Bölüm:12

289 15 1
                                    

Arkadaşlar okunma sayısına göre beğeni ve yorumlar çok düşük lütfen biraz arttırın:)

Bölümlerin devamını istiyorsanız beğenip yorum yapmayı unutmayın!

Keyifli okumalar!

Gelen ses irkilmemize sebep olsa da içeri bakındığımızda kimseyi görememiştik.
Tekrar söylenerek balkona çıkıp adanın yanına yere oturdum. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum ve bedenim, ruhum aksiyon kaldıracak durumda değildi.
Muhtemelen adayla konuştuklarımızı biri öğrenirse hesap bile sormasına izin vermeden çekip giderdim bu evden içimde öyle boğuluyordum ki hayatımda ki belirsizlikler, bir yandan ölmek istiyordum.
Bir yandan da deli gibi yaşamak.

"Kalbim çok suçlu" paketten bir sigara alıp  yaktım. Sanki içime çektikçe dertlerim gidecekmiş gibi hayır gitmeyecekti.
Benim omuzlarımdaki bu yük hiç gitmeyecekti. "Enes bir an olsun aklımdan çıkmıyor" sesim de içimdeki suçluluğun izleri vardı. "Kendimden nefret ediyorum" Sigaradan derin bir nefes çekip dumanı dışarı bıraktım. "Benim yüzümden enes öldü ben hala pişkin pişkin bu adamlayım ada!"
Bu sefer sinirden gözlerim dolmuştu.
"Onunla saçma sapan bir evlilik oyunu yapıyorum" akan gözyaşlarımı elimin tersiyle silip en yakın arkadaşıma daha heycanlı ve kendime öfkeli bir biçimde anlatmaya devam ettim. "Para sadece para"
Ses tonumu daha da yükseltip
"Sıçtığımın parası!" Diye söylendim.
Ada beni dinleyip arada kafasını sallıyordu.
Onun dışında hep uzaklara dalmış bir şekilde düşünüyordu. "Dua et sahte de olsa evliliğini bir sadistle yapmadın" kahkaha atıp "Ne fark eder kendimi töre dizisi çekiyormuş gibi hissediyorum!" Kesinlikle haklıydım.
Bu aile dizilerdeki doğu aileleri gibi kocaman ve katı kuralları olan bir aileydi.
Tamam bir dizi kadar abartı değillerdi.
Ama hala gelenekleri sürdürmek için ayrı bir çaba sarf ediyorlardı. "Mirza sadist değil tamam, ama çok da sağlıklı bir psikolojiye sahip olduğu söylenemez" ada başıyla beni onaylayıp psikolog edasıyla konuşmaya başladı. "Sadece soğuk biri nevra" gözlerimi devirdim, Mirzayı tanımıyordu. "Hiç empati yapmayı denedin mi?" Başımı hayır dercesine salladım "Keyifinden istemiyor bu evliliği oda nasıl bir aile baskısına maruz kaldıysa artık" bu durum umrumda değildi.
Zenginler kendilerine dert yaratmaya bayılıyorlardı. "O gece yüzünden onu hala affedemiyorum" seslice yutkunup tüm odağımı adanın konuşmasına verdim.

"Ama kanıtladı, belgelerle kanıtladı.
Eğer yapmak isteseydi sana tekrar para teklif ederdi nevra, sen de teyzemin ölümünü izlemek yerine gidip onun teklifini kabul edip yatardın onunla" başımla onayladım, bu yatmak muhabbeti tadımı kaçırsa da adayla bu konuları ergenliğimizden beri konuşurduk.
Hatta bilgilenmek için araştırma da yapardık
"Mirzayı inceledim sofrada ailesine bile o denli soğuk olan bir insanı çok da yargılama sana özel değil belliki" ada ayağa kalkıp karşıma dikildi. "Demem o ki o kötü biri değil
Tehlikeli ama kötü değil." Ayağa kalkıp "Daha onu çok tanımıyorum bile" demekle yetinip balkondaki koltuğa oturdum.

Adanın ısrarları sonucunda mirzayla ailesini ikna etmek için yatakta yaptıklarımızı ve benim tepkimi anlatmıştım.
Ada büyük bir iştahla dinledikten sonra
"Mirza kendini tutamıyor yani?" Başlıyorduk ada bu konularda fazla konuşuyordu.
"Saçmalama!" Diyip çemkirdim keyifle ayaklarını sehbaya uzatıp "Her erkek yaptıklarından sonra azar nevra bunu sende biliyorsun" tıpkı oda bana yaparken benim hissettiklerim gibi ben ona yaparken o da benim gibi hissetmişti. "Bir daha öyle bir şey olmayacak!" Onları ikna etmek için her yatağa girdiğimizde biraz daha ileri gidiyorduk. "Mirza seni beğeniyor" ağzıma aldığım suyu püskürtüp kahkaha attım.
"Bana bir defa bile nevra demedi!
Çirkin diyor senin dediğine bak!"
Suyu ağzıma az aldığım için kendimi tebrik edip adanın saçmalıklarını tekrar dinlemeye başladım. "Seni beğeniyor, hatta sana karşı ilgisi bile olabilir gidip bir mankeni de sahte evlilik oyununda karısı yapabilirdi."

AFİFEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin