ne olmuş ? Bizim Beyoğlunun Vazgeçilmez Kızı Meltem , olmuş size Mardin in Aşiret Kadını Melo Bacı . Bu arada biz bu konulara nasıl geldik ? Herneyse sonuç olarak Karşı Komşum Meteor Berk ' in bluzumu yıkaması cidden çok komik olurdu ama insanlığın daha buna hazır olduğunu düşünmüyorum .

'' Ee yıkamama izin verecek misin yoksa komşunun komşusunun bim marka deterjanına muhtaç olduğu ile ilgili uzun bir ' bu değimi açıklayınız ' kompozisyonuna ihtiyacın var ? '' Evet kabul ediyorum komik değil ama yinede güldüm . Yani en azından gülümsedim . Ondan hoşlandığımın farkındayım ama ben zaten metroda gördüğüm esmer çocuktan bile hoşlanmıştım . Bilmem , yani belki de biraz şıpsevdiyimdir . Açıkçası sorun değil , en azından acısız . Berk biraz daha ısrar edince artık başka bir şansım olmadığını anlayıp onaylarcasına başımı salladım .
" O halde bizim eve gidiyoruz . " Yalnız şimdi bana fesat falan demeyin de yani sonuçta dünyanın bin bir türlü hali var . Şimdi bu Berk bana tecavüz edip 17 yerimden bıçaklayıp bahçedeki Çınar Ağacına asmasın . Yok be bu salak kim onu yapacak zeka kim . Zararsız safoz bu . Bak safoz dedim yine aklıma Can geldi . Valla çok hayırlı kuzenim ha bak cidden . Gerçi Can benim doğum günümü bile unutuyor . Neyse en azından reşit diye mekanlara sokuyo . Ha bir de iyi dolma sarar . Çok ciddiyim bak . Bir keresinde altın günü için 5 kilo dolma sarmıştı . Zaten 3-4 kilosunu Vildan Teyze geldiği gibi mideye indirmişti . Yuh demeyin yavrum , ayıp . Neyse ben bunları anlatırken bilin bakalım nereye geldik ? Nereye olucak allasen pavyona mı gitcez bizim sitenin girişine geldik . Siz de iyice ekşın meraklısı birşey oldunuz çıktınız ha . Yalnız ekşın mekşın valla allah söyletiyo , ayıptır söylemesi babam geliyor da . Dur bir dakika , BABAM GELİYOR!! Babam beni görmeden elleri cebinde ıslık çalarak yürüyen Berk şapşiğini hızla kenara çektim .
" Höşt noluyo lan ?! "
" Ne ne oluyor ne ne oluyor ! Babam geliyor safoz kör müsün ? " Berk babamı ararcasına etrafa bakıp sonunda gözleri aradığı şeyi (yani babamı) bulduğunda CİDDEN gülümsedi . Yalnız bu çocuğun gamzelerinin içine ufak çaplı bir köy kurulabilir . Yani en azından şu bilmem nerede içinde sadece 1 kişinin yaşadığı köy var ya hani en azından onun gibi olabilir . O bir kişidi ben olurum ( anlamsız piç smayl ) . Bu arada bu çocuk niye benim babamı görünce gülüyo lan ? Tövbe bismillah .
" Baban Orhan Amca mı ? " Ulan sen nerden tanıyon ? Lan baba sen anamı bu zibidiyle mi aldatıyon ? Gerçi zevkli adammışsın teprik ediyorum saygı duydum . Yalnız " Amca " dedi yani saçmalamayalım . Sonuç olarak , baştaki soruya geri dönüyorum .
" Lan sen benim babamı nerden tanıyon ? "
" Baban bana bisiklet kullanmayı öğretmişti de ondan . " Ney ? Ney ? Ney ? Ulan benim babam bana bile bisiklet kullanmayı öğretmedi be . Çok kırıldım baba çok . Dur ya bir dakika . Nasıl ya ? Yoksa ?! Lütfen bu bir şaka olsun .
" Sümüklü Cevşitin kardeşiyim deme bana ! " Dünyam yıkılıyor komşular yetişin .
Berk utanmış bir ifadeyle konuştu .
" Iı..yani hastanede karışmış olma ihtimali her zaman vardır . " İnanamıyorum ya yani hani cidden inanamıyorum . Sümüklü Cevşit kim siz bilmiyorsunuz tabii . Bu Cevşit bizim karşı yazlıkta otururdu ( bunu da düşünemedim tabi safoz ben ) . Böyle boyna da ağlardırdı . Ondan adı " Sümüklü Cevşit " zaten . Cevşite her şeyi babam öğretirdi yazlıkta . Kendi babası yoktu çünkü garibimin . Bir kardeşi olduğunu biliyordum ama hiç görmemiştim . Nedenini sormayın ben de bilmiyorum . Sadece bir yaz yazlığa geldiğini duydum onda da ben halam ve Canla birlikte Bodrum ' a gitmiştim .
Annemle babam da biz dönene kadar buradaki yazlığa gelmişlerdi . Valla ne diyim tanışma kısmeti bugüneymiş .
Ben daha bir şey diyemeden
Berk , " Orhan Amca ! " diye bağırdı .
Neyse ki babam duymadan ben onu tekrardan yanıma çektim .
" Ya oğlum sen manyak mısın ? Sizin müthiş komşuluk ilişkilerinizin sırası mı şimdi , BABAM LAN O BENİM ! " Bir an kafasında söylediklerimi tarttıktan sonra bana hak veren bir şekilde başını sallayınca derin bir nefes verdim ve etrafı dikkatlice kolaçan edip hızla evlerine doğru yürüdük .
Eve girer girmez tuvaletin yerini sordum . Zirâ çişim geldi .
" Kızım sen nasıl bir varlıksın ev sizinkinin aynısı . " Evet , ilk defa mantıklı konuştu yada ben ilk defa diye hatırlıyorum çünkü unutkanım . Herneyse sorun bu değil .
Tuvaletten çıktıktan sonra aşağı indiğimde bir masanın üzerinde duran bir deterjan bir polo ve bir adet başında tülbentli Berk gördüm . Bir dakika random atmalıyım . Asdfghahahahsh bu ne lan ahahahhahaahhahaahahahaha . Şu anda kahkaha atmıyor , bildiğiniz şakıyorum . Berk ? Kafasında tülbent ? Ahahahahaha . Tamam tamam sakinim .
" Ne gülüyosun be ? Hadi çıkar şu bluzu da giy şu poloyu . Daha işim gücüm var benim tutma beni . " Tövbeestağfurullah . Babaanne , doğruyu söyle bak çocuğun içine mi kaçtın gız ?
" Daha fazla orada öyle dikilecek misin ? "
" Ay tamam be ver şunu da değiştireyim . " diyip yeşil poloyu havada kapıp tekrardan tuvaletin yolunu tuttum . Aslında içimde bikini olduğunu düşünürsek ağır saçma bir hareketti ama ilk günden beni orospu sansın istemezdim açıkçası .
Aşağı inip bluzu Berk ' e fırlattım .
" Çitile bakalım . "
" Ne yapayım ne yapayım ? "
" Çitile yavrum , çitile . "

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 26, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Penceredeki Meteor ( DÜZENLENECEK . )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin