Bölüm 4

353 12 27
                                    

Arkamızda Naruto ve Sakura vardı.Kıyıda bizden başka kimse yoktu.Onlara görünmek istemiyordum.Burada saklanacak yer yoktu.Sadece kum ve deniz vardı.Kum olmayacağına göre denize atlamaktan başka şans yoktu. Sasuke 'nin elini  tutarak denize atladık.

Muhtemelen şu anda boğuluyordum.Mal gibi yüzme bilmeden denize atlamıştım.Hatta üstüne en derin yere atlamışım. Yanlışıkla da denizde Sasuke 'nin elini bırakmıştım.Galiba yavaş yavaş bilincimi kaybediyordum.

Sasuke 'nin Gözünden

Hinata denize atlamıştık.Ben denizden çıkmıştım ama o hayla yoktu.Bir yerde Hinata ' nın elini gördüm. Denize atladım ve o hareket olan yere yüzmeye başladım.Hinata kıpırdamıyordu .Onu kucağıma aldım ve karaya çıktım.

Nefes almıyordu. Kalp masajı yapmaya başladım.Belirli  bir süre devam etim ama işe yaramıyordu. Suni teneffüs yapmaya başladım.Dudaklarından dudaklarımı ayırdım . O yine nefes almaya başladı.

Sasuke: Az kalsın ölüyordun,mal!

Hinata: Tamam abartma , sana bir şey söylemek istiyorum.

Sasuke:Tamam söyle dinliyorum.

Hinata: Şey ben seni...

O tam bir şey diyecekken yanımıza Naruto ve Sakura gelmişti.Bunların burada ne  işi vardı.

Sakura: Hmm burada küçük bir sürtük varmış . Sende görüyor musun sevgilim?

Naruto : Görüyorum sevgilim ? 

Hinata: Kapayın çenenizi ve siktir olun gidin buradan. Gitmezseniz kötü olucak.

Sakura: En fazla ne yapıcaksın seni küçük sürtük.

Hinata: 1. Bana sürtük deme. 2.Klanlar arasında en güçlü klan bizimkisi adam ol ya da siktir git. Gitmiyorsan biz gidiyoruz.Hadi  Sasuke.

( Bunları giydiler

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

( Bunları giydiler.)

Hinata'nın Gözünden

Üstümüzü giyinip çıktık.Galiba onu bunu söylemiyecektim. Lanet olsun onu seviyordum.1 günde nasıl anladın derseniz 11 yıl platonik olun anlarsınız.Yani bu sefer ona bunu söylemem lazım .Tamam 1 günde aşık olmuş olabilirim ama hislerimden eminim .Biraz hızlı işliyor sanki bu ilişki dediğinizi duyar gibiyim,benim bu soruya cevabım evet.

Hinata:Sana bir şey diyeceğim.

Sasuke : Evet dinliyorum.

Hinata: Ben seni seviyorum.Tamam 1 günde anlamış olabilirim ama sende bana hak ver.11 yıldır platonik birisi bunu kalayca anlayabilir.Ben seni seviyorum.Benle çıkar mısın siyah elmasım ?

Sasuke: Sen benim sana söyliyeceğim sözleri niye çaldın aynı kalbimi çaldığın gibi.Bundan sonra sen benim sevgilimsin.

Bunu söyledikten sonra dudaklarıma yapıştı.O beni öptü,beni öptü o .İçimde halay çekiyordum.Şu anı bozmak istemiyordum.Ömür boyu böyle kalabilirdim.Seviyorum ulan seni.

Sasuke: Seviyorum seni.

Hinata: Bende seni siyah elmasım.

Bunu dedikten sonra beni kucağına aldı .Onu seviyorum.Galiba onu diğer kızlar almasın diye.8 aya kalmaz evlenirim.Bence o beni bırakmaz çünkü gözleri bana aşkla bakıyordu.Bu  bakışı 11 yıldır tanıyordum.Bu bakışın anlamı sana aşığım demekti.

Bu bakışın anlamı sana aşığım demekti

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Kitabın sonu 2 bölüm sonra final.Yorum yazın fikirlerinizi merak ediyorum bay bay     

                                                                                                        ♥♥♥^3^

                                                                                                        ♥♥♥^3^

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Kaçtım ben bay.

♥♥AŞKIN GÜCÜ♥♥Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα